Baş Belası 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı - 20 Haziran reyting sonuçları

Baş Belası 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı - 20 Haziran reyting sonuçları
Türkiye'nin en çok seyredilen kanalları yaz dönemine merhaba dedi ve birçok dizi de izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak ve pazar akşamlarında yayınlanacak olan Baş Belası'nın ilk günündeki performansı merak konusu. Elde edeceği sıralama gelecek haftalardaki kaderini de belirleyecek. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Baş Belası 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Sezonun tamamlanmasına ramak kala birçok dizi, final yapmaya devam ediyor. Pazar akşamlarında bir süredir boş olan dizi kuşağı yepyeni bir yeni yapımla reyting mücadeleesi verecek. Baş Belası güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek. ARC Film'in yapımcılığında ve Murat Onbul'un yönetmenliğinde yayınlanacak dizinin gün sonundaki konumu ve sıralaması da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Baş Belası 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.


Baş Belası 1. bölüm özeti

Evli, mutlu, çocuklu bir ev hanımı olan İpek Gümüşçü, yakın arkadaşı Nazlı'nın aldatıldığını öğrenir. Polisiye öykülere çok meraklı olan psikoloji mezunu İpek, arkadaşıyla birlikte bu olayı çözmek üzere ipuçlarının peşine düşer ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur. Davayı soruşturan cinayet büro başkomiseri Şahin Kara'ya şüpheli olarak ifade vermek zorunda kalan İpek'in hayatı ortaya çıkan delillerle tamamen değişir. İpek'in yıllardır içinde olduğu muhteşem hayatı bir yanılsamadan ibarettir. Hayatı alt üst olan İpek'in kendini toplaması için çözmesi gereken bir bilmece vardır. Bu bilmeceyi çözmenin yolunu arayan İpek, emniyete psikolog alınacağını öğrenir. Annesinin tüm itirazlarına rağmen mülakata girip işe alınır ancak kendini pek de hoşlanmadığı Şahin Kara'yla birlikte çalışırken bulacaktır. Şahin ise İpek'e güvenmemekte ve onun gibi bir kadının cinayet büronun dünyasına asla ayak uyduramayacağını düşünmektedir.

Baş Belası


 

Baş Belası oyuncu kadrosu

Bugün ilk bölümü ile yayınlanacak dizide İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir, Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk, Barış Yalçın ve Eyüp Mert İlkıs rol alıyor.



 

Baş Belası 1. bölüm reyting sonuçları

20 Haziran 2021 tarihinden itiabren ATV'de yayınlanacak olan Baş Belası pazar akşamlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Kefaret ve FOX Ana Haber'in yanı sıra Abrupa Şampiyonası maçları da dizinin izlenme oranlarını etkileyebilir. Ana haber bültenleri, reality programları ve daha birçok yapım sıralamada etken olacak. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.