Babam Çok Değişti 2. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babam Çok Değişti 2. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Babam Çok Değişti 2. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. Daha önce İyi Aile Babası olarak ekranlara gelen ancak reytingler sebebiyle final yapmasına kesin gözle bakılırken farklı bir isimle yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Babam Çok Değişti 2. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yapımcı ve Senarist Birol Güven'in dokunuşu ile farklı bir hal alan yapım ilk kez izlenecek. Babam Çok Değişti 2. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. Babam Çok Değişti 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detayla

Perşembe akşamlarında reyting zirvesine ortak olmak isteyen Kanal D'nin dizisi Babam Çok Değişti, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozuklu ve Melek Baykal olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek sezona damga vurmak isteyen Babam Çok Değişti'Nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Babam Çok Değişti 2. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Babam Çok Değişti 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Babam Çok Değişti 2. bölüm özeti

Mehmet Ali, Deniz’den kurtulduğunu zannetse de Deniz ve Aslı daha da yakınlaşmıştır. Babam Çok Değişti’nin yeni bölümümün özeti ise şöyle; Aslı taşınmayı kafasına koymuş, yeni evi bulmuş hatta evdeki eşyaları toplamaya başlamıştır. Fakat Mehmet Ali, annesi Arife’ye taşınacakları gerçeğini henüz söylememiştir. Arife’ye türlü yalanlarla taşınmayacaklarını söyleyen Mehmet Ali zor anlar yaşarken, Arife taşınacakları gerçeğini öğrenir. Arife’nin tepkisi merak konusuyken, Mehmet Ali’nin ilk aşkı Deniz tekrardan eve gelir. Mehmet Ali, Deniz’den kurtulduğunu zannetse de Deniz ve Aslı daha da yakınlaşmıştır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Aslı, Mehmet Ali’nin yıllığını bulur ve okumak ister. Evde ortalık karışmışken, Oğulcan’ın eve getirdiği hamster her şeyin daha da arapsaçına dönmesine neden olur. Babam Çok Değişti yeni bölümleri ile her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de...


MERVE OFLAZ


 

Kanal D Babam Çok Değişti 2. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Babam Çok Değişti'nın 2. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



 


Babam Çok Değişti 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Babam Çok Değişti bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.