Baş Tacım 108. bölüm özeti ve fragmanı - 18 Ekim 2021 Pazartesi

Baş Tacım 108. bölüm özeti ve fragmanı - 18 Ekim 2021 Pazartesi
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yeni haftanın neler getireceği ve yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 108. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 108. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 108. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 108. bölüm özeti

Baş Tacım 108.bölüm özetinde Varsha çocuk evlat edinme için tüm yasal prosedürleri tamamlar. Yalnızca Manav’ın kendileri için ifade vermesi gereklidir. Manav ise kürtaj meselesini açıp Varsha’nın çocuk sahibi olmasının önüne geçer. Baş Tacım 108.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Varun kaçırılmış gibi gösterilmişti. Manav ve Arçu, Varun’u bulup annesine teslim eder. Ama Darmesh bunlara inanmaz. Çünkü Archana’nın bilerek kaçırdığını ima edip huzursuzluk çıkarmaya çalışır. Darmesh’in bu sözlerine evdekiler karşı çıkar. Gerek Vinod gerekse Vaishu araya girer. Darmesh Vaishu’nun araya girmesini fırsat bilerek ablasıyla arasını bozacak konuşmayı yapar.

Madhuri’nin kendisiyle yurt dışına gelip orada yaşayacağını Archana’nın bilerek buna engel olduğunu söyler. Vaishu ablasının bunu bildiği halde kendisine söylemeyişine kızıp odasına gider. Darmesh ve Mançu keyiflenir.

Madhuri daha fazla kız kardeşlerin arasına girmek istemediği için sessizce ayrılır. Manav arayı yumuşatmaya çalışsa da Vaishu’nun dinlemeye tahammülü yoktur.

Savita alışveriş yapıyordur. Kızına ve Ajit’e rastlar. Ajit onu görmemezlikten gelir. Kızına dönüp arayı açtığını söyler. Vandu konuşma esnasında yine abisinin evden atıldığını öğrenir. Ajit bir an Manav için üzülmeye onun nerede olduğunu merak etmeye başlar. Ama sonradan kendisine inanmayan biri için bu denli üzülmesinin saçma olduğunu düşünür.

Manav ve Arçu yine başa dönüp ev aramaya başlamıştırlar. Kısır döngü halinde evden atılıp yeni ev arayışına giriyorlardır. Arçu’nun annesinin bir arkadaşı sayesinde bir ev bulurlar. Ev ve depozito pahalı gelse de Manav iki aylık birden ödeyip ev arama derdinden kurtulur. Manav, Arçu hamile olduğu için üzerine çok titriyordur. Üstelik ev pis olmasına rağmen temizlik yapmasına izin vermez. Manav evi kendisi temizlemeye başlar. İkisi çok mutlu görünüyordur. Darmesh’in ise planları istediği gibi gitmiyordur. Madhuri kendisinden boşanıp Vaishali’ye sahip çıkmasını ister. Çünkü onu kendisi kadar güçlü görmüyordur. Darmesh ise kendi hayatını düşünmesini ve Vaishali’yi bu kadar çok düşünmesini istemez. Madhuri artık Darmesh’i sevmediğini ve konuşmak istemediğini söyler. Darmesh, Madhuri’nin bu tavrından sonra Manav’dan intikamını alamayacağını düşünür. Bu yüzden yola başkasıyla devam etmeyi düşünür. Manav’ı yok etmek için Vashali’ye yaklaşmayı düşünür ama bu nasıl olacaktır?

Vinod’un işlerini bir türlü halledemiyordur. Evi babası yüzünden ipotek ettiremiyor annesiyle de babasının arkasından iş çeviremiyordur. Mançu ise her seferinde Vinod’u sıkıştırmaya çalışır.

Varsha ise çok mutludur. Bir gün sonra çocuk sahibi olabilecektir. Varsha, Manav’ın kürtaj ile ilgili bir şey söylememesi için Archana’ya uyarıda bulunduğunu söyler. Böyle bir şeyin tekrar karşısına çıkıp çocuk sahibi olmasına engel teşkil etmesini istemediğini söyler. Satish bu konuda Manav’a inancının tam olduğunu söyler.

Soluchana ve Malohar, Arçu’yu ziyarete gelirler. Onları kapıda Savita karşılar. Buraya istedikleri gibi adım atamayacaklarını piknik yeri olmadığını söyler. Soluchana yine Savita’nın terslik çıkaracağını düşünür. Kızını görmeye geldiğini söyler. Savita onların bu evle bir bağlantısı olmadığını onları evden attığını söyler. Soluchana ve Malohar yine çok üzülür. Archana ve Manav’ın evden atıldığından haberleri yoktur.

Malohar sessizce gitmeyi umarken Soluchana ise bu sefer sessiz kalmayacağını söyler. Çünkü hep sessiz kalıyorlar ve Savita’nın yaptıklarını yanına kar kalıyordur. Soluchana, Savita’ya her şeyi unuttuğunu söylüyor. Sevgiyi, saygıyı anne bile olmayı unuttuğunu anlatır. Artık ona kadın bile demeye dili varmadığını söyler. Ona taştan bir kalbe sahip olduğunu hatırlatır. Ona hesap sorma hakkı olduğunu çünkü bu evden atılan kızın kendi kızı olduğunu ve üstelik bir de can taşıdığını söyler. Sadece büyük bir egoya sahip olduğunu ve Sachin bile büyüdüğünde onu terk edeceğini yalnız başına kalacağını söyler.

Soluchana, Arçu’nun onu sevmesi için bu eve gelmediğini ondan nefret etmesini eskisi gibi olmasını sağlamak için geldiğini itiraf eder. Bunu da başardığını aktarır. Savita biraz olsun duygulanır.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 108. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 108. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.