Baş Tacım 106. bölüm özeti ve fragmanı - 15 Ekim 2021 Cuma

Baş Tacım 106. bölüm özeti ve fragmanı - 15 Ekim 2021 Cuma
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yeni haftanın neler getireceği ve yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 107 bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 107. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 107. bölüm özeti

Baş Tacım 107.bölüm özetinde Archana mutlu haberi annesiyle paylaşıyor. Herkes çok mutluyken bu mutluluk kısa sürüyor ve Savita yine Archana’yı evden atıyor. Darmesh ise geri dönüp ortalığı toza dumana boğacak gibi duruyor. Baş Tacım 107.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Varsha ve Vaishu, Darmesh hakkında konuşuyorlardır. Vaishu, Darmesh’i gördüğüne çok emin olduğunu söylüyor. Ama Arçu’nun her zaman Madhuri’nin yanında durduğunu söyler. Ayrıa Madhuri’nin yeni doğacak çocuğunu bile kendi çocuğundan daha değerli bulduğunu anlatır. Varsha yanlış anlayabileceğini söylediğinde Vaishu sinirlenir. Varsha ve Vaishu konuşurken Darmesh’e çok yakındırlar. Başka bir yola girip son ada görme şanslarını kaybederler. Shibu, Darmesh’in yanına gelir.

Savita Manav’ın ilaçlarını getirmesini bekler ama vakit bir hayli geçmiştir. Archana Sachin’i kucağına alıp dşarı çıkmak üzeredir. Savita Sachin’i kucağına aldığı için Archana’nın üzerine yürür. Ona bir daha bu çocuğa dokunmamasını söyler. Arçu Manav’ın gelemeyeceğini işi çıktığını ilaçlarını almak için kendisi dışarı çıkacağını söyler.

Arçu Sachin’i alıp çıkarken Manav eve elinde ilaçlarla gelir. Savita Arçun’un kendisini kandırmasına çok sinirlenir. Manav onlara bakıp geleceğini söyler. Manav, Arçu ve Sachin hep birlikte gezmeye çıkar. Manav elinde dondurmayla gelir. Daha sonra hep birlikte Soluchana’nın yanına müjdeli haberi vermeye gitmeye karar verirler.

Malohar gündüzleri uyuduğu için evdekiler onun hasta olabileceğini düşünür. Varsha ve Satish de gelmiştir. Daha sonra Arçu da gelir. Vaishu Arçu’yu görünce suratı asılır. Onun haricinde herkes birbirini gördüğü için çok mutludur. Manav ve Arçu, Soluchana’ya müjdeli bir haber vermek için geldiğini söyler. Archana anne olacağını söylediğinde Soluchana ve evdekiler havaya uçar. Anne kız kucaklaşırlar. Odasından çıkan Vaishu neler olduğunu sorar. Arçu’nun hamile olduğunu öğrendiğinde o da her şeyi bir kenara bırakıp ablasını tebrik eder. Soluchana şeker dağıtacağını söylerken Satish bir parti yapmaları gerektiğini söyler.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 107. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.