Babil 20. bölüm final tek parça full Youtube Star TV izle

Babil 20. bölüm final tek parça full Youtube Star TV izle
Halit Ergenç'in baş rolünde oynadığı ve STAR TV'nin cuma günlerindeki reyting kozu olarak zirveye oynayan yapımı Babil, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini son kez alıyor. Yayınlandığı günden bu yana performansıyla alkış alan dizi bu akşam da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Babil 20. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Babil dizisi yeni bölümüyle 13 Kasım Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek gündemden düşmeyen Babil'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Babil 20. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Babil 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Babil 20. bölüm özeti

 İrfan, Deniz’le arasındaki tüm engelleri kaldırdığını düşünürken, Egemen’in hesap sormaya gelmesi ile planları suya düşüyor. Ayşe, Süleyman ve Egemen’i her yerde ararken, İlay temiz bir sayfa açmak için, kalan hesaplarını kapatıyor. Eda, Deniz’in mutluluğu için çırpınmaya devam ederken, Süleyman, kaybettiklerinin intikamını en acı veren yoldan almak için İrfan’ı çıkışı olmayan bir tünele sokuyor.



Star TV Babil 20. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Babil 20. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Babil'ın 20. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.