Baş Tacım 100. bölüm özeti ve fragmanı - 6 Ekim 2021 Çarşamba

Baş Tacım 100. bölüm özeti ve fragmanı - 6 Ekim 2021 Çarşamba
Kanal 7'nin sevilen dizisi Baş Tacım'da 100. bölüm heyecanı yaşanıyor. Dalya diyen yapımda neler olacağı yönünde sabırsız bir bekleyiş söz konusu. Baş Tacım 100. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 100. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 100. bölüm özeti

Baş Tacım 100.bölüm özetinde Savita’nın ölümle burun buruna gelmesi sonucu Arçu tası tarağı toplayıp Savita’nın evine yerleşiyor. Varsha ise çocuk evlat edinmeyi düşünüyordur. Burada da Bhavna kıyametleri koparan taraf olur. Peki Baş Tacım 100.bölümde Savita Manav ile Arçu’nun arasını bozacak mı? Baş Tacım 100.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Savita mutfakta yemek işleriyle uğraşır. Ocağa düdüklü tencere koyar. Savita tekrar mutfağa yöneldiğinde düdüklü tencere patlar ve Savita yerde baygın şekilde yatar. Damador endişeyle mutfağa koşar. Ardından ambulansla hastaneye varış sahnesi gelir. Ambulanstan Savita’yla birlikte Arçu ve Manav iner.

Manav hastane koridorunda tedirgin bir şekilde dolaşır. Manav kendini suçlamaya başlar. Doktor gelir. Savita’nın durumu iyidir. Savita tansiyon düşüklüğünden bayılmıştır. İçine kapanmış yaşama sevincini kaybetmeye başlamış depresyona doğru ilerliyordur. Damador ona yemek yemeğe zorlar. Doktor gelip kızar. Savita’ya böyle zorlayıcı davranmaması gerektiğini söyler. Zaten Savita kusmaya başlar. Yemek yiyebilmek için Savita’nın acıkmaya başlaması gerekiyordur.

Manav annesinin yanına gelip özür diler. Manav çok duygusaldır ve ağlamaya başlar. Archana gelip onu gözyaşlarını siler ve destek olur. Damador da olanları uzaktan izler. O da artık işin içinden çıkamaz.

Manav’ın yardımcı Shibu ise bir işler çeviriyor gibidir. Ajit uzaktan görür. Ajit, Shibu’nun ceketli giyimini görünce şaşırır. Onun nereye gittiğini düşünür. Daha sonra Ajit’in omzuna bir el uzanır ve bu Shibu’nun kendisidir ve eski kıyafetleri vardır. Ajit benzettiğini düşünür. Ayrıca Shibu da uzaktan Ajit’i kontrol ediyordur. Onun kumar oynaması hoşuna gidiyordur. Manav ise eve gelmiş ve dalgın dalgın oturur. Her yolu deniyor ama yolların hiçbiri Savita’ya varmıyordur. Manav ne yapacağını bilemez. Şimdi söz hakkı Archana’dadır. Çanta çıkarır ve kıyafetleri koymaya başlar.

Savita hastaneden eve döner. Evinde gördüğü şey ise Archana olur. Savita şok olmuş şekilde Archana’ya bakar. Kendini toparlayınca ona bu evde ne yaptığını sorar. Arçu artık bu evde sonsuza kadar yaşayacağını dile getirir. Savita kavga etmeye hevesli olsa da ağrıları olduğu için baş edemez ve odasına çekilir. Arçu ilk etabı rahat atlattığını düşünür.

Ajit ise annesine verdiği parayı geri ister. Rasika zengin arkadaşlarıyla harcadığını söyler. Rasika’nın asıl amacı Ajit’in Manav’a ortak olmasıdır. Ama Ajit Manav’dan borç isteyip annesinin isteklerini karşılamak için kumara başvurmuştur. Rasika bunu duyunca üzülür.

Vashali kız kardeşini ziyarete gelir. Onun işle meşgul olmasına sevinmiştir. Varsha aynı şeyi Vashali’ye de tavsiye eder. Çalışma hayat ona da iyi geleceğini düşünür. Vashali, Darmesh meselesi kapandığı anda yeni bir yol izleyeceğini söyler.

