Bahar Candan Doya Doya Moda'ya geldi, izleyicilerden tepki yağdı: 'Reytingler mi düştü?'

Bahar Candan Doya Doya Moda'ya geldi, izleyicilerden tepki yağdı: 'Reytingler mi düştü?'
Dün 18. haftasıyla ekranlara veda eden Doya Doya Moda'da Funda Hayırlıoğlu elenmişti. Yerine gelecek isim merakla beklenirken yayınlanan yeni hafta fragmanı herkese şoke etti. Çünkü yeni yarışmacı Bahar Candan oldu. İzleyiciler de sosyal medya hesabından programın profillerini yorum yağmuruna tutarak reyting için bu çabaya girildiğini öne sürdü. İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Doya Doya Mod'da ikinci sezon sadece bir hafta aranın ardından başlamıştı. Jüri üyeliklerini Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in yaptığı programda dün 18. hafta sona erdi. Birinciliği Birben Coşkun kazanırken elenen isim ise hafta başında programa katılan Funda Hayırlıoğlu oldu. İzleyiciler cuma günü yayınlanan yeni hafta fragmanını görünce ise tam anlamıyla şoka uğradı. Daha önce adını İşte Benim Stilim'de duyuran ve sonrasında da milyonlarca kişi tarafından takip edilen ancak birçok gündemle de magazin haberlerini süsleyen Bahar Candan artık moda yarışına dahil olacak. Ancak seyirciler şimdiden Candan için kazan kaldırdı denilebilir. Sosyal medya hesaplarından birçok mesaj gönderildi ve bu hamlenin reyting adına yapıldığı öne sürüldü. İşte Bahar Candan dosyası...



Tepki yağdı!

Bahar Candan'ın adının fragmanda yer alması sonrasında Doya Doya Moda'nın belki de en çok etkileşim alan paylaşımı bu video oldu. Bin 500'den fazla yorum atılan paylaşımda birçok kişi Candan'ın yarışmaya katılmasına tepki gösterdi. Yarışmanın reyting için bu kararı aldığını ve artık takip etmeyeceğini yazan çok sayıda kullanıcı vardı. Ayrıca bu zamana kadar zayıf olarak tanıdığımız genç fenomenin programa katılabilmek adına kilo aldığı da iddia ediliyor. İşte yorumlardan bazıları..

bahar candan doya doya modabahar candan doya doya moda

bahar candan doya doya modabahar candan doya doya moda

 

bahar candan doya doya moda


Birçok olayla gündeme oturdu

Türkiye onu İşte Benim Stilim'de tanımıştı. Orada söylediği sözler, girdiği tartışmalar ve kullandığı ifadeler hep olay oldu. Hatta bir keresinde merhum modacı Nur Yerlitaş'ın karşısında 'Arkadaşlarımın babalarının dondurma fabrikaları var ama benim babamın yok' sözleriyle çok konuşulmuştur. Yarışma sonrasında da Instagram hesabından verdiği pozlarla dikkat çekmeyi başaran genç isim, yüz binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlandı.




bahar candan doya doya moda

 


'Bahar Candan sevilecek biri mi?'

Doya Doya Moda'da jüri koltuğunda oturan ve daha önce İşte Benim Stilim'de de aynı statüde Bahar Candan'la çalışan Kemal Doğulu, katıldığı bir programda; "Bahar Candan'ı sevmiyorum. Sevilecek biri mi? 1 saat dayanabilirsin, sonra sinir krizi geçirtir insana. Maalesef ismi geçen şahıs gerçektir. Sahtesi olamayacak kadar gerçek. Lütfen onu kendi haline bırakın." ifadelerini kullanmıştı.

bahar candan doya doya moda


Bahar Candan'ın gündeme oturduğu haberlerden bazıları

Ünlü isim en çok Murat Boz ve Aslı Enver aşkını bitiren isim olarak anıldığı dönemde adından çok söz ettirmeyi başarmıştı. Katıldığı parti magazin dünyasını sallamış ve tepkilerin de odağı haline getirmişti.

