Baş Tacım 142. bölüm özeti ve fragmanı - 3 Aralık 2021 Cuma

Baş Tacım 142. bölüm özeti ve fragmanı - 3 Aralık 2021 Cuma
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Baş Tacım'da yeni bölüm başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu isimlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Baş Tacım 142. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunuyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 142. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 142. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 142. bölüm özeti

Baş Tacım 141.Bölüm özetinde Manav ve Arçu, Soham’ı yasal olarak Varsha’ya vereceklerdi. Savita’nın Arçu’nun yalnız kalması için oğullarından ayırmaya karar vermişti. Bakalım Savita’nın planları gerçekleşecek mi? Archana oğlunu Varsha’ya verebilecek mi? Baş Tacım 142.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım 142.bölümde Vinod ve Mançu arasında kavgalar yaşanmaya başlamıştır. Vinod aç olduğunu söylerken Mançu artık evde yemek yapacak malzeme bile olmadığını söyler. Son kalan pirinçlerden çocuklarına yiyecek hazırlamıştır. Peki yarın ne olacaktır? Mançu neden bunlar başımıza geldi diye düşünürken Vinod’un kafası dank eder. Vinod annesini evden attıkları o günden sonra başlarına gelmeyen kalmamıştır. Mançu ise tüm bunları alakasız bulur.

Elde para yokken Mançu Vinod’a iş kurmasını teklif eder. Vinod’un aklına yatarken iş kurmak için parayı nereden bulacaktır. Vinod evi ipotek ettirmeyi düşünür. Mançu buna karşı çıkar. İkisi arasında yine gerilimin dozu artınca zaten Mançu’nun evi ipotek ettirdiği ortaya çıkar. Şimdi bu borçlarda ödenmeyince evi bile kaybetmekle yüz yüze kalmışlardır.

Archana ise oğlu Soham’ı kucağına alıp ağlıyordur. Onunla son zamanlarını yaşıyor gibidir. Soham ise okul çıkışında Shravani’yi görür. Ona anne demek isterken Savita onu durdurur. Sachu eve geldiğinde Archana’dan 500 rupi ister. Archana’ya bir otelde parti vereceğini söyler. Archana otelde parti verecek yaşta olmadığını evde verebileceğini söyler. Sachu sen benim annem değilsin diye tutturmaya başlar. Annesinin ise Shravani olduğunu bildiğini söyler. Savita ise ben anne oğul arasına girmem diyor.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 142. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 142. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.