Baş Tacım 124. bölüm özeti ve fragmanı - 9 Kasım 2021 Salı

Baş Tacım 124. bölüm özeti ve fragmanı - 9 Kasım 2021 Salı
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da hafta ortası başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 124. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 124. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 124. bölüm özeti

Baş Tacım 123.bölüm özetinde Archana ve Manav arasındaki pürüzler halledilmişti. Peki bu bölümde neler olacak? Archana ve Manav tatile gidebilecek m? Baş Tacım 124.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Manav sürpriz yapıp Archana’ya tatile gideceklerini söylemişti. Archana ve Sachin bu tatil için çok heyecanlıdır. Birlikte valiz hazırlarlar. Sachin tüm arkadaşlarına tatile gideceğini söylemiştir. Savita onlara nereye gittiklerini sorar. Ardından kendi derneklerine başkan seçimi olduğunu hatırlatır.

Manav ofise gittiğinde patronu yanına çağırır ve uzun zamandır bekledikleri projeye başlayacaklarını haber verir. Manav çok sevinir. Yalnız patronu bu projeye hemen başlayacaklar için seçimini yapmasını ister. Ya tatil ya da proje der. Manav sessiz kalır.

Manav odasında büyük bir ikilem içerisinde kalmıştır. Çok istediği projede çalışma şansı doğmuştur. Ama tatili iptal edecek olursa Archana çok üzülecektir.

Manav odasında gerginken Arçu arar. Ona tüm eşyaları hazırladığını söyler. Sachin’in de çok heyecanlı olduğunu belirtir. Manav konuşurken kekelemeye başlar. Manav akşam geç geleceğini söyleyerek telefonu kapatır. Odaya Darmesh girer. Ondan proje dosyasını ister. Patron proje için Darmesh’i görevlendirdiğini söylemiştir. Manav, Darmesh’i görünce daha da hırslanır. Bu projeyi asla ona kaptırmak istemiyordur. Bu yüzden hemen projeyi kabul eder.

Savita da kulübe gitmiştir. Mançu ve Rasika da oradadır. Savita fotoğraflarını çektirmeye başlar. Bu arada başkan olarak Rasika seçilir. Savita üzülür. Kendisini başkan olarak hayal etmiştir.

Manav projeyi kabul etmiştir. Şimdi bunu Archana’ya nasıl söyleyeceğini düşünür. Archana ve Sachin’in çok heyecanlı olduklarını ve ikisini çok üzeceğini düşünür. Ashna Manav’ın yanına gelir. Ona Archana’yla konuşabileceğini söyler. Manav bunu kendi halletmesi gerektiğini söyler. Arçu ve Vandu pazarda karşılaşırlar. Vandu evdekileri sorar ve herkesin iyi olduğunu öğrenir. Arçu, Vandu’ya da tatile gideceklerini söyler. Ayrıca Arçu, Vandu’nun yaralı kollarını görür. Vandu yemek yaparken yaktığını söylese de küçük kızı babasının vurduğunu hatırlatır. Arçu çok üzülür. Vandu da abisine bir şey söylememesini ister.

Sachin ve Archana tatil için planlar yapmaya devam eder. Manav eve girer. Manav endişeli görünüyordur. Manav söze giremeden Archana konuşmaya devam eder. Ona hemen çıkıp çıkamayacaklarını sorar. Manav sadece üzgünüm diyebilir. Manav, Archana’yı incittiğini anlar. Manav hemen gerekçesini söyler. Archana mutluluklarını değil sadece projesini düşündüğünü söyler. Manav eğer projeyi yapmazsa Darmesh’in kapacağını söyler. Archana odayı terk etmeye çalışırken tüm bunları Sachu’ya kendisinin anlatmasını ister.

Archana çok üzgün dışarıda duruyor. Manav yanına gelir. Archana, Sachin’in duygularını inciterek daha iyi hissedip hissetmediğini sorar. Manav ne yapabileceğini sorduğunda; Archana onun sözünü kesiyor. Şu anda çocuklarının ona ihtiyacı olduğunu söyler.” Çocukları anlaman için bir yere gitmek istedim. Eskiden Sachin’le vakit geçirirdin, şimdi neden olmasın? Artık hiç vaktin yok. Ve Soham? Onu ne kadar tanıyorsun? Seni tanımıyor. Ama bunu sana neden anlatıyorum. Senin işin daha önemli” der.

Archana yatak odasında seyahate çıkmadıkları için tüm oyuncakları ve kıyafetleri kaldırıyor. Manav odaya gelir ve kendi kendine Archana’nın çok kızdığını düşünür, bu konuda bir şeyler yapması gerekecek ama ne yapmalıyım diye düşünür. Manav, Archana’ya eşyaları kaldırması için yardım etmeye karar verir. Archana hiç zaman almadığını söyler ve Manav’a hepsini temizleyebileceğini söylüyor. Archana, Manav’a sabah erkenden işe gitmesi gerektiğini ve Manav’a dinlenmesini söyler. Manav çok üzgün bir şekilde yatağında oturuyor.

Manav, Aashna ve Dharmesh ve birkaç adam daha toplantı yapıyor. Herkes projeyle ilgili fikirlerini dile getirirken Manav sessiz kalır. Aklı Arçu da kalmıştır. Darmesh ise Manav’ın dalgın oluşuna gülmeye başlar. Patron Manav’ı uyarır. Manav Arçu’yu nasıl geri kazanabileceğini düşünür.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 124. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.