Baş Tacım 123. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Kasım 2021 Pazartesi

Baş Tacım 123. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Kasım 2021 Pazartesi
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da hafta ortası başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 123. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 123. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 123. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 123. bölüm özeti

Baş Tacım 122.bölüm özetinde İngilizce konuşma krizi yaşanmıştı. Arçu ise yeni bir karar alır ve bu işi halletmeye çalışır. Baş Tacım 123.bölüm özetinde neler olacak? Arçu ve Manav barışacak mı? Baş Tacım 123.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Ashna, Archana’nın evine gelir. Ashna, Archana’ya nasıl İngilizce konuşulacağını anlatıyor. Ashna günlük konuşmaları anlatırken Archana asında tüm bunları bildiğini ifade eder. Onun problemi biraz aksandır biraz da özgüven.. Ashna ve Archana tv şovları izleyip ilerleme kaydederler. Ashna’nın işi çıkar ve akşamüstü kendi evlerine davet eder.

Archana, Ashna’nın evine gider. Manav onu arar ve Arçu meşgul olduğunu söyleyip telefonu kapatır. Manav Arçu için endişelenir. Manav işten eve döner ama evde kimseyi bulamaz. Sandalye tepesinde uyumaya başlar. Daha sonra Archana eve girer. Manav’a erken geleceğini bilmiyordum deyip yiyecek bir şeyler hazırlar. Arkadaşının evinde yediğini söyleyip Manav yalnız kalır. Archana’nın ona soğuk davrandığını düşünür.

Ertesi gün Manav, parti için Arçu’yu arar. Arçu zaten Ashna ile birlikte olduğunu söyleyip kapatır. Manav partiye ulaşır. Darmesh ve Manav yine yan yana. Darmesh Manav’ın Arçu’yu getirmediğini zanneder. Böyle zengin bir adamın karısı doğru düzgün konuşamıyor der.

Archana,Ashna’yı aşağı indirip konukların yanına getirir. Herkes onlara bakar. Ashna’nın kocası da çok güzel göründüğünü söyleyerek iltifat eder. Manav da doğru zamanı yakalayıp izin ister ve ortaya geçer. Bir şey itiraf etmesi gerektiğini söylüyor.

“Archana’mın duygularını incitmiştim. Bunun için kendimden çok utandığımı hepinize söylemek istedim. Herkesin önünde ondan af dilemek istiyorum.” Dharmesh rahatsız görünüyordur. Manav, Archana’ya doğru yürür. Beni affet Archana der. “Bir hata yaptım. Gerçekten üzgünüm.” Manav, Dharmesh’e her şeyin onun sayesinde başladığını söyler. “İngilizce konuşmak çok iyidir. Ama bundan çok daha iyi olan birçok başka şey var. İnsanı insan yapan birçok duygu vardır. Ve hiçbir konuda, Archana hatalı değil. İyi bir insan olmak için İngilizce bilmenize gerek yok.” 

Manav, Archana’ya dönerama Archana onu durdurur ve bir şey söylemesine gerek olmadığını söyler. Ardından Archana o günkü yabancı misafirlerin yanına gidip İngilizce sohbet eder. Darmesh yenilir. Archana ve Manav da birbirine sarılır. Tüm misafirler Archana ve Manav’ı alkışlamaya başlar.

Parti çıkışında Arçu Manav’dan arabayı durdurmasını ister. Geçmişteki günlerini anımsarlar. Yağmura yakalanıp ıslanırlar. Birlikte romantik anlar yaşarlar.

Arçu Soham’ı da alıp Varsha’nın yanına gelir. Varsha çok mutlu olur ve hemen Soham’ı kucağına almak istiyor. Arçu bu bahaneyle Varsha’ya yemek yedirmeye çalışır. Satish gelir. Arçu’yla yalnız konuşmak istediğini söyler. Buraya Soham ile gelmesinin doğru olmadığını ve Varsha’yı alıştırmamasını ister. Satish yavaşça Soham’ı Varsha’nın kucağından alıp annesine verir.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 123. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 123. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.