Baş Tacım 63. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 63. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 63. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 63. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 63. bölüm özeti

Baş Tacım 63.bölüm özetinde Savita Vandu’yu evine götürme kararı alır. Shravani Arçu ile buluşup işi bırakmasını ister. Manav iş yerinde çok kötü kavga eder. Baş Tacım 63.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Rasika ve Vandu kavga ediyorlardı. Vandu’nun da artık Rasika’ya karşı sabrı taşmıştı. Zira Vandu kendine değil de ailesine hakaret edildiğinde sessiz kalamıyor. Yine Rasika Manav ve Savita hakkında ileri geri konuşunca Vandu Rasika’ya cevabını vermişti. Rasika Vandu’nun tepkisi karşısında şoke olmuş ve onun elini yakmıştı. Savita ise oraya gelmiştir. Rasika’nın bu davranışı karşısında üstüne yürür ve onu koltuğa düşürür. Daha sonra kızının iyi olup olmadığına bakar. Rasika suç bastırırcasına Savita’nın da zamanında Arçu’ya böyle davrandığını söyler. Savita da asla biz gelinlerimize böyle zarar vermeyiz der. Savita artık Vandu’nun bu evde bir dakika daha kalamayacağını söyler.

Manav Ajit’e işi nasıl yapması gerektiğini anlatıyordur. Boz boğazlık yapan insan çok. Ayrıca Manav ARçu ile olan ilişkisinden bir kere göze battı. Şimdi de burasının bir iş yeri olduğunu eğitim verilen bir yer olmadığını söylerler. Kavga çıkmadan bastırılır.

Darmesh, Arçu’nun yanına gelir. Vaishu’nun Manav ile olan hikayesini anlattığını ve bu hikayeden çok etkilendiğini söyler. Darmesh yalnızca çalışan insanların böyle şeyleri anlamayacağını ve yakında dedikoduların baş göstermesinden rahatsız olacağını belirtir.

Arçu ve Manav karşılaşır. Yalnızca birbirine bakıp kendi yönlerine doğru giderler. Ajit eve gelir. Vandu’yu sorar. Rasika, Vandu’nun Savita tarafından götürüldüğünü söyler. Ajit nedenini sorar ama Rasika duymamazlıktan gelir. Ajit’te kapıyı çekip çıkar. Ajit, Vandu’nun evine gelir. Savita’ya neden Vandu’yu getirdiğini sorar. Savita ise olanları anlatır. Vandu’nun yara izlerini gösterir. Ajit şok olur. Annesi adına özür diler. Vandu’yu eve tekrar götürmek istediğini söyler. Ajit tüm sorumluluğu aldığını söyