Baş Tacım 115. bölüm özeti ve fragmanı - 27 Ekim 2021 Çarşamba

Baş Tacım 115. bölüm özeti ve fragmanı - 27 Ekim 2021 Çarşamba
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da hafta ortası başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 115. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 115. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 115. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 115. bölüm özeti

Baş Tacım 115.bölüm özetinde Manav herkesle bağını kopardığını söylüyor. Hırçın olan Manav her şeyin paraya dayandığını söyleyerek evden ayrılır. Manav daha sonra eve dönmeyip Archana’ya mektup yollar. Baş Tacım 115.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Manav aile bildiklerinden yardım istemiş herkes ona yüz çevirmişti. Manav Varsha’ya içindekileri kusarken Mançu ve Darmesh de nasibini alır. Manav bu zamana kadar onları düşündüğünü ama karşılığının böyle olmaması gerektiğini savunur. Varsha ağlıyor ve söyleyecek sözü yok. Manav herkesle ilişkisini kopardığını yineler. Satish sakin olmasını söylerken Manav defolun diye hepsini evden kovar.

Sulochana, Manohar, Savita ve Damodar tapınaktan geri dönerler. Sulochana ve Manohar, Deshmukhlarla beraber gelir. Savita, Manav ve Archana’ya seslenir. Onlara tatlı yedirmeyi düşünürler. İki anne torun sohbetine dalarlar. Arçu yatakta yatıyor, Manav da üzgün şekilde bekliyordur.  Manav annesine kimsenin gelmeyeceğini söyler. Aileler Archana’nın bebeğini kaybettiğini öğrenir.

Soluchana Manav ile aile ilişkilerinin koparmasının yanlış olduğunu söylemeye çalışır. Manav sinirlenir ve doğru düşünüyorum diye bağırır. Artık ilişki kurmak için para kazanmanız gerektiğini biliyorum ve paranız yoksa ilişkileri bozuluyor diye çıkışır. Şimdi sadece para kazanmak için yaşayacağım, insanlar bile gelip bana para dilenecek diyor. Manav hiçbir şey duymak istemiyor ve şimdi para kazanacağım diyor. Manav yola çıkar ve Sulochana onu durdurmaya çalışır ama o çoktan gitmiştir. Sulochana, Archana’dan Manav’ı durdurmasını ister.  Archana ise gitmesi gerektiğini öfkesi yatışınca kendisinin geri geleceğini söyler.

Manav yollarda yürür. Evden para kazanmak için çıktı ama şimdi ne yapacağını bilmiyor. Biraz da Manav iş tutmayı bilmiyor. Başladığı işin sonu gelmiyor. Tamirci işinde iyiydi yine işçi olarak çalışabilir. Pazarcılık işinde de iyiydi sonra başka bir işe dalıp kaybetti. O da böyle düşünüyor olacak ki kendinde artık cesaret bulamıyor. Aklına Archana geliyor ve onu merak ediyor.

Arçu da Manav’ı evde beklemek yerine dışarı çıkıp bekliyor. Çocuk gibi Manav gelmeden yemeyeceğim diyor. Savita onu ikna edemiyor.

Manav ise dışarda yemek yerken aklına Arçu gelir. Onun kendi gitmeden yemek yemeyeceğini biliyor. Manav, Archana’yı aramaya çalışır ama Archana dışarıda uyuya kaldığı için telefonu duymaz. Arçu’yu arkadaşı görüp uyandırır. Arçu da Manav’ın geldiğini düşünerek eve girer. Arçu evin içinde annesine babasına Manav’ı görüp görmediğini sorar. Arçu Manav’ı arar ama Manav bu kez açmaz. Archana, Manav’ın neden telefonu açmadığını merak ediyor. Archana, Savita’ya Manav’ın telefonu açmadığını ve bir şeyler olmuş olabileceği için çok gergin ve endişeli olduğunu söyler. Archana Manav’ı aramak için evden çıkmak üzeredir ama Savita. Archana’yı durdurur. Damador ile kendisi bakıp gelecektir.

Savita ve Damador yalnız döner. Archana daha da meraklanır. Tekrar Manav’ı arar ve onsuz öleceğini söyler. Manav ise sinirlenip telefonu kapar. Manav ne yapıyor ne yapmaya çalışıyor akıl sır ermez.

Manav bir not yazar. Çok sinirli görünüyor. İşi bitince bir caddede yürür ve bir adam bulur. Adamdan notu Manav’ın evine götürmesini ve ona para vereceğini söyler. Adam tamam der ve Manav ona para verir. Adam ayrılır ve Manav, Archana’nın acı içinde çığlık attığı zamanları hatırlamaya başlar. Öyle derin düşüncelere dalmıştır ki, bir araba geldiğinde ona çarpar ve Manav yere düşer, içinden kan gelir (bilinçsiz görünür) Telefonu çalmaktadır ve eli onu almakta zorlanmaktadır.

Arçu Manav’ı aramaya çalışırken adamın biri elinde not kağıdıyla gelir. Arçu notu açar. Not Manav’dan gelmiştir.

