Baş Tacım 113. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ekim 2021 Pazartesi

Baş Tacım 113. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ekim 2021 Pazartesi
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yeni haftanın neler getireceği ve yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 113. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 113. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 113. bölüm özeti

Baş Tacım 113.bölüm özetinde Manav borçlarından dolayı kapısına polis dayanınca soluğu karakolda alır. Onu kurtaran kişi Savita olur. Böylece aradaki buzlarda erimiş olur. Baş Tacım 113.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Damador ve Savita kavga ederler. Damador yemek yemek için Manav ve Arçu’nun evine gider. Savita da Damador’u takip eder. Böylece Manav’ın nerede kalacağını görecektir.

Manav’ın başı ise alacaklılarla derttedir. Manav kapıya her an polis dayanacak diye strese girmektedir. Damador kapıyı çaldığında da Manav endişelenir. Ama karşısında babasını görünce rahat bir nefes alır. Damador’un peşinden de Savita gelir ve onları pencereden izler. Damador yemeğe oturduğunda Manav annesinin akşam yemeğinde yalnız kalacağını söyler. Savita oğlunun kendisini düşünmesi hoşuna gider. Aynı şekilde Archana da Savita’nın yemeklerini övmeye başlayınca Savita duygulanır.

Mançu da Darmesh’e ulaşmaya çalışır ama Darmesh artık onun telefonlarına çıkmıyordur. Mançu ısrarla aradığında Darmesh telefonu açar. Darmesh, Mançu ile çok konuşmak istemiyordur. Mançu ise Darmesh’e yaptığı planlar neticesinde parasını istediğini ima eder. Darmesh ise kararından caydığını artık umurlarında olmadığını söyler. Mançu neden böyle konuştuğunu sorduğunda Darmesh, Vinod’un kendisine tokat attığını söyler. Bu yüzden Vinod’un parasız kalıp burnunun sürtmesini ister.

Soluchana ise Manav ve Arçu’nun evlilik yıldönümlerinin yaklaştığını bu yüzden kutlama yapmak istediğini söyler. Bu sıkışıklıkta yaşadıkları maddi krizi önemsemeden Manav ve Arçu’nun mutluluğunu görmek istediğini belirtir.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 113. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.