Baş Tacım 36. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 36. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 36. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 36. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 36. bölüm özeti

Bölüm, Solu’nun taksi de Arçana’nın söylediklerini düşünmesi ile başlar. Arçana neden Manav’ın evinde kaldığını, Manşu ile annesi Rasika’nın planından bahseder. Solu, bu sinirle Rasika’nın evine gider.

Rasika Solu’yu görünce, Manşu’yu almaya geldiğini zanneder. Hemen kızını çağırır. “Manşu kızım kaynanan geldi!” der. Manşu koşarak gelir. Önce sevinir. Sonrasında annesinin planı aklına gelir. Arçana kendisini rezil edip polise verdiğini, o sebeple asla o eve dönmeyeceği konusunda gene zırvalar.Solu “Ben o sebeple gelmedim! Manşu’yu da götürmeye niyetim yok! Kendisi ne zaman isterse o zaman evime gelebilir.” deyince Manşu şok olur. Solu, Arçana’nın neden Manav’ın evinden kaldığını açıklar. Rasika ile Manşu’nun konuşmasında etkilenip o kadar işkenceye rağmen kızı orada kaldığını söyler. Solu konuşurken torunu Huni gelir. Huni babaannesine sarılmak ister. Rasika hemen Huni’yi yanına çeker. “Madem Manşu’yu götürmeyeceksin O zaman Huni’ye de dokunamazsın! ” der.

Solu sinirle Manşu’ya döner. “Annene bir şey de. Onun torunu ise benim de torunum. Rezillik çıkartmaya gerek yok” deyince Manşu annesine müsade etmesini ister. Solu torununu sevdikten sonra Rasika’ya dönüp, Acit’in yaptıklarını unutmadığını, Arçana ile Manav’ın arasını bozmak için neler yaptığını bildiğini, bunun da gereğini yapacağını söyleyip, Rasika ile Manşu’ya açıkça ayağınız denk alın diyerek oradan ayrılır.

Satiş, Varşa ile restorana gider. Satiş, sonunda Arçana Manav’ın evine gittiğini, artık aralarında hiç bir sorunun kalmadığını söylediği söyler. Varşa tüm bunların aksine Satiş ile arkadaş olduğunu ama asla evlenemeyeceğini söyler. Satiş şok olur. Zira kendisi hem yakışıklı, hem zengin, hem de iyi bir aileden gelmesine rağmen Varşa kendisini ikinci defa reddetmiştir. Satiş neden diyerek durumu anlamaya çalışır. Dost olarak ilişkilerine devam edebileceklerini söyler. Satiş, hayata sabit bir fikir ile bakmaması gerektiğini söylese de Varşa’nın fikrini değiştiremez.

Rasika cephesinde Solu’nun açıkça tehdit etmesi gündem olur. Rasika, ne yapıp edip Solu’nun elindeki kozları boşa çıkartmaları gerektiğini, aksi halde Acit cezaevine gireceğini söyler. Şeytana pabucunu ters giydiren Rasika’nın aklına yine bir plan gelir. Manşu bu planı beğenmez. Yapmayacağını söyler. Rasika sinirle hem Acit hapse gireceğini, hem de Vinod’u kaybedeceğini söyleyip, iyi düşünmesini ister.

Savita Vandu’nun elindeki kovaya bakar. Ne yaptığını alaycı bir dille sorar. Vandu da çamaşırları ipe asacağını söyler. Savita hemen yanında Arçana’ya gider. “Arçana boş işlerle uğraşma! Al çamaşırları ipe as!” der. Arçana istemese de çamaşırları alır.

Bu sırada Tarun ile Manav kapının önünde konuşurlar. Arçana ipe çamaşırları asarken, çocuklar Arçana’nın üzerine bastığı tabureye dokunur. Arçana dengesini kaybedip balkondan aşağıya düşer. Arçana can havli ile balkon demirlerini tutar. Bu sırada Manav ve Tarun hemen Arçana’nın düşeceği yere gelir. Arçana balkon demirlerini daha fazla tutamaz ve yere çakılır.

Manav yere çakılan Arçana’nın yanına gider. Çevredeki insanların yardımı ile hemen Savita’nın evine taşırlar. Vişvasrra hemen doktor çağırır. Arçana’nın her yeri kan içinde kalır. Savita, Arçana’nın beceriksiz olduğu konusunda laf söyleyince, Manav “lütfen sus anne” diyerek annesini susturur. Arçana’yı doktor kontrol eder. Kendisine geldiğinde ağrısı olacağını, bunun için ağrı kesici almasını ister. Daha detaylı kontrol için hastaneye gitmesi gerektiğini söyler.

Arçana su içmek ister. Lakin kolunun acısından içemez. Manav eli ile su içirir. Sonrasında Arçana’ya ilacını verir. Bu sırada komşular Manav ile Arçana aşkı alevlendiğini söylerken, Şiravani kıskanır. Savita, Arçana’dan kurtuldum derken şimdi başına bela olduğunu düşünür. Bu sırada yanına Manav gelir. Düşmanı bile o halde olsa yardım edeceği, dışarıda ki insanlar Arçana’yı gelini olarak bildikleri için düştüğü yerde onu öylece bırakamayacağını söyler. Savita ile Manav’ın bu tartışmasını Şiravani pencereden dinler. Yine aklında Manav, Arçana’ya olan aşkı depreştiğini düşünür.

Solu, kızının başına gelen kazayı öğrenir öğrenmez hemen Savita’nın evinde gider. Manav da olayın nasıl gerçekleştiğini ayrıntılı olarak kaynanası Solu’ya anlatır. Manuhar, kızını emanet ettiği kapıda ölümcül kaza geçirmesinin normal olmadığını söyler. Savitha bu manzarayı görünce, “Hadi Arçana annen ile git buradan” diye kendi kendisine söylenir. Arçana annesi ile gitmek istemez. Solu bunun üzerine küçük kızı Vişali’yi yanında bırakır.

Şiravani, Manav’ın Arçana’ya karşı ilgisini görünce odasına gider. Dolabın içinden evlilik kolyesini çıkartıp, farklı düşüncelere dalar. Oysa Manav, o evlilik kolyesini Şiravani’ye almamıştır. Şiravani, masanın üzerinde görüp, Manav’ın kendisine aldığını düşünmüştür.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 36. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 36. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 37. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.