Baş Tacım 125. bölüm özeti ve fragmanı - 10 Kasım 2021 Çarşamba

Baş Tacım 125. bölüm özeti ve fragmanı - 10 Kasım 2021 Çarşamba
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da hafta ortası başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 125. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 125. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 125. bölüm özeti

Baş Tacım 124.bölüm özetinde Manav’ın işlerine yoğunlaşması Arçu ile arasını açmıştı. Baş Tacım 125.bölümde ise sorunlar birbiri ardına gelince Arçu ve Manav kendi dertlerini unutacaklar. Mançu yine yapacağını yapıyor ve sonunda evi kendi üstüne alıyor. Baş Tacım 125.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Vinod ve Mançu, Soluchana’yı kandırıp evin tapularını üstlerine yapmaya çalışıyorlardı. Soluchana kağıtları neden imzalamak zorunda olduğunu sorsa da Vinod annesini geçiştirmeye çalışır. Kadının gözlüklerini almasına bile izin vermez. Mutfaktan çıkan Archana ise Vinod ve Mançu’yu sinirlendirir. Archana’nın evde olduklarından haberleri yoktur. Bu yüzden Vinod korkmaya başlar ve kağıtları saklar.

Manav işten eve gelir. Odasına gittiğinde Archana’yı göremez. Savita onu annesinin evine gönderdiğini söyler. Birkaç gün Soluchana’nın yanında kalması onlara iyi gelecektir der. Çünkü Archana’nın gün boyu evde sıkıldığını belirtir. Manav ise Archana’nın kendisine haber vermeden evden gitmesine bozulmuştur. Hala kendisine tavırlı olduğunu düşünür. Archana odasına Manav için not bırakmıştır ama Manav görmez. Savita da oğlu için yiyecek bir şeyler hazırlar. Manav’a Ashna’dan telefon gelir ve işle ilgili birkaç bir şey söyler. Daha sonra yemek için buluşmaya karar verirler.

Arçu da herkesi yemeğe çıkarmaya karar verir. Mançu bu davete atlar. Arçu’nun aklı Manav’dadır. Eve gelip gelmediğini merak eder. Onu aramayı düşünür ama meşgul olduğunu aramamasını söylediği aklına gelir. Bu yüzden Saita’yı arar. Savita da Manav’ın gelip akşam yemeği yemeden evden geri çıktığını söyler. Bu sefer de Archana bozulur. Eve geldiği, müsait olduğu halde Manav kendisini aramamıştır.

Darmesh’in evinde ise kavga sesleri yükselir. Aniket Manav amcasının ev projesinin babasınkinden daha büyük olduğunu söyler. Darmesh Mnav’ın adını duyunca Aniket’i azarlamaya başlar. Vashali de oğlunu azarladığı için Darmesh ile kavga eder. Vashali gidip Varun’a patlar. Vashali durduk yerde Varun’a çok haksızlık eder.

Archana ailesiyle birlikte restorana gelir. Mançu hemen Manav ve Ashna’yı bir masada birlikte yemek yerken görür. Archana’yı Manav ile ilgili sorular sorup sıkıştırmaya çalışır. Archana her şeyin yolunda olduğunu söyler. Mançu ısrar edince Arçu patlar ve ne demeye çalıştığını sorar. Mançu Manav ve Ashna’yı işaret eder. Vinod ise sinsi sinsi gülümser. Sonunda o da karısına benzemiştir.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 125. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.