Baş Tacım 38. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 38. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 38. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 38. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 38. bölüm özeti

Shavrani’nin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Shavrani Sacin’i unuttu mu? Archana ve Manav bir kez daha yan yana poja yapıyor. Baş Tacım son bölümde baba büyük bir olayı atlamış ve patlamadan şans eseri kurtulmuştu. Herkes tekrardan babayı sağ salim karşısında görünce derin bir nefes alıp şükretmişti. Yalnız baba üzüntülüdür. Çünkü patlamada arkadaşlarını kaybetmiştir.

Diğer yanda Varshu, Satish ilişkisinde nişan tarihi belirleniyor. Varshu Satish’in annesinin kendisinden hoşlanmadığını fark ediyor. Bunu Satish ile paylaşıyor ve Satish yine zamanla her şeyin düzeleceğini söylüyor.

Bu bölüm Shavrani mutlu görünüyor. Yavaş yavaş sanki Shavrani’nin gerçek yüzü ortaya çıkıyor gibi… Shavrani Sacin’i unuttu mu? Yoksa baştan beri Manav’ı mı istiyordu? Bu sorunun cevabı gelecek bölümlerde!

Shavrani hakkında bu düşünceye kapılmamızın sebebi babanın sağ salim geri dönüşü için poja yapılmasına karar veriyor. Savita ise bu poja’yı Manav ve Shavrani ikilisinin yapmasını istiyor. Manav ve Arçu’nun suratı düşerken Shavrani mutlu gözüküyordur.

Aslında bu Poja fikri Arçu’dan çıkmıştır. Damodar bunu neden istediğini Arçu’ya sorar. Arçu babayı çok sevdiğini söyler. Damodar bunu isteyerek Pojada Manav ile Shavrani’nin birlikte oturmasına nasıl dayanacağını sorar. Arçu ise incineceğini söyler ama dileği de gerçekleşmiş olacaktır.

Vandu ve Damodar bu konu hakkında konuşmaya başlar. Vandu abisiyle Arçu’nu bu pojayı birlikte yapmasını çok istiyor. Çünkü ikisi birbirini çok seviyordur. Manav fedakarlık yapıyor Arçu da bu karar saygı duruyordur.

Soluchana ve Monahar ise çok lazımmış gibi Varsha ve Satish’in nişan davetiyesini Deskmuklar’a vermeye gider. Damodar’ı duası kabul olur ve Sacin ile ilgili sigortada bir mesele çıkar ve bunun için Shavrani gider. Damodar fırsattan istifade poja için Arçu’yu giydirir. Bu sırada Soluchana ve Molahar gelir davetiyeyi verir. Savita Varshu’nun Satishle evleneceğini duyunca zengin adamları tuzağa düşürmede birebirsiniz diye alay etmeye başlar. Soluchana bu tepkiye şaşırır. Dikkatleri dağıtan Arçu olur. Savita ona tiksinerek bakar. Damodar Shavrani’nin geç kalacağı için vaktinde poja yapılması için Arçu’nun giyinmesini kendi istediğini söyler. Manav gelir ve Arçu’yu giyinmiş görünce şaşırır. Ama densiz Shavrani’yi beklemeleri gerektiğini söyleyerek herkesi dumura uğratır.

Sonuç olarak Arçu ve Manav poja yapmak için otururlar. İkili gayet uyumlu görünüyor. Poja’nın ortasında Shavrani gelir. O da bu manzara karşısında küçük dilini yutar adeta ağlayacakmış gibi olur. Shavrani gelince de Manav ve Arçu da birbirine bakakalır. Sanki basılmışlar gibi bir hava hakimdir.

Shvarani triplere girer. Savita ise peşinden gidip özür dilemeye başlar. Onu bugün sigortaya gönderdiği için kendini suçluyor. Daha sonra Shavrani resmen Manav’a poja da beklemediği için sorguluyor.Araya Arçu girip saçma salak konuşuyor. Benim sizin aranıza girmek gibi bir düşüncem yok diyor. Manav da ilişkide önemli olanı güven olduğunu söylüyor.

Soluchana nişan daveti için bir de Rasika’ya gidiyor. Rasika’nın evinde Ajit’de vardır. Soluchana adece aileden olanlar bu nişana davetli diyerek Ajit’in gelemeyeceğini ima ediyor. Soluchana’dan sonra gelen Satish’in annesi ise özellikle Ajit’in bu nişana gelmesini istediğini söyler.

Savita yine arayı kaynatarak Manav’ın Shavrani ile dışarı çıkmasını biraz gezmelerini ister. Arcu ise kardeşinin töreni için evine gitmiş yardım ediyordur. Arçu Varshu’nun isteksizliğini fark eder. Arçu kardeşi için endişelenmeye başlar.

Varshu yeni sari almak için kardeşleriyle birlikte dışarıya çıkar. Manav da Sahvrani ile dışardadır. Manav Varsha’nın nişanına gidebilmek için Shavrani’den izin alır. Varsha ile arasında abi kardeş ilişkinin olduğunu bu yüzden önemli gününde onu yalnız bırakmak istemediğini söyler. Savrani’de Manv’ın elini tutarak izin verir. Archana ise Shavrani ve Manav’ı el ele görünce yanlarından geçip gider.

Ertesi gün Manav’ın geldiğini gören aile sevinçle Manav’ı karşılayıp ona yemek yedirirler. Manav’ın ailesi ise onu garajda çalışıyor bilirler. Shavrani Vandu’ya Manav’ın garaj’da olmadığını nişana gittiğini söyler. Nişana gitmek için kendisinden izin aldığını vurgular. Eğer izin vermeseydim gitmeyecekti der. Shavrani haddini aşar ve “Onun geri dönmesini istiyorum, Arçu’nun yanında kalmasını istemiyorum. İkisinin yan yana olmasına dayanamıyorum. Sanırım Manav’a aşık oldum” der. Vandu ise Shavrani’den duyduğu sözler karşısında şoka girer.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 38. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 38. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 39. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.