Baş Tacım 31. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 31. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 31. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 31. bölüm özeti

Herkes ne olduğunu merak eder. Saçin karakol da hakkında işlem olduğu gerekçesi ile Amerika vizesi iptal edildiğini bildiren evrakı gösterir. Şiravani’nin babası hemen Şiravani’yi de alıp evden gider. Çok geçmeden de Şiravani’nin babası bu şartlar da evliliğin olamayacağını söyleyen bir telefon eder.

Saçin bunları duyunca sinirle evden çıkar. Yolda Saçin’e kamyon çarpar. Manav, Saçin’in tüm arkadaşlarını aradığını ama hiç birine gitmediğini söyler. Manav ve ailesi sabaha kadar Saçin’e ulaşmaya çalışır. Lakin ona ulaşamazlar. Tek çarenin polis karakoluna gidip kayıp baş vurusunda bulunmak olduğunu söyler. Tam da bu sırada Manav’a acı haber telefonla gelir. Arçana ve Vişali hemen hastaneye gider. Lakin hastanede kimse Arçana’yı muhatap bile almaz. Adeta Arçu yok gibi davranırlar. Şiravani de haber duyar duymaz soluğu hastanede alır.

Savitha hastanede dualı tatlı dağıtır. Bu sırada Arçu’yu görünce “Her şey senin yüzünden oldu” der. Saçin karakola düştüğü için vizesi iptal edildiğini, sorasında nişanlısı nişan attığını, tek sorumlusu olduğunu söyleyip, onu hastaneden kovar.

Şiravani, Saçin’in odasına gider. Uyanmasını ister. Bu sırada Saçin gözlerini açar. Hemşire hemen doktora haber vermeye gider. Manav da Saçin’in uyandığını herkese söyler. Şiravani daha konuşamadan kalp krizi geçirip vefat eder.

Arçana eve gelir gelmez tekrar Manşu ile tartışır. Kendisine sormadan şikayetçi olduğu için Saçin ölüm kalım mücadelesi verdiğini söyler. Çok geçmeden Arçana’ya Saçin’in öldüğü haberi gelince Arçu da yakılır.

Solu ve ailesi Saçin’in cenaze törenine gider. Lakin Savita geldiklerine pişman edip, Solu ve ailesini kovar. Evde Manşu’nun sorumsuzca ifade vermesi sonrasında bir gencin ölümü tartışma konusu olur. Vişali yengesi Manşu’ya kızar. Solu tamam dese de Vişali susmaz. Solu daha fazla tartışma çıkmaması adına Solu kızı Vişali’ye tokat.

Varşa ertesi gün Manav’ın dükkanına gider. Enişte gerçekleri söylemem lazım der. Manav da ben sizin enişteniz değilim diyerek karşı çıkar. Varşa Manşu’nun kendi başına şikayet ettiğini, bu olayda Arçana’nın hiç bir bilgisinin olmadığını söyler.

Manav da tüm bunlar kardeşim Saçin’i geri getirecek mi der. Varşa iş yerinden ayrılırken Satiş’in geldiğini görür. Hemen saklanıp konuşmaları dinler. Saçin, Arçana ile aralarında hiç bir ilişkinin bulunmadığını, kendisi Varşa’yı sevdiğini söyler. Varşa ise bu konuşmaları uzaktan duyar.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 31. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 31. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 32. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.