Baş Tacım 44. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 44. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 44. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 44. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 44. bölüm özeti

Rasika resepsiyonda Vadu’nun ailesini aşağılamaya çalışacak. Ama rezil olan kendisi olacak. Archana yaptıklarıyla takdir toplayacak ve Savita ile arasındaki buzlar eriyecek! Baş Tacım dizisinde 44.bölüm özetinde Rasika, Desmukhlar’ı aşağılamak için Vandu adına resepsiyon düzenler. Karankaj ailesi de bu resepsiyona davetlidir. Varsha da bu resepsiyon için alışveriş yapacaktır. Satish ile buluşurlar. Satish Varshu’nun sari sevmediğini şalvar sevdiğini bildiğini söyler. Bu yüzden kimseyi takmamasını neyin içinde rahatsa onu giymesini söyler.

Savita hemen kızına bakmaya gider. Vandu’nu yara bere içinde olduğunu fark eder. Rasika partinin aşağıda devam ettiğini belirtir. Savita kızının nasıl bir hayvanla birlikte olduğunu anlar ve anne kız ağlaşırlar.

Rasika küçük düşürme oyunlarına başlıyor. Herkesin içinde yüksek sesle hizmetçiyi azarlar. Onların cam bardağı bilmediğini plastik bardakla servis yapılması gerektiğini söyler. Soluchana ise Malohar’a dönerek Rasika’nın Vandu’nun ailesini küçümsemek için çağırdığını anlar.

Resepsiyonda dans başlar. Varsha ve Satish utanarak dans ederler.Ajit ise yine Vandu’yu sıkıştırarak dansa kaldırır. Ayrıca Rasika Manav ve Shravani’nin elinden tutup dans etmeleri için piste çıkarır. Manav dans etmeden Shravani’yi orda bırakıp gider. Shravani’de Arçu’ya bakıp dişlerini sıkar.

Daha sonra Rasika eline ghungdroos alıp Savita’yı sahneye çıkarır. Ayaklarına bağlatıp onu oynatır. Herkes ve Savita da dahil ağlamaya başlar. Arçu dayanamaz önce müziğin sesini kapayarak işe koyulur. Daha sonra Rasika’nın üzerine yürüyüp bu partiyi Desmukhlar’ı aşağılamak için yaptığını biliyorum der. Oğlunu düşük statülü bir kızla evlendiğini ilan etmeye çalıştığını söyler. Sen kadın derneğinin başkanısın ama hiçbir özelliğin yok der. Rasika’nın suratı asılır. Arçu öyle bir savunur ki Lokhande ailesi rezil olur. Herkese nasış biri olduğunu anlatacağım ve Vandu’ya yaptığınız eziyetleri herkes bilmeli der. Arçu hızını alamayıp Mançu’ya da kızar. Neden annesine sessiz kaldığını sorgular. Bu sefer Mançu da annesinin bu hareketlerinden rahatsız olmuştur. Çünkü kendi kendini rezil etmiştir. Arçu Savita’nın ayaklarına gidip halhalları çıkarıp Rasika’nın ayaklarına doğru fırlatır. Savita’nın da ellerinden tutup o evden birlikte çıkarlar.

Eve döndüklerinde Shavrani dile gelir Arçu’ya haddi olmayarak bağırmaya başlar. Kahramanlık yaparak her şeyi daha çok mahvedeceğini söyler. Shravani aslında Arçu’nun yaptığını yapamadı herkesin Arçu’yu takdir etmesine içerleyip suç bastırmaya çalışır. Shavrani’yi susturan bu kez Savita olur. Shavrani Savita’ya çıkışır. Ev halkı büyük şok içindedir. Savita yavaştan Arçu’ya ısınmaya başlamıştır. Gece olduğundan Arçu’nun üstünü bile örter.

Soluchana, Savita’nın yanına gelir. Arçu annesine sarılmaya tereddüt etse de Savita kendisi çağırdığını söyler. Soluchana özel olarak Savita ile görüşür. Varsha’ın düğünü için Manav ve Arçu’nun 5 gün evlerinde kalmasını ister.

Savita bu kararı ev halına açıklar. Ev halkına ikinci bir şok dalgası yayılır. Özellikle Shavrani şaşırır. Savita bunu yapmamam gerekir ama Arçu’ya yaptığının karşılığın vermeliyim der.

Arçu ise eve gitme taraftarı değildir. Çünkü Savita’nın yanında kalarak ona destek olmak ister. Manav ise gitme taraftarıdır. Arçu Manav’a nişanda gittin de ne oldu der. Şimdi Arçu gitmeme taraftarıyken Manav gitme taraftarıdır. Savita da Arçu’ya gitmediği için kızar. Yakamdan artık düş der. Rsika da bir yandan Vandu yüzünden planlarını aksatmaması için onu da annesinin evine birkaç gün kalması için gelenekleri icabı gönderir.

Vandu eve gittiğinde bir sırrı daha gün yüzüne çıkaracaktır. Arçu’ya tokat attığı gerçeği! Savita bunu da duyunca tekrar Archana’ya minnettar kalır. Artık yemekleri yanında yemesi için tabağını masaya getirmesini söyler.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 44. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 44. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 45. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.