Baş Tacım 106. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Ekim 2021 Perşembe

Baş Tacım 106. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Ekim 2021 Perşembe
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yeni haftanın neler getireceği ve yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 106. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 106. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 106. bölüm özeti

Baş Tacım 106.bölüm özetinde Vaishu yolda Darmesh’i gördüğünü düşünür. Ardından Madhuri’ye aynı yolda rastlayınca Madhuri’ye güvenmediğini söyler. Archana, Madhuri’nin tarafını tutar. Ajit ve Manav’ın da arası açılır. Manav da Ajit değil Shibu’ya inanır. Manav ve Arçu bu kez yanlış kişilere mi inanıyorlar? Tüm bu soruların ötesinde ise çift yeni haberle havalara uçacak. Baş Tacım 106.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Manav ve Arçu, Savita için bir oyun planlarlar. Manav annesine altın kolye almış ve ona uzatıyordur. Arçu odaya girer ve bu kolyeyi kendisi için istediğini ama parası olmadığını söyleyerek annesine nasıl alabildiğini sorar. Manav ve Arçu kavga ediyormuş gibi yapar. Arçu kolye onun olmazsa onu parçalayacağını söyler. Savita ise yine tepkisiz kalır. Manav kolyeyi annesine uzatır ve odadan çıkar. Plan istenildiği gibi gitmemiştir. Eski Saita olsa altın kolye görünce gözleri yuvalarından çıkar ve ona şarkılar söylerdir.

Manav ve Arçu, Savita’nın daha sonra kolyeye uzandığını görürler. Bu an için bile ikisi çok mutu olur. Ajit ve Manav’ın arası kumar meselesi yüzünden gerilmişti. Shibu ektiği nifak tohumlarından memnundur. İkisinin arasını açmıştır. Ajit ise pişman olmuş ve Maav’dan özür dilemeye gelmiştir. Yaptığı hatanın farkında olduğunu ve onu affetmesini ister. Manav bu tarz meseleleri uzatan biri değildir. Aralarındaki buzlar erir.

Ama daha sonra Manav bankaya yatırılan paranın eksik olduğunu görür. O parayı Ajit’den yatırmasını istemişti. Ajit ise işi olduğundan o görevi Shibu’ya vermişti. Shibu ise eline geçen bu fırsatı değerlendirip çaktırmadan da Ajit’e imzalattırıp paranın üstüne konmuş gibi gösterir. Ajit ve Shibu arasında gerilim yaşanır. Bu gerilimde ise Manav Shibu’nun tarafındadır. Ajit defalarca kendini açıklayıp yapmadım dese de Manav inanmaz. Ajit pişman olacağını söyleyerek oradan uzaklaşır.

Vaishu yolda yürürken bir adamın hızlı hızlı koştuğunu görür. Bu adamı Darmesh’e benzetir. Bu dizilerde de yolda gördükleri adama bir türlü yetişemezler. İlla birine çarpıp gözden kaybederler. Vaishu gözden kaybedince Madhuri ile karşılaşır. Adı gibi emindir. Madhuri, Darmesh ile buluşmuştur. Madhuri’ye güvenmediğini arkasından i çevirdiğini söyler.

Malohar gizlice geceleri işe gitmeye başlar. Bunun için uyuduğu yere yastık koyup kendisi yatıyor imajını verir. Bunu da başarır. Soluchana bunu fark etmez. Archana gece yarısı Sachin’in ağlamasına uyanır. Savita derinden uyuduğu için çocuğun ağlamasını duymaz. Archana alıp çocukla ilgilenir ve birlikte uyuya kalırlar. Sabah uyandığında Savita, Sachin’i yatakta göremeyince endişelenir. Archana’nın yanında görünce kızmaya başlar. Bu çocuktan uzak durmasını ister. Archana, Savita’dan azar işittiği için mutludur.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 106. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.