Baş Tacım 109. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Ekim 2021 Salı

Baş Tacım 109. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Ekim 2021 Salı
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yeni haftanın neler getireceği ve yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 109. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 109. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 109. bölüm özeti

Baş Tacım 109.bölüm özetinde Vashali Darmesh’e yeşil ışık mı yakıyor? Manav neden Varsha’ya tokat atacak? Karankaj ailesinde ipler yine kopma noktasına geldi. Baş Tacım 109.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Archana yaşadığı olayda sonra gözü başka bir şey görmez. Buradaki görmediğini ima ettiğimiz kişi Savita olur. Savita Arçu’ya rastlamış ve Arçu’nun bir derdi olduğunu anlamıştır. Hatta orada kavga çıkarmasına rağmen Arçu onunla oralı bile olmamıştır. Savita eve gittiğinde aynı tepkiyi Damador’dan da alır. Savita bunun kasıtlı yapıldığını düşünür. Damador yemek istediğini söyler. Savita onunla kavga etmeye çalışır. Damador eline bir sopa alarak burasının kendi evi olduğunu eğer yemek yapmıyorsa Arçu’yu çağırmasını ister.

Savita intikam almak için mutfağa yönelir ve yemeğe tüm acı biberi atacaktır. Damador bunu fark eder ve yemek kötü olursa ona yeniden yaptırmakla tehdit edince Savita yemeği doğru dürüst yapmaya karar verir.

Vashali mandire gider.Darmesh ise pusu kurmuş onu bekliyordur. En masum ifadesini takınarak fakirlere yardım etmeye başlar. Darmesh Vashali’nin karşısına çıkıp ondan özür diler. Onu umursuyor gibi davranıp çocuğunu sorar. Soluchana da Darmesh’i görünce morali bozulur. Darmesh ondan da özür diler. İyilikseverliğini gözler önüne sererken tek amacı Soluchana ve Vaishu’nun güvenini kazanmaktır.

Mançu da Arçu’yu arayıp evinin adresini alır. Arçu şaşkınlık içinde Mançu’nun kendisiyle ne konuşacağını merak ediyordur. Mançu gelir ve özür dilemeye başlar. Artık değiştiğini paraya değil insan ilişkilerine önem verdiğini söylemeye başlar. Arçu şaşkınlık içindedir. Mançu’dan ömür boyunca duyamayacağı sözleri birbiri ardına duyar. Mançu Vashali ve Varsha’ya kızmaya başlar. Hamile halinle seni yalnız bırakıyorlar der. Mançu Varsha’ya konuşacağını söyler.

Mançu ertesi gün Varsha’yı da pazar getirmiş ve gizlice Arçu’yu arayıp gelmesini istemiştir. Arçu Mançu’nun ne işler çevirdiğini merak ediyor. Arçu Manav’a Mançu ile arasında geçenleri anlatır. Manav onu yalnız bırakmak istemez ve onunla gideceğini söyler. Mançu, Manav’ı da Arçu’nun yanında görünce morali bozulur. Varsha da telefonda Satish ile konuşuyordur ve Arçu’nun geldiğinden habersizdir. Mançu’nun amacı iki kardeşi bir araya getirerek fitili ateşlemektir. Yangına körükle gitmek Mançu’nun işidir.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 109. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.