Baş Tacım 62. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 62. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 62. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 62. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 62. bölüm özeti

Baş Tacım 62.bölüm özetinde Soluchana, Mançu’nun evine taşınıyor.Arçu ve Manav’ı ise Shravani görüyor. Baş Tacım 62.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Arçu kardeşlerini eve yemeğe çağırır. Satish ile Varsha, Vaishu ile Darmesh gelir. Karankaj ailesi gitgide büyümüştür. Şimdilik hepsi masada mutlu günlerinin tadını çıkarıyordur.

Soluchana Vinod’un evine taşınmaktan bahsediyor. Tabi ki Varsha ve Vaishu yengelerini iyi tanıdığı için bunun iyi bir fikir olmadığını savunurlar. Ama Soluchana, torunlarını bahane edip gitmek istediğini söyler.

Manav annesi Savita’ya Ajit’in işe başladığını ve onun değişen ruh halinden bahseder. Savita bu son gelişmelerden sonra mutlu olur.

Manav Shravani’yi gördükçe ondan gerçekleri saklaması daha da zorlaşıyordur. Manav’ın vicdanı onu zorluyordur. Shravani’ye tam söyleyecekken Savita onu durdurmayı başarır. Arçu iş yerinde kayar. Manav ona yardımcı olur. Bir kez daha bu ikilinin yakınlaşması dikkatlerden kaçmaz. Sonunda biri boşboğazlık edip Manav’ı kızdırır ve kavga ederler. Darmesh gibi işinde disiplinli biri Manav’ı affeder ama kavganın sebebini sorar. Manav bu mesele ile ilgili konuşmayı reddeder. Darmesh’in gözü Ajit’in üstündedir. Onu işe almakta hala tereddüt eder. Manav’ın iş yerindekiler Shravani’ye ulaşıp amiriyle olan ilişkisinin dedikodulara sebep olduğunu anlatır. Shravani ise Manav’a güvendiğini söyler. Ayrıca Shravani evdekilerin tekrardan Archana muhabbeti yapmalarına kızıp bunu yapmamalarını ister. Buna karşılık Savita da bu çıkıştan hoşlanmaz. Archana’nın daima iyilikleri ve fedakarlıklarıyla kalplerinde yaşayacağını belirtir.

Soluchana, Vinod’un yanına taşınır. Evde gayet rahattır. Çünkü iş yapılmasına izin verilmez. Soluchana bu iyimser taktiklerin farkında değildir.

Malohar kızıyla konuşur. Archana’ya evlenme planlarının olup olmadığını sorar. Shravani ise mahalledeki kadınların dedikodularını duymamazlıktan gelir.

Darmesh Satishle konuşur. Ne Ajit’in işe alınmasından ne de Manav’ın iş yerinde kavga etmesinden memnundur. Satish ise Ajit konusunda Darmeshi rahatlatmaya çalışır. Mana’ın onunla yakından ilgileneceğini ve işleri öğreteceğini söyler. Darmesh’in bir diğer tedirgin olduğu nokta ise Archana ve Manav ilişkisi. Yakında iş yerinde dedikodular çıkarsa ipleir eline alacağını gerektiği gibi davranacağını belirtir.

Shravani, bu dedikodular üzerine Manav ile konuşup konuşmamayı düşünür. Ama Manav’ın tekrar güvenmiyor musun çıkışından korkar. Aynı zamanda Shravani Manav’ı diğer kadınlara bakmayacağından emin olmasının sebebi hala Archana’yı seviyor olmasın düşünür. Shravani bu ironik düşünce de de boğulur.

Manav annesi Savita ile Archana meselesini Sharavani’ye açıp açmamayı tartışırlar. Shravani eve girince Archana’nın adını duyunca kıyameti koparır. Evdekilere o ismi anmamaları için yalvarır. Archana da annesinin yokluğunda babasıyla mutfağa girmiş yemek pişiriyorlardır. Soluchana Malohar’dan aynı davranışı eve döndüğünde de görmek ister. Malohar, Arçu’ya gelecek planlarını sorar. Archu geecekte de sizinle yaşamak der. Böyle bağımsız bir kadın olarak yaşamanın güzel olduğunu söylüyor.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 62. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 62. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 62. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.