Baş Tacım 49. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 49. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 49. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 49. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 49. bölüm özeti

Rasika ve Ajit kötü emellerine Vandu ve Savita’yı alet edemeyecek. Shavrani o küçük aklıyla Arçana’yı evden kovmaya çalışacak! Baş Tacım 49.bölüm özetiyle devam ediyor.

Baş Tacım hint dizisinde Rasika herkesin içinde Ashwin’in yanına gidip ne iş yaptığını sorar. Ashwin çalıştığı yerin adını söyleyince Rasika, Varsha’yı işaret edip o da orda çalışmıyor muydu der. Herkes şok olur. Ashwin, Varsha’nın çok iyi işinde başarılı ve zeki olduğunu söyler. Urmila bunu daha önce neden dile getirmediğini sorar. Ashwin de Varsha’yı sadece isim olarak bildiğini daha önce görmediğini söyler. Rasika söyleyince anladığını söyler. Rasika yie başaramadı!

Ashwin, Varsha’yı yalnız yakaladığında onu incitecek hiçbir şey yapmayacağını söyler. Bu yüzden gerçekleri herkesten sakladım. Ortaya çıksaydı herkesin içinde küçük düşebilirdin der. Varsha kes sesini diyerek oradan uzaklaşır.

Rasika evde ve sinirlidir. Bir kez daha mağlup olmuştur. Elinde bunca güçlü bir kanıt varken sürekli yeniliyordur. Sinirini Vandu’dan çıkartır ve onu tokatlar. Ajit ise odaya gitmesini ister. Varsha meselesini Savita’nın Bhavna’ya açması gerektiğini söyler. Eğer istediğini yapmazsa kendisine zarar vermekle tehdit eder.

Manav rüyasında Arçu’nun evde gidişini görür ve kabustan uyanır. Mutfağa su almak için gittiğinde Arçu uyanır. Manav’ın iyi olmadığını fark eder. Manav’ın ateşi vardır ve hemen onu odasın götürür. Ateşini ölçer, Alnına havlu koyar ve ilaç verir. Ardından Savita uyanıp gelir neler olduğunu sorar. Savita şimdi Arçu’nun dinlenmesi gerektiğini yoksa hasta olacağını söyler.

Damodor doktorun verdiği ilaçlarla gelir. Savita bununla Arçu’nun ilgileneceğini ama onunda uyuyor olduğunu söyler. Damodar onun çamaşırları kuruttuğunu söyler. Savita bu kız beni hiç dinlemeyecek der. Savita Damador’a haklı olduğunu Arçu ve Manav’ın boşanmasının yanlış bir karar olduğunu söyler. Shavrani de bu konuşmaları duyar.

Shavrani hemen soluğu Arçu’nun yanında alır. Sonunda başardın Savita’yı kazadın der. Şimdi herkesin gözünde ben kötü oldum der. Manavla beni ayırdın der. Beni ve çocuğumun geleceğini bitirdin diyerek gider. Arçu onu durdurmaya çalışırken Shavrani merdivenlerden düşer.

Shavrani’yi tutan Girish olur. Kızı onu görünce ağlamaya başlar. Girish kızının mutsuz olduğunu neden kimsenin bir şey söylemediğini sorar. Sence de kızının o evde mutsuz olması normal değil mi? Girish Manav’a güveninin kırıldığını söyler. Archana’nın boşanmasına 15 gün varken neden hala bu evde kalıyor diye sorgular. Kızını götürmeye karar verdiğini söyler. Kızı ise beni götürürsen Manav’ı hepten kaybederim der.

Urmila ise Varsha’daki tedirginliği fark ettiğini Ashwn’e ondan özür dilemesini istediğini söyler. Ashwin , Satish ve Varsha için evinde yemek verecektir. Varsha’yı da önden arayıp haberdar eder. Onunla mum ışığında yemek yiyeceğini eski günleri yad edeceğini dile getirir. Yalnızca yanlarında Satish ve Urmila da olacaktır.

Vandu eve gelir. Savita kızını görünce her ne kadar sevinse de söyleyecekleri onu çok mutlu etmeyecektir. Vandu başına gelenleri anlatır. Ajit’in ondan yapması gerekeni de söyler. Savita bir karar verdiğini Rasika’nın isteğini yerine getirmeyeceğini söyler. Varsha, Soluchana’nın kızı ve ben onun hayatını cehenneme çevirmek istemiyorum der. Vandu da aynısı söyler. İkisi aynı fikirde buluşmuştur. Vandu sonuçlarına katlanmaya hazırım diyor.

Varsha akşam yemeğine gitmediği için evdekilerce sorun olur. Satish neden gelmediğini sorunca Varsha başı ağrıdığını söyler. Bhavna da gelip reddettiysen bir gerekçe söylemeliydin. Ashwin’in yemeğini reddettiği için onu incitebileceğini söyler. Bu da ne Ashwin’miş böyle… Bhavna eğer bana saygı duyuyorsa bu akşam yemeğine gitmelisin diyor. Varsha’da mecburen kabul ediyor.

Shavrani Arçu’nun yanına gidip Manav’ı benden çalmadığını kanıtlamanı istiyorum ve bu evden bir an önce git der. Arçu da kabul eder. Arçu’nun bir isteği vardır. O da çok lazımmış gibi Shavrani’nin Godh Bharini törenine katılmak. Ardından Savita içeriye girer. Shavrani’nin haklı olduğunu bu evle bir bağının olmadığını söyler. Godh Bharini’ye kadar kalabilirsin der. Shavraniye’de Arçu’nun bu evde kalıp kalmayacağını kendisi bildiğini söyler. Ne hakla o bu işe karışabilir diye azarlar. Arçu benim gelinim olduğu sürece burada kalacak der.

Vandu ise Ajit’e Savita’nın kararını açıklar. Ajit çok sinirlenir. Vandu’yu evden atacakken kolundan tutup içeriye alır. Ona insan gibi davranmasını ister. Rasika Mançu’nun eskiden Vandu’yu sevmediğini şimdi neyin değiştiğini sorar. Mançu artık gerçekleri görebildiğini söyler.

Manav artık hasta yatağından kalkıp Shavrani’nin töreni için para kazanması gerektiğini söyler. Shavrani içeri girip küçük bir iş için kendini yıpratmamasını söyler. Babasıyla konuşup garajlardan birinin üstüne yapılmasını istediğini söyler. Manav buna gerek olmadığını söyler. Manav çıktıktan sonra Shavrani, Arçu’ya onunla evlendiğimde onu büyük bir adam yapacağım diyor.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 49. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 49. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 50. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.