Manav’ın mektubu şu şekildedir;

“Archana, 4 yıl 3 ay, 7 gün ve 3 saat önce seninle evlendim. Benim için ne anlama geldiğini bilmiyorum, birlikte geçirdiğimiz her an özeldi. İlişkimiz bir yalanla başladı. Ailem senin ailene makine mühendisi olduğum yalanını söyledi ama sen bu yalana rağmen beni kabul edip beni olduğum gibi sevdin. Sen benim aşkım , gücüm ve desteğim oldun . Beni her zaman destekledin .Evlendiğimiz gün, sadece o gün evliliğimiz üzerinde çalışmaya ve bunu başarılı kılmaya karar vermiştim. Benimle olmasaydın, o zaman benim için hiçbir şey mümkün olmazdı. Sadece bir kez yaşarsın, pek çok insanın ikinci bir şansı olmaz ve ben o şanslılardan biri olduğumu düşünmüyorum…Archana önce hayatım mı sona erecek yoksa hayatta bir şansım daha mı olacak bilmiyorum. Bana verilen hayat, o hayatta seni mutlu etmeye çalıştım ama yapamadım. Ben sana daha fazla sorumluluk ve sorun yükledim ama sen beni o kadar çok sevdin ki, bunlara katlanıyorsun. Senin gibi bir karım olduğu için çok şanslıyım ama Archana, sen şanslı biri değilsin çünkü kocan kadar benim kadar işe yaramaz birine sahipsin. Seni asla mutlu edemedim ya da sana hak ettiğin aileyi asla veremedim. Bu yüzden şimdi senden ayrılıyorum. Ama sonsuza kadar gitmiş olmayabilirim. Hayatta iyi şeyler yapmak için bir şansım daha olursa, o zaman sana geri döneceğim. Hayatta başarılı olursam geri geleceğim ama bu olmazsa, geri dönmeyeceğim. Şimdi görülecek olan, hayatta bir şansım olup olmadığı ya da önce ben ölürsem. Beni bekleme Archana, ama yapmak istediğim şeyi başarabilmem için benim için dua et çünkü sensiz yaşamam zor olurdu.”

Archana gözyaşları içinde Maav’ın adını haykırır. Sita ve Damador gürültüye gelir. Karşılarında heykel gibi duran Archana vardır. Archana mektubu da alıp kendini dışarı atar. Çıplak ayak Archana deli gibi koşuyordur. Sağa sola her yere bakar. Düşer kalkar bağırır. Ama Manav hiçbir yerde yoktur.

Varsha ve Satish’in arasıda bu meseleden dolayı gerilmiştir. Aynı şekilde Mançu da kötü hava şartları nedeniyle Manav’ı duyamadığını olayları abarttığını söyler. Soluchana buna tabi ki inanmaz. Diğer tarafta Ajit de annesini suçlar. Kısacası herkes kendi içinde hesaplaşmaya gitmiştir.

Arçu ise yemeden içmeden kesilmiştir. Madhuri de onu görmeye gelmiştir ve biraz yemek yemesi gerektiğini söyler.

Mançu ise eve mutlu bir şekilde gelir. Parti vereceğini söyler. Vinod sinirlenir. Böyle bir durumda ne partisi diye sorar.

Mançu evinde bir parti veriyor. Arçu için hayatı durduramayacağını söyler. Bu sırada Arçu, Soluchana ve Vinod gelir. Soluchana kızgın bir şekilde neler olduğunu sorar. Mançu terfi aldığını ve iş arkadaşlarıyla bunu kutladığını söyler. Soluchana ve Mançu arasındaki gerilim artınca Vinod yine Mançu’ya tokat atar. Misafirler de yavaş yavaş evden ayrılır.

Günler geçmiştir ve Manav’dan hala bir ses yoktur. Arçu sürekli tren istasyonuna gidiyor ve Manav’ın fotoğrafını gösterip insanlara soruyordur. Arçu gün sonunda yorgun eve döner.

Bu arada Vashali de Darmesh ile ilgili kararını vermiştir. Ondan boşanacağını söyleyerek kağıtları imzaladığını gösterir. Darmesh yalvarır yakarır ama Vashali sözünden dönmez. Sonunda Darmesh yine gerçek yüzünü gösterip tehditler savurur.

Vashali Varsha’nın yanına gider ve olanları anlatır. Satish buna çok sinirlenir. Darmesh’in böyle davranması onu iyice çileden çıkarır. Onunla konuşmaya gittiğinde ise Darmesh efendi çek yazıp Satish’e uzatır. Aklı sıra Satish’in işlerini bozduğunu ve Satish’in ondan yardım isteyeceğini düşünmüştür. Satish’in karşı darbesi Darmesh’i tedirgin etmiştir.

Archana mandire gitmiş dua ediyordur. Neden bir türlü mutlu olamadığını sorgular. Çocukluğundan beri bütün görevlerini yerine getirdiğini anlatır. Archana dua ederken birden Manav’ı görür. Manav yaptıkları için ondan özür diler. ikisi birbirine sıkı sıkı sarılır. Manav ona başından geçenleri anlatır.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 115. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 115. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.