Baş Tacım 105. bölüm özeti ve fragmanı - 13 Ekim 2021 Çarşamba

Baş Tacım 105. bölüm özeti ve fragmanı - 13 Ekim 2021 Çarşamba
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yeni haftanın neler getireceği ve yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 105. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 105. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 105. bölüm özeti

Baş Tacım 105.bölüm özetinde Savita dilencilik yapmaya başlayacak. Varsha günlerini yetim çocuklarla birlikte geçirecek. Arçu ise Savita’yı iyileştirebilmek için doktorculuğa girişecek! Baş Tacım 105.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Rasika, Ajit ile birlikte Deskmukh ailesini çekiştiriyor. Vandu yanlarına gelir. Rasika, Vandu’ya annesinin evinden erken döndüğünü söyler. Vandu da Arçu’ya olan güveninin sonsuz olduğunu onun her işi halledeceğini söyler. Rasika ise Archana’nın o evden atılacağı günü dört gözle beklediğini ifade eder.

Vaishu ve Soluchana mandire giderler. Soluchana telefonda Arçu ile konuşur. Evdeki huzursuzluk ve Savita’nın sağlığı için dua edeceğini söyler. Soluchana ve Vaishali biraz ilerledikte sonra şok edici bir manzarayla karşılaşacaklardır. Savita yerde oturuyor ve insanlar ona para atıyordur. Savita uzaktan dilenci gibi görünüyordur.

Soluchana hemen Arçu’yu arar. Manav ve Arçu gelir. Uzaktan yorgun görünen Savita’nın halini görünce hepsi çok üzülürler. Manav koşup annesine gider. Burada ne yaptığını sorar. Savita’nın aklı başında değildir. Oraya nasıl geldiğini de bilmiyordur. Manav Savita’yı uzaklaştırmaya çalışır ama Savita kalmak istediğini kimseye ihtiyacı olmadığını vurgular.

Malohar da bankaya gider ve kredilerin son durumunu sorar. Kızının düğünü için çektiği paraların taksiti geçmek üzeredir. İhbarlara uymazsa evi elinden gidebilecektir.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 105. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.