Şevval Şahin'e gönderme yaparak "Türkiye'nin en salak kızı bile söyleyebiliyor" deyip İstiklal Marşı'nı okudu: Katıldığı moda programıyla ünlenen Bahar Candan koltuğun tepesinde İstiklal Marşı'nı okuyarak, konuk olduğu programda İstiklal Marşı hakkındaki soruya cevap vermeyen Şevval Şahin'e gönderme yaptı. Candan'ın paylaştığı videoda "Türkiye'nin en salak kızı bile söyleyebiliyor" demesi dikkat çekti.

Fenomen Bahar Candan'ın başörtülü pozuna tepki yağdı: Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen Bahar Candan, son olarak başörtüsü takarak poz verdi. Candan'ın arabada bacak bacak üstüne atıp verdiği poz sosyal medyada büyük tepki çekti.

Göğsünün göründüğü fotoğrafını paylaşan Bahar Candan'a tepki yağdı: Katıldığı moda programlarıyla adını duyuran Bahar Candan, göğsünün göründüğü fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Candan'ın paylaşımına takipçilerinden tepki yağdı.


bahar candan doya doya moda

Bahar Candan, arkadaşını tekme tokat dövdü: Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, bir mekanda otururken arkadaşını tekme tokat dövdü: Candan, görüntünün 2,5 yıl öncesine ait olduğunu söyleyerek, "Arkadaşlar merhaba. Bundan 2,5 yıl önce yaşanan bir durumun bugün videosu ortaya çıktı. O kız benim kardeşim gibidir Melisa, çok severim. 13 yaşındayken anneme küfür etmişti, onun için oldu" ifadelerini kullandı.

bahar candan doya doya moda

Bahar Candan'ın gerçek kürk olduğu söylenen paylaşımlarına tepki yağdı: Katıldığı moda programıyla adını duyuran Bahar Candan, dün Instagram hesabından omuzlarında gerçek olduğu iddia edilen kürkle fotoğraf paylaştı. Candan'ın fotoğrafına kısa sürede binlerce 'katil' yorumları geldi.

bahar candan doya doya moda

Yüzde 90'ı erkek olan hayranlarına konser veren Bahar Candan izdihama neden oldu: İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Bahar Candan'ın Aquapark'ta verdiği konserde izdiham oldu. Konseri izleyenlerin yüzde doksanının erkek olması ise dikkatlerden kaçmadı.

bahar candan doya doya moda

Bahar Candan, üstsüz pozuyla takipçilerini isyan ettirdi: Katıldığı moda yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, Instagram hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. Candan, üstsüz arkası dönük pozuyla takipçilerini şaşırttı.


bahar candan doya doya moda

Nihal Candan, Silikon Taktırdı İddialarıyla Sosyal Medyada Çok Konuşuldu: Moda programındaki performansıyla adını duyuran Nihal Candan, göğüslerine silikon taktırdı iddiasıyla sosyal medyada çok konuşuldu.


bahar candan doya doya moda

Bahar Candan, Kazancıyla Ağızları Açık Bıraktı!
Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Bahar Candan, "Ben harcayabileceğim paranın hep daha azını harcadım. Harcamak istesem fazlası da vardı. Aylık giderimiz 40 bin TL'yi buluyor. Dondurma şarkımla 400 bin TL kazanmışımdır." dedi.

bahar candan doya doya moda

Bahar Candan "Adalet Bakanı Kim?" Sorusuna Cevap Veremedi: Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan ve her fırsatta "Çok ünlü bir avukat olacağım." diyen Bahar Candan, "Adalet Bakanı kim?" sorusuna cevap veremedi.

bahar candan doya doya moda

'İşte Beni Stilim'den Elenen Bahar Candan, Çılgına Döndü: 'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Bahar Candan yarışmada eleme adayı olarak gösterilince çılgına döndü. Bahar, "Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz" diye çığlık çığlığa ağladı.

bahar candan doya doya moda

Acun Ilıcalı'nın Kanalında Jüri Üyeleri Yarışmacıyı Yaka Paça Dışarı Attı: TV8'in fenomen yarışması İşte Benim Stilim'de, Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu, yarışmacı Bahar Candan'ı yaka paça dışarı attı.

bahar candan doya doya moda

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum