Baş Tacım 110. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ekim 2021 Çarşamba

Baş Tacım 110. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ekim 2021 Çarşamba
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yeni haftanın neler getireceği ve yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 110. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 110. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 110. bölüm özeti

Baş Tacım 110.bölüm özetinde Vashali bir karar varmış değil. Arçu’nun ise hamileliğinden dolayı iyi bir bakıma ihtiyacı vardır. Karankaj ailesinde bu kez Malohar hedefte! Baş Tacım 110.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Manav’ın işleri yolunda gitmiyordu. Yanlış kişilerle anlaşma yapmış ve iş yaptığı insanlardan para kazanacağı sırada borçlu durumuna düşmüştü. Bu yüzden kendini kötü hisseder.

Vashali is boşama kağıtlarına bakıp bir karar vermesi gerektiğini düşünüyordur. Varsha gelip kardeşine doğru bir karar vermesini ister. Ona yardımcı olamayacağını ne zaman bir karar verse bunun olumsuzlukla sonuçlandığını söyler. Bu yüzden kardeşi ne karar verirse Varsha onu destekleyeceğini söyler

Savita da Archana’yı görme umuduyla mandire gider. Arçu’ya rastlar. Onunla konuşma başlatabilmek için yanlışlıkla çarpış gibi yapar. Daha sonra onu kendini takip ettiği için azarlamaya başlar. Savita, Arçu ve Manav’ın yeni ev adresini öğrenmeye çalışır ama Arçu söylemez.

Manav’ın iş yaptığı adam Satish’in yanına gelir. Ona Manav hakkında birkaç soru sorar. Amacı Satish’i uyarmaktır. Çünkü Manav ile iş birliği yapıyorsa Satish’in işlerini de olumsuz etkileyebilecektir. Satish ise adama birkaç bir şey söyler ve bunun aralarında kalmasını ister.

Arçu, Manav’ın çalan telefonunu açar. Arayan kişi Manav’ın kaçmamasını bir an önce borcunu ödemesini ister. Arçu da Manav’a kendisinden bir şey saklamamasını ister. Mücadele etmesi gereken konuları birlikte göğüslemek istediğini söyler.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 110. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.