Baş Tacım 116. bölüm özeti ve fragmanı - 28 Ekim 2021 Perşembe

Baş Tacım 116. bölüm özeti ve fragmanı - 28 Ekim 2021 Perşembe
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da hafta ortası başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 116. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 116. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 116. bölüm özeti

Baş Tacım dizisinde Archana ve Manav eve dönmüştür. Kapıda Savita, Damador ve Soluchana vardır. Manav’ın geri dönmüş olduğunu görüce şaşırırlar. Daha sonra onu azarlamaya başlarlar. Ne de olsa habersiz çekip gitmiş bir ay sonra geri dönmüştr. Soluchana kızının parayla mutlu olmadığnı ifade eder.

Manav da hepsinden teker teker özür diler. Hatasını kabul etmiştir. Manav tüm bunları çocuğunu kurtaramadığı için yapmıştır. Savita ise Manav’dan söz alır. Bundan sonra Archana’ya haber vermeden kapıdan dışarı çıkamayacaktır.

Manav ertesi gün işe gider. Bu ona kaza yaptığında bakan ailedir. Manav onların yanında işe başlamıştır. Kadının adı Ashna. Manav eve girdiğinde Ashna’nın kocası işçileri azarlıyordur. Manav da geç kaldığı için oda azar işitir. Ashna kocasının onu azarlamasına takılmamasını ister. Kocası tam bir işkoliktir. Daha sonra Manav’ın ne giyeceğini sorar. Manav anlamaz.

Satish, Varsha ve Vaishu bir masada oturuyorlar. Boşanma davası hakkında kouşuyorlardır. Yanlarındaki adam evliliğinin yasal olmadığını ve hiçbir şey ifade etmediğini söylüyor. Dharmesh evlendiğinde, o zaten Madhuri ile evliydi diyor. Bizde en başından beri bunu söylüyoruz ama ortada bir boşanma davasıdır gidiyor. Vaishu bunu bildiğini ama Dharmesh’ten sonsuza kadar uzaklaşmak istediğini söylüyor.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 116. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.