Baş Tacım 42. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 42. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 42. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 42. bölüm özeti

Ajit ve Vandu evleniyor. Savita kızına çok kızgın. Manav ise bu bölüm Shravani’ye haddini bildiriyor! Arçu’nun karısı olduğunu ve canı ne isterse onu yapacağını söyler. Baş Tacım dizisinden Manav, Vandu’yu dua etmesi için mabede getirir. Mabede geldiklerin Manav’a Tarun’dan telefon gelir. Garaj ile ilgili bir sıkıntı olmuştur. Vandu eve dönmeyi teklif ederken Manav dua etmesini ve hemen geri döneceğini söyler. Rasika ve Ajit’te mabede gelmiştir. Vandu merdivenlerden inerken anne oğulla karşılaşır.

Manav için her şey üstüne üstüne gelirken birde garajın kapanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tarun, Vadu sorununa odaklanmasını parasal durumlarda kendisine yardım edeceğini söyler. Manav, Vandu’nun yalnız olduğunu hatırlayıp mabede gider. Vandu tek başına merdivenlerde düşünceli şekilde oturuyordur. Vandu ve Ajit ile karşılaştığını söylemez.

Savita ise Manav ve Arçu’nun cemiyette yaptıkları konuşmayı öğrenir. Savita yine Arçu’yu suçlar. Rasika’nın galip geleceğini kendilerini rezil edeceklerini söyler. Manav annesine kızar. Her konuda Arçu’yu azarlamasından rahatsız olduğunu belirtir.

Varsha, Maçu ile Rasika’nın dava hakkında konuştuğunu duyar. Varsha’nın kafası karışır. Annesiyle bu durumu paylaştığında annesi duymamazlıktan gelmesini kendi evliliğini tehlikeye attığını söyler. Meselenin Arçu’ya bağlanmasında korkan anne onun için dua edeceğini söyler.

Zaman dolmuştur. Dava zamanı gelmiştir. Manav Arçu’nun yanına gelip gitmeleri gerektiğini söyler. Savita da atlayıp ben de geleceğim der. Shavrani de atlayıp geleceğini söyler. Manav hamile olduğunu hatırlatıp gelmesini engellerken Arçu’da Manav’a destek verir. Shavrani yine karışmamasını söyler.

Davaya gidilir. Rasika erken zaferini kutluyor gibi görünür. Savita ondan nefret ediyordur. Rasika, Ajit’in hatalı olduğunu ve cezalandırılmasını istediğini söyler. Manav ve Arçu şaşırır. Manav, Vadu’nun evden çıktığını ve dönmediğini öğrenir. Başkan Ajit’in nerede olduğunu Rasika’ya sorar. Rasika da Ajit ve Vandu’nun birlikte olduğunu söyler.

Ajit içeriye girer. Deskmukhlar Ajit’in üzerine yürür. Ajit, Vadu’yu da çağırır. Vandu alnında sinduru boynunda mangasutrası ile içeri girer. Herkes şok olur. Vadu’nun evleneceğine inanmazlar. Savita kızına tokat atar. Manav baskı altında olduğunu söyler. Arçu Vandu’nun yanına gidip güvende olduğunu rahatça konuşmasını ister. Vandu kendi isteğiyle evlendiğini söyler. Manav yalnız konuşmak ister. Vandu mabette karşılaştıkları anı anlatır. Ajit’i şikayet etse hapiste çıktıktan sonra tekrar düşmanlık yapacağını hayatını mahvedeceğini söyler.

Karankaj ailesi ve Mançu’da evlilik haberini alır. Mançu böyle önemli bir haberin kendisinden habersiz alınmasına bozulmuştur. Vandu ve Ajit’in törenlerinin yapılması için Rasika tüm aileyi evine toplar. Damodar kızına bunu neden yaptığını sorar. Törenler bittikten sonra herkes vedalaşır ve evine döner. Ajit Vandu’yu korkutmaya çalışırken Rasika araya girer . Deskmukhlara telefon açar. Vandu’nun Arçu’yu özlediğini gelmesini istediğini söyler. Herkes saatin geç olduğunu söyler. Aynı şekilde Savita da Arçu’yu yalnız göndermek istemez. O da Arçu’un başına bir iş gelirse bunu nasıl açıklayacağını düşünür. Manav’ın da onunla gitmesini ister. Shavrani ise Savita’nın bu çıkışına şaşırır ve suratı kızgınlaşır.

Rasika’nın iğrenç planları vardır. Manav ve Arçu geldiğinde zamanında Arçu’nun Ajit’i tokatladığını hatırlatır. Bu yüzden Vandu’dan kocasının intikamını almak için Arçu’yu tokatlamasını ister. Bu evi kabul ettiğini kanıtla der. Yoksa Ajit’in hayatarını mahvedeceğini söyler. Vandu Arçu’yu tokatlar.

Manav ve Arçu evden çıktıktan sonra sokaklarda öylece dolaşmaya başlarlar. Arçu saatin geç olduğunu bir an önce eve gitmeleri gerektiğini söyler. Manav evdekilere ne söyleyeceğini bilmediğinden gitmek istemediğini söyler. Arçu da yaşadıklarını anlatmalarının önemsiz olduğunu söyler.

Evdekilerde Manav ve Arçu’nun gelmeyişine meraklanır. Sharvani Rasika’ya telefon eder ve 1 sat önce evden çıktığını öğrenir. Shavrani’yi kıskançlık krizleri basar. İkili eve geldiğinde Shavrani Manav’a hesap sorar. Eve dönmeniz neden bu kadar uzun sürdü der. Manav Shavrani’yi çıkışları karşısında uyarır. Shvarani de onunla nişanladığını ve gece geç saatlerde bir kadınla dışarda olmasına dayanamadığını söyler. Sana güveniyorum ama Arçu’ya asla güvenmiyorum der. Bizi ayırmak için her şeyi denedi utanması bile yok der. Benimle evlenecek adamın çevresinde dolanıp duruyor diye suçlar. Manav daha fazla dayanamaz ve Shavrani’yi kolundan tutup çenesini kapamasını ister. Arçu’nun bir yabancı değil karısı olduğunu söyler.

Gece yarısı Savita kızının fotoğrafına bakıp ağlar. Bunu kendisine danışmadan neden yaptığını sorar. Arçu duyup Savitanın yanına gelir. Savita Arçu’nun omzuna yatıp ağlar.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 42. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 42. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 43. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.