Baş Tacım 140. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Aralık 2021 Perşembe

Baş Tacım 140. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Aralık 2021 Perşembe
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da yeni bölüm başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 141. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 141. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 141. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 141. bölüm özeti

Baş Tacım 140.bölüm özetinde Savita, Manav ve Arçu’nun arasını bozmaya devam ediyor. Varsha ise Soham diye tutturmuş onsuz yaşayamayacağını söylüyordur. Satish ise Varsha’ya bir seçim yapmasını ister. Ya kendinden boşanacaktır ya da Soham’ı sonsuza dek unutacaktır. Baş Tacım dizisi 141.bölümde neler olacak? Baş Tacım 141.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım 140.bölümde Sachin, Savita’nın dolduruşuna gelmiş ve Archana’ya gerçek annesini sormuştu. Bu bölümde Archna Sachin’i çok sevdiğini anlatmaya çalışır. Soham’ın küçük bir bebek olduğunu henüz konuşamadığını bakıma ihtiyacı olduğunu söyler. Sachin ikna olur ve Archana’dan dondurma taleplerini iletir. Böylece ikili aralarındaki anlaşmazlığa son vermiş olur. Savita da hayal kırıklığına uğrar.

Shravani ise Savita’nın sözlerinden sonra Sachin için endişeleniyor. Shravani’nin emin olduğu bir konu var ki o da Archana’nın oğluna çok iyi baktığı. Peki ama neden Savita gelip tüm bunları ona söylemiştir. Shravani kontrol etmeye karar verir. Shravani arabasıyla gittiğinde Manav’ın Sachin ile kriket oynadığı Archana’nın da onları mutlulukla izlediğini görür. Shravani’in içi rahatlar. Savita’nın yine küçük şeyleri büyütmeye çalıştığını anlar.

Archana Sachin’e aç olup olmadığını sorar. Sachin misafirler için sakladığı bisküvilerden yemek istediğini söyler. Archana bisküvileri alacakken Soham’ın ağlama sesi duyulur ve sütünün bittiğini söyler. Sachin’den süt almasını ister. Sachin reddedince markete Archana gidecektir. Archana markete gittiğinde Sachin bisküvileri almak için dolaba tırmanmaya çalışır ve yere düşer. Sachin’in ağlayan sesine Manav ve Savita gelir. Manav Archana’yı azarlamaya başlar. Dikkatsiz olduğu için Archana’yı uyarır.

Bhavna, Savita’dan bir telefon alır, Varsha’nın sağlığını sorar ve Bhavna ona Varsha’nın günden güne kötüye gittiğini ve Soham yüzünden tüm ilişkilerini unuttuğunu bildirir. Savita, Bher şeyin yakında düzeleceğini söyleyerek onu teselli eder. Bhavna, Savita’ya Manav’a daha fazla sorun çıkarmak istemediği için hiçbir şey söylememesini söyler.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 141. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 141. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.