Baş Tacım 33. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 33. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 33. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 33. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 33. bölüm özeti

Bir kaç dakika sonra Savitha ve ailesi gelir. Lakin Manav ve Arçana henüz mahkemenin görüleceği adrese gelmemiştir. Solu merak edip Vinod’a kardeşi, Arçu’yu aramasını ister. Bu sırada Manav ve Arçana gelir. Arçu hemen ailesinin yanına gider.

Arçana Mahkeme salonuna girmeden önce Manav’ın babası Damodar ile bir iki dakika görüşür. Manav’dan boşansa bile her zaman babası olarak kalacağını söyler. Bu duygu ile mahkeme salonuna gider.

Hakim önce Manav’a boşanmak istiyor musun? diye sorar. Manav “boşanmak istiyorum hakim bey” der. Sıra Arçana’ya gelir. Arçana uzun uzun düşündükten sonra “Boşanmak istemiyorum!” deyince orada bulunan herkes şok olur. Mahkeme başkanı iki tarafın da rıza ile açılan davada bir taraf rıza göstermediği için boşanmanın gerçekleşmediğine karar verir.

Solu ve ailesi eve gelir gelmez neden boşanmaktan vaz geçtin diye Arçu’ya yüklenir. Arçana sonunda dayanamaz ve Damodar’ın Manav ile birlikte kaydettiği ses kaydını dinletmiş, Arçana da bu ses kaydını dilendikten sonra boşanmaktan vaz geçmiştir. Bu ses kaydını herkese dinletir.

Solu bu ses kaydını kim verdi diye sorar. Arçana da Manav’ın babası Damor verdiğini ve her şeyi baştan sona anlattığını söyler. Manşu da bu sırada şok olur. Acit’in foyası ortaya çıkmıştır. Arçana annesine Manav ve ailesine karşı yanlış yaptıklarını, başkalarının oyununa gelip evliliğini bitirmeyeceğini söyler. Savita Arçana’nın boşanmamasının arkasında Damodar’ın olduğunu söyler. Damor ise Arçana ile Manav’ın birbirlerini sevdiğini, mahkeme kararına göre bir sonraki duruşmaya kadar Arçana’ya katlanmak zorunda olduğunu söyler. Savita bir an evvel Arçu işle Manav’ı boşanması gerektiğini, Zira Saçin’in eşi Şiravani’nin karnı belli olmadan evlendirmeleri gerektiğini söyler.

Satiş eve gidip annesi Bhavna’ya, Arçana boşanmadı. Manav’a dönmek istediğini ve Varşa ile aralarında herhangi bir engelin de kalmadığını söyler. Bhavna, Varşa’yı gelini olarak görmek istemediği için buna bir çözüm bulmayı düşünür.

Manşu, Manav’ın babası Damodar, Acit ile adamının konuşmasını kaydettiği ses kaydını herkese dinlettiğini, artık herkes bundan haberdar olduğunu söyler. Rasika panik yapmamasını, üzerine gelen belayı bir başkasının üzerine yakacaklarını söyler. Satiş ile Varşa dışarıda buluşurlar. Varşa imkansız olduğunu ve boşanmanın gerçekleşmediğini söyler. Satiş bu olay nasıl olduğunu anlamadığını ama çok iyi bir şey olduğunu söyleyince, Varşa Manav’ın babası ile Manav Acit’in konuşmalarını kaydettiğini ve üzerine atılan iftiradan kurtulduğunu söyler. Savita’nın emir ile gizlice Manşu Arçana’nın çantasındaki ses kaydının olduğunu kasedi alır. 

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 33. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 33. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 34. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.