Baş Tacım 102. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Ekim 2021 Cuma

Baş Tacım 102. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Ekim 2021 Cuma
Kanal 7'nin beş gün boyunca yayınlanan Hint dizisi Baş Tacım'da bir hafta daha sona eriyor. Başarılı yapımda hikaye ve heyecan tüm hızı ile devam ederken hafta finalinde yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 102. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 102. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 102. bölüm özeti

Baş Tacım’da bugün Vaşali Darmiş hakkındaki gerçekleri herkese anlatır ama Meena Vaşali’ye inanmaz. Kendisine inanmayan kayınvalidesini anlattıklarını kanıtlamak için Darmiş’in kaldığı otele götüren Vaşali gerçeği kanıtlayabilecek mi?Manav ne Vaşali’yi beraber gören Meena Soluchana’nın yanına gider ve gördüklerini anlatır. Solu ortada bir yanlış anlaşılma olabileceğini söylese de Meena bunu kabul etmez. Soluchana herkesi eve çağırır ve birbiriyle yüzleştirir. Annesinin Meena ile tartıştığını gören Vaşali daha fazla dayanamaz ve Darmiş hakkındaki gerçekleri anlatır. Duydukları karşısında şok olan Meena oğlunun yaptıklarına inanmak istemez. Vaşali Darmiş’in Maduri ile birlikte olduğunu kanıtlamak için herkesi Darmiş’in kaldığı otele götürür. Vaşali anlattıklarını kanıtlayabilecek mi. Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her gün 12:45’de Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 102. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 102. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 102. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

***

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.