Baş Tacım 30. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 30. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 30. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 30. bölüm özeti

Varsha ipleri eline almaya karar vermişti. Manav ile konuşmuş hala ablasına karşı duyguları olduğunu öğrenmişti. Varsha diğer yandan Satish’in yanına gidip bu ilişkide önemli bir rol oynadığını söyler. Bunun üzerine Satish Archana’yı garaj’ın açılışına temsilci olarak gönderecektir. Arçu’nun garaj açılışına gelmesi damga vuruyor. Komşular ve Manav’ın ailesi Arçu’nun gelişiyle birlikte adeta şoke olur. Bu komşular için dedikodu malzemesidir. Savitra ise küplere biner. Diğerleri ise Arçu’nun yanlarında bulunmasından memnunluk duyar.

Arçu geliş sebebini açıklar. Savitra ise bu durumla dalga geçer. Manav ve Arçu uzaktan bakışırlar. Manav’ın babası ise Arçu ve Manav’ı birbirine yakınlaştırmaya çalışır. Garaj’ın açılışı için tören yapılacaktır. Tören için karı kocanın birlikte poja yapması istenir. Burada baba sarhoş taklidi yaparak Savitra’yı delirtir. Sacin ve Vandu’da gürültüye gelip neler olduğunu sorar. Sacin babasını sarhoş görünce böyle bir günde yine sarhoş olmasına kızar. Baba ise rol yaptığını söyler. Şimdi herkes Manav ve Arçun’un birlikte töreni yapması için ikna etmeye çalışır. Sacin ise Girish’in geldiğini görünce rezil olacağını babasını sarhoş görmemeleri için Manav ve Arçu’ya baskı yapar. Sanci Manav’a baskı yaparken Vandu’nun hedefinde de Arçu vardır.

Arçu ve Manav sonunda töreni birlikte yapmaya karar verir. Tören esnasında Arçu ellerini Manav’ın elleriyle birleştirir. Yanan ateşe bakarak ikisi de geçmiş anılarını düşünür. Savitra ise yeni dünürünün yanında mutluymuş gibi davranır. Ama içten içe Arçu’ya deli olur.

Tören bittikten sonra Arçu, Manav’ın imzalaması gereken belgeleri ona imzalatır. İşi bittikten sonra da oradan ayrılır. Evde ise Vasha ve kız kardeşi Manav enişteleri hakkında konuşurlar. İkisinin de ortak fikri Manav’ın yanlış bir şey yapmayacağı yönünde olur.

Ertesi gün Archana’nın mahkemesi vardır. Bu yüzden biraz gergindir. Kız kardeşleri onunla konuşmayı dener ama Archana saati bahane ederek üzgün bir şekilde yatar.

Archana mahkemeye yalnız gitmek zorunda kalır.Trende Manav ile karşılaşır. Trende ani fren olunca Manav Archana’yı düşmekten kurtarır. Mahkeme de hakim gerekli soruları sorar ama mahkemeyi ileri bir tarihe atar.

Satish’in annesi ise Soluchana’yı ziyarete gelir. Onlar ise Archana’yı tekrar gelinleri olarak görmek istediğini belirtir. Soluchana ve Monuhar ise şoke olur. Bu durumu Archana’ya açmak için zaman isterler. Diğer tarafta Sacin’in nişanı için davetiyeler hazırlanır. Babası Manav’a Archana ve ailesini de davet etmek istediğini söyler. Savita ise ortalığı inletir.

Mahkemeden dönen Archana’ya Satish’in annesinin söylediklerini henüz iletemezler. Çünkü Archana hem yorgundur hem de yaşadıkları çok ağır gelmiştir. Annesi ve babası birkaç gün beklemenin daha doğru olduğunu düşünür.

Mançu ise Varsha’yı Aswin konusunda sıkıştırır. Baskılara dayanamayan Varsha gidip ailesine her şeyi itiraf eder. Soluchana kızına doğru yürürken araya Archana girer.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 30. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 30. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 31. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.