Babam Çok Değişti 1. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babam Çok Değişti 1. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Babam Çok Değişti 1. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. Daha önce İyi Aile Babası olarak ekranlara gelen ancak reytingler sebebiyle final yapmasına kesin gözle bakılırken farklı bir isimle yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Babam Çok Değişti 1. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yapımcı ve Senarist Birol Güven'in dokunuşu ile farklı bir hal alan yapım ilk kez izlenecek. Babam Çok Değişti 1. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. Babam Çok Değişti 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detayla

Perşembe akşamlarında reyting zirvesine ortak olmak isteyen Kanal D'nin dizisi Babam Çok Değişti, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozuklu ve Melek Baykal olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek sezona damga vurmak isteyen Babam Çok Değişti'Nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Babam Çok Değişti 1. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Babam Çok Değişti 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Babam Çok Değişti 1. bölüm özeti

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Birol Güven’in kaleme aldığı dizisi “Babam Çok Değişti” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerini Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal paylaştığı dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Naz Elmas katıldı. Dizinin 07 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek olan bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Naz Elmas, Mehmet Ali’nin ilk aşkı olan Deniz karakterine hayat verecek. Babam Çok Değişti’nin yeni bölümümün özeti ise şöyle; Mehmet Ali’nin ilk aşkının yıllar sonra çıkıp gelmesi ortalığı karıştırır! Mehmet Ali, ilk aşkı Deniz’i karşısında görünce büyük bir korku yaşar, çünkü Aslı’ya bu konuda yalan söylemiştir! Mehmet Ali Deniz’i, başta annesi Arife ve eşi Aslı olmak üzere tüm ailesinden uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Yalan üstüne yalan söyleyen Mehmet Ali, abisi Rıfkı’nın başını büyük bir derde sokarken, Deniz’in yıllardan sonra neden çıkıp geldiği merak konusudur. Öte yandan Damla Hulusi’nin, dedesi Kerami ile dostluğunu hiç samimi bulmaz ve Hulusi’ye güvenmez. Hulusi, Kerami ile dostluk kurmaya çalışırken aslında çok başka bir şeyin peşindedir. Hulusi’nin asıl amacı nedir? Oğulcan başına geleceklerden habersiz arkadaşlarını eve davet eder. Oğulcan’ın başına öyle bir şey gelir ki, Oğulcan hayatının en unutulmaz gecesini yaşar. Tüm bunlar olurken Yağmur’u, sevgilisi Emre ile ilgili öğrendiği bir kötü bir bilgi şoke eder!


MERVE OFLAZ


 

Kanal D Babam Çok Değişti 1. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 1. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Babam Çok Değişti'nın 1. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



 


Babam Çok Değişti 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Babam Çok Değişti bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.