Baş Tacım 53. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 53. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 53. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 53. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 53. bölüm özeti

Mahkeme zamanı gelmiştir. Archu ve Manav boşanacak mıdır? Hakim Arçu’ya kararını sormuştu ve Arçu boşanmak istediğini söylemişti. Arçu’nun bu kararını tüm ev halkını hüsrana uğratmıştı. Aynı soru Manav’a sorulunca boşanma isteğini yineler. Hakim Manav ve Arçu’nun haline bakıp ek süre vereceğini söyler. Bu mola zamanı aileler için fırsattır. Herkes Manav ve Arçu’yu ikna etmek için çabalar. Araya Satish dahi girer ama ne Manav ne de Arçu’dan ses gelir. Bu anları ise Rasika ve Ajit mutl mesut izler.

Hakim tekrar sorduğunda cevapların değişmediğini görüp boşanmayı gerçekleştirir. Savita onları affetmeyeceğini söyler. Arçu hanım son bir işi olduğunu söyleyip ortalıktan kaybolur.

Arçu’nun başka derdi yokmuş gibi Shavrani’nin peşine düşer. Evlerine gider. Shavrani hayatını mahvettiği halde ne hakla geldiğini sorar. Girish’te ona güvendiğini kızının hayatını mahvettiğini söyler. Bu ailedeki özgüven kimse de yok. Kim kimin hayatını neye göre mahvetmiş. Cevabı olan? Arçu boşandığını ve Shavrani’yi evine götürmeye geldiğini söyler. Artık Deskmukhlar’ın gelini olacağını söyler. Arçu Manav’ın sözünün hayatından büyük olduğunu söylüyor. Ne söz ama! Ev alıyor sanki !

Arçu tekrar Manav’ın evine gider. Savita doğal ve haklı olarak burada ne hakla sıfatla durduğunu sorar. Arçu yeni gelinini getirdiğini söyler ve içeriye Shavrani gelir. Arçu bir güzel Shavrani’nin içeriye giriş törenini yapar. Arçu bu iyiliği karşısında Shavrani’den hak ettiği değeri de görüyor. Shavrani ne yapması gerektiğini ona söylememesini ister. Arçu Manav ile birlikte çantasını toplar. Damador ile vedalaşmaya başlar. Damador neden boşandığını sorsa da Arçu alkolü bırakıp sağlığına dikkat etmesini ister. Sıra Savita’dadır. Savita ile vedalaşmak kolay olmayacaktır. Savita onu gelini olarak kabul ettiği için pişman olduğunu söyler. Beni kırdığın halde kutsamamı istiyorsun. Güvenimi ve umudumu kırdın. Bir gelin olarak doğru yaptığına inanıyorsan yanılıyorsun. Senin bu aileyi mutlu etme görevin vardı şimdi koca bir hüzün bıraktın der. Savita ağlayarak Arçu’yu evden dışarı çıkarır. Mahalleli kapılara dökülmüştür. Savita komşularının omzunda ağlıyordur. Arçu kadınlarla da vedalaşır. Savita nasıl Arçu’nun eve döndüğünde abartılı tepki gösterdiyse şimdi de tepkisini abartıyordur. Savita evden cenaze çıkmış gibi davranıyordur. Manav da Arçu’ya bakıp ağlar. Ona doğru koşmaya karar verdiğinde ortada dikilen Shavrani’yi fark eder. Arçu valizi elinde arkasını dönmüş gidiyordur. Aklında sadece Deskmukhlarla yaşadığı anıları vardır.

Karankaj ailesi de gözü yaşlı şekilde Arçu’nun eve dönüşünü bekler. Arçu elinde valiziyle geldiğinde ona ilk sarılan annesi olur. Kız kardeşleri herkes teker teker sarılır ama bir yandan da azarı yiyordur. Herkes yanlış bir karar verdiğini savunur.

Rasika ve Ajit durumdan memnun. Ne de olsa intikam alındı. Soluchana ise dayanamayıp bu ikilinin yanına geliyor. Rasika, Soluchana’ya kızının yanında olması gerektiğini söylüyor. Soluchana kızının güçlü ve desteğe ihtiyacı olmadığını söylüyor. Rasika dalga geçmeye başlayınca Soluchana onlara iğrenç insanlar diyor. Bu arada Manav ve Vandu’da gelmiştir. Manav tekrar Soluchana’dan özür diler.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 53. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 53. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 54. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.