Baş Tacım 10. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 10. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en yeni Hint dizisi Baş Belası'nda yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden güçlü oyuncuların ve Bollywood sanatçılarının yer aldığı yapımda yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Baş Tacım 10. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 10. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 10. bölüm özeti

Baş Tacım’da bu akşam Archana’nın yengesi Manjusha, Manav’ın iyi bir makine mühendisi olduğunu söyleyerek onların evlenmelerini sağlar. Fakat Archana evlendikten sonra Manav’ın aslında bir tamirci olduğunu öğrenir. Bu gerçek Archana’nın yüzüne tokat gibi çarpar. Kendisine yalan söylendiğini düşünen Archana evliliğinden yine de vazgeçmez. Diğer yandan Manav’ın kardeşi Sachin bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Onun hamile eşi Shravani ise bir başına kalır. Manav’ın ailesi, onun Archana’dan ayrılıp Shravani ile evlenmesi gerektiğini söyler. İstemeyerek de olsa Manav’dan ayrılan Archana şehri terk eder. Yıllar sonra geri dönen Archana, Manav ile yeniden kavuşacak mı? Shravani, çocuğunu babasız büyütebilecek mi? İki kadın arasında kalan Manav ne karar verecek? Hepsi ve daha fazlası Baş Tacım ile ekrandaki yerini alıyor. Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 10. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 10. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 1. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 11. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.