Baş Tacım 46. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 46. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 46. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 46. bölüm özeti

Baş Tacım’da bu akşam Rasika oğlu ve gelini için evlilik partisi düzenler. Manav ve ailesinden intikam almak isteyen Rasika partide Dashmukh ailesine karşı ne yapacak? Savita Archana’yı kovduktan sonra Manav çok üzülür. Manav Archana’dan ayrı olduğunda kendisini yalnız hissettiğini söyler. Varşa kadınlar komitesine üye olur. Archana Rasika sayesinde Manav’ın evine geri döner. Savita Rasika’nın ne yapmak istediğini anlamaya çalışır. Shravani Archana’nın eve döndüğünü görünce çok öfkelenir ve onun evlilik kolyesini takar. Damodar ise Vandita’nın çeyizi için para toplamaya çalışır. Rasika Acit ve Vandita için evlilik partisi düzenler. Asıl amacı Manav ve ailesinden intikam almak olan Rasika nasıl bir yol izleyecek? Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 46. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 46. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 47. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.