Baş Tacım 127. bölüm özeti ve fragmanı - 12 Kasım 2021 Cuma

Baş Tacım 127. bölüm özeti ve fragmanı - 12 Kasım 2021 Cuma
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da hafta ortası başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 127. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 127. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 127. bölüm özeti

Baş Tacım’da bugün Manav işlerinin yoğun olması sebrbiyle eve geç döner. Buna üzülen Archana ailesiyle birlikte yemeğe çıkar. Restoranda Manav ve Ashna’yı baş başa yemek yerken gören Archana ne tepki verecek? Vandita’yı ziyarete giden Savita evdeki herkese hediyeler alır. Çok büyük bir proje üzerinde çalışan Manav geceleri eve çok geç gider. Mancu Vinut’u Soluchana’ya karşı doldurur ve evin tapusunu kendi üzerine almak ister. Vinut Mancu’nun bu isteğini kabul eder ve annesine yalan söyleyerek belgeleri imzalatmaya çalışır. Manav’ın eve geç gelmesine üzülen Archana ailesiyle birlikte yemeğe çıkar. Gittiği restoranda Manav’ı Ashna ile baş başa yemek yerken gören Archana ne yapacak? Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her gün 12:45’de Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 127. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.