Vashali, Varsha’ya Bhavna’yı sorar. Varsha konuşmadıklarını ama anne olamayacağını kabul ettiğini ve hayatına devam etmek istediğini söyler. Bhavna içeriye girer ve yanıldığını dile getirir. Bunları Varsha’nın kabul etmiş olabileceğini ama kendisinin asla kabul etmediğini söyler. Bhavna bir torun, varis gelene kadar durmayacağını söyler. Varsha , Bhavna’ya istediğini alamayacağını söyler. Bhavna bu sözleri Varsha’ın çok kolay söyleyebileceğini zaten en başından beri annelik duygusunu hissetmediğini ama oğlunun elinden babalık duygusunu almasına izin vermeyeceğini söyler. Varsha bu sözleri duyunca ağlamaya başlar. Savita kendine gelince Arçu aklına gelir ve söylenmeye başlar. Bu evde nasıl yaşamaya cüret edeceğini düşünür. Aklı sıra kendisinin öleceğini evine konacağını düşünür. Bir yandan o glirse Manav’da gelecek diye düşünür. Ama kendisine engel olmaya çalışır.

Savita kalkıp evde fırtınalar estirmeye başlar. Arçu’nun eşyalarını alıp dışarıya atar. Arçu ise gitmeyeceğini söyler. Savita çantayı dışarı atar. Arçu çantayı almak için dışarı çıkar. Manav bu manzarayla karşılaşınca sinirlenmeye başlar. Savita Manav’yı görünce ona da söylenmeye başlar. Savita, Arçu’yu dövmekle tehdit eder.

Manav sinirlenip arkasını döner. Arçu’nun kendisiyle geleceğini düşünüyordur. Ama Arçu çantayı da almış eve doğru yönelmiştir. Manav’a evde bir şey olmadığını alışveriş yapmasını ister. Mutfak pistir ve bir an önce temizliğe başlaması gereklidir. Savita’ya da çantasını istediği kadar dışarı atabileceğini ve her zaman geri alacağını söyler. Kendisini de dövebileceğini ve bu evden ayrılmayacağını kanunlarında ondan yana olduğunu oğluyla evlenip bu evde yaşayacağını dile getirir. Arçu gülümseyip içeri girer.

Archana mutfağı temizliyor. Savita gelip etrafa zerdeçal döker. Manav uzaktan izleyip sinirlenir. Arçu ise gidip diğer baharatlardan da gelip dökmesini ister. Hatta kendisi Savita’nın yerine dökmeye başlar. Arçu istediği kadar dağıtabileceğini kendisinin tekrar tekrar temizleyeceğini söyler. Savita şok olup mutfaktan çıkar. Manav gelip Arçu’ya yardım eder. Savita Manav’ın Arçu’ya yardım etmesiyle dalga geçer.

Shibu arabanın içinde Ajit ve Manav hakkında bilgiler verir. Ajit ve Manav’ın arasının yakında bozulacağını ifade eder. Şimdi hedefinde Satish olduğunu söyler. Ajit, Shibu’nun kiminle konuştuğunu merak eder. Artık onun göründüğü gibi olmadığını düşünür.

Varsh, Arçu ile telefonda konuşur. Arçu her problemin bir çözüm yolunun olduğunu anlatmaya çalışır. Kendinden örnek verir. Varsha ne yapacağını bilmediğini söyler. Arçu kimsesiz çocuklardan bahseder. Bu konuyu Satish’e açar. Satish bu soruyu yanıtsız bırakır. Çünkü annesinin bu konuya ne tepki vereceğini kestiremiyordur.

Varsha ve Vishali yetimhaneye çocukları görmeye giderler. Orada iyi vakit geçirirler. Varsha orada küçük bir kız çocuğuyla yakınlık kurar. Vashali kız kardeşinin çocuk evlat edinmesini ister. Satish bu konuyu Bhavna’ya açtığında kıyamet kopar. Kadın torun diye kafayı yeme noktasına gelmiştir. Hele de yabancı bir çocuğun bu eve adım atmasına asla müsaade etmeyeceğini söyler.

Shibu, Manav’a akıl vermeye çalışır. Artık yüklü miktarda kazandığını işi büyütmesi için iş adamlarıyla ortak bir iş yapmasını önerir. Manav böyle birini tanımadığını söyleyince Shibu, Satish’i önerir. Manav’ın aklına yatar ve Satish ile konuşacağını söyler. Ajit gelir ve topladığı paraları verir. Manav o paraların Ajit’e ait oduğunu kendisi yokken işlerle o ilgilendiği için parayı ona verir. O sırada Shibu’nun adamı devreye girer. Ajit’i kumarhanede gördüğünü ve bu işte çok iyi olduğunu söyler. Manav bozulur, Ajit ise reddetmeye başlar. Daha sonra bunu annesi yüzünden yapmak zorunda olduğunu anlatır. Manav ne zaman isterse kendisinden para alabileceğini söyler. Shibu ise ikisinin arasının bozulmayışına şaşırır.

Archana uzaktan Savita’yı izler. Dışarda çok sessiz ve kimseyle kavga etmiyordur. Sadece kendisine enerji harcadığını fark eder.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 100. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 100. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 100. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.