Baht Oyunu 2. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baht Oyunu 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baht Oyunu 2. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baht Oyunu 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yaz aylarında başlayan yeni dönemde televizyon ekranlarına birçok yapım gelmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı dizilerin seyircilerin karşısına çıkıyor. Onlardan biri de Baht Oyunu olmuştu. Geçen haftanın ardından zirveye oynayan yapım bugün de ilgiyle seyredilecek. Yaşanacaklar da merak konusu. Baht Oyunu 2. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezona merhaba diyor. Salı akşamlarının yeni yapımı bu akşamdan itibaren yayınlanacak olan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, Altan Erkekli ve Hande Subaşı'nın başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Baht Oyunu 2. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...


 

Baht Oyunu 2. bölüm özeti

Bora, yemeğe Ada’yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Ada, videonun tamamını Bora’ya teslim etmeden önce şirkette kalıcı olmasını garantileyecek bir anlaşma yapar ancak Bora’nın asistanı olmak Ada’nın düşündüğünden çok daha zordur. Şirketin bir numaralı dedikodu konusu haline gelen Ada, Bora’nın 27. asistanı olduğu için 27 lakabını alır. Çalışanlar ne kadar kalıcı olacağıyla ilgili iddiaya girerken, Ada konuşulanların hiçbirine aldırmadan Bora ile arasını iyi tutmak için çabalar. Ada’nın şirkette yanaştığı ilk kişi ise Tuğçe olur. Rakibi Tuğçe’yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlarken, evliliğini sır gibi saklayan Rüzgar da Ada’yı şirkette bir tehdit olarak görüp onu uzaklaştırmaya çalışır. Video skandalının ardından Bora’nın işleri toparlaması için eline bir fırsat geçer. Son derece kritik iş yemeğine karşı tarafın eşiyle geleceğini öğrenen Bora, yemeğe Tuğçe ile gitmeyi uygun görür. Ada ise Bora’nın yemeğe kendisiyle gitmesi için Tuğçe’ye bir oyun kurar ve başarılı olur. Bora, yemeğe Ada’yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Mükemmel başlayan yemek, restorana Tuğçe ve Rüzgar’ın gelmesiyle adeta bir kabusa dönüşür.


Baht Oyunu 2. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Baht Oyunu 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baht Oyunu'nun 2. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 


Baht Oyunu 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.