Ayaküstü Lezzetler | Bodrum Lezzet Rehberi - Onur Ziya Demir ve Oğuz Yenihayat

Ayaküstü Lezzetler | Bodrum Lezzet Rehberi - Onur Ziya Demir ve Oğuz Yenihayat
Youtube'da sahip olduğu izlenme sayıları ve konseptiyle adından söz ettirmeyi sürdüren Ayaküstü Lezzetler'in yeni bölümleri Bodrum'da çekildi. Hamur işleri ağırlıklı olarak yayınlanan yeni lezzet turunda beş önemli nokta ziyaret edildi. Ayaküstü Lezzetler'in yeni bölümü sizlerle...

Onur Ziya Demir ve Oğuz Yenihayat'ın mart ayından itibaren Youtube'da sunup izleyicilerle buluştuğu Ayaküstü Lezzetler, İstanbul başta olmak üzere lezzet turlarına devam ediyor. 11 Haziran'da yayınlanan bölümde İstanbul-Bodruma arasındaki lezzet duraklarına gidilmiş ve birçok tadın denemesi yapılarak izleyicilere aktarılmıştı. Şimdi ise sıra Bodrum'da. Gümüşlük'te başlayan yemek macerası yine herkesi kanal başına kilitledi. Ayaküstü Lezzetler Bodrum lezzet rehberinde gidilen duraklar aşağıda yer alıyor.

Müptelal: Bodrum Gümüşlük'te güne başlayan ikilinin ilk durağı Müptelal oldu. Hamur işleri ağırlıklı olarak yaptığı ürünleri müşterilerine sunan işletme sahibi, makarna, ekmek ve diğer çeşitlerdeki lezzetlerini tanıtma imkanı buldu. Ayrıca burada müşteriler yaptıracakları rezervasyonla birlikte tek masalık kontenjanı bulunan mekanda yemek yiyebiliyor. Menü ise sürpriz. Mekanın Google Haritalar'daki puanı ise 4.6 olarak gözüküyor.


ayaküstü lezzetler bodrum müptelal

Turgutreis Doğal Dondurma: Oğuz Yenihayat ve Onur Ziya Demir'in ikinci tercihleri dondurmaydı. Bunun için Artvinli olan ve 10 senedir burada işletmecilik yapan dondurma ustasına gittiler. Seçtikleri dondurmalardaki lezzeti, doğallığı ve ağızlarına gelen parçacıkların memnuniyetlerindeki önemini anlattılar. Sizler de uğramak isterseniz işletmenin Google Haritalar'daki puanı yine 4.6

ayaküstü lezzetleri bodrum turgutrreis doğal dondurma


Sosisos: İstanbul'da sosis denemediklerini ve bunu da neden yapmadıklarını bilmediklerini söyleyen ikilinin gün ortasındaki rotası Sosisos'tu. Hem ekmek arasında hem de tabakta yaptıkları seçimlerle birlikte bu turu da tamamladılar. Mekan ayrıca kendi ürünlerini kendi üretiyor. Patatesin sadece kızartmasını değil, salatasını da yeiyebilmeniz mümkün. Google Haritalar'daki puanı 4.4 olarak görünüyor.


ayaküstü lezzetler bodrum sosisos

Tarihi Yunuslar Karadeniz Fırını: Sıcaktan bunalan Demir ve Yenihayat Bodrum'un merkezinde soluğu aldı. Adres ise Tarihi Yunuslar Karadeniz Fırını oldu. Daha önce Zeki Müren'in de katkıda bulunup lezetlere dokunduğu fırında Sanat Güneşi lakaplı sanatçının adında ürün de var. 50 yıldır varlığını sürdüren işletmenin 3. kuşağı bugün hizmet vermeyi sürdürüyor. İşletmenin Google Haritalar'daki puanı ise 4.2.

Ayaküstü lezzetler Bodrum Tarihi Yunuslar Karadeniz Fırını

Arka Ristorante & Pizzeria: Tatlı konusundaki özlemlerini gideren iki tadım ustası günü pizza ve makarna ile tamamladı. Arka Ristorante & Pizzeria'yı tercih ettikten sonra siparişlerini verdiler. Mekanda siparişi verilen makarna ve pizzadan büyük keyif aldılar. Onur Ziya Demir mekanın kendileri için bu mekanın çok özel olduğunu, uzun süredir de buraya geldiklerini belirtti. İşletmenin Google Haritalar'daki 4.6 olarak gözüküyor.


Ayaküstü Lezzetler Bodrum Arka Ristorante & Pizzeria

Ayaküstü Lezzetler'i Youtube'da https://www.youtube.com/channel/UCVR8Fd0umV7PS7WryggxaDQ linkinden

Instagram'da https://www.instagram.com/ayakustulezzetlerofficial/ profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.