Baş Tacım 118. bölüm özeti ve fragmanı - 1 Kasım 2021 Pazartesi

Baş Tacım 118. bölüm özeti ve fragmanı - 1 Kasım 2021 Pazartesi
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da hafta ortası başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 118. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 118. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 118. bölüm özeti

Baş Tacım 118.bölüm özetinde Archana ve Manav izleyicinin sinirlerini gerecek. Varsha’nın hastalıklı hali ise bıkkınlık veriyor. Baş Tacım 118.bölüm özeti devam ediyor.

Varsha ve Satish, Archana ve Manav’ın yanına gelirler. Varsha oldukça tedirgindir. Archana, Varsha’nın kucağındaki Soham’ı kapar ve onu sevmeye başlar. Varsha’nın yüzü asılır. Archana ardından çocuğu Savita’ya ve Manav’a uzatır. Varsha gözleriyle takip ediyor ve oldukça geriliyordur. Savita, Soham’a uzun bir aradan sonra babaannesinin evine geldiğini söyler. Varsha sinirlenir. Varsha rahatsız oluyor ve bu kadar yeter diyerek çocuğu kucağına alır.

Archana ve Savita biraz gergin görünürler. Varsha bebeğine sevgi veriyor. Savita, bebek Soham’ın Varsha’nın kucağında olduğunu, sanki Archana’yı bile tanımıyormuş gibi yorumluyor ve Soham’ın Varsha’nın annesi olduğunu düşündüğünü söylüyor. Archana ve Varsha endişeli görünüyor. Archana hayır anne diyor, sadece Soham Varsha’ya alıştı. Manav, Varsha’ya Soham’ı diğer odada uyutmasını söyler. Varsha söyleneni yapar ve Soham’ı uyutur.

Archana mutfakta üzgündür ve Manav mutfağa girer ve Archana’nın üzgün halini görür. Archana, Manav’a Soham’ın Varsha’ya alıştığını ve onu geri istersek bundan hoşlanmayacağını söyler. Manav diyor ki ama ne zamana kadar? Archana, Soham’ın oğlu olduğunu söylüyor, “Onu çok seviyorum ama bu doğru değil çünkü Varsha Soham’ı bizden aldı çünkü bu onun seçimiydi, peki biz nasıl yapacağız? ” Archana ağlamaya başlar. Manav elini yanaklarına koyar ve gözlerinden yaşlar süzülür. Archana bunlar sevinç gözyaşları ve oğlumun evimde olması ve beni ziyaret etmesi beni mutlu ediyor der. Manav ve Archana birbirine sarılır.

Böylece anlıyoruz ki Soham aslında Manav ve Arçu’nun çocuğu. Peki nasıl olurda çocuk Varsha’nın yanında büyüyor. Bu nasıl bir akıl tutulması? Anlaşılan Arçu ve Manav’ın gözleri birbirinden başka bir şey görmüyor. Çocuklarının kendilerinden ayrı büyümesi nasıl bir bencillik? Savita’nın Sachin’den ayrılmamak için Shavrani’nin ayaklarına kapanışı ne oldu? Yoksa Savita da parayı bulunca torun sevgisini unuttu mu?

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 118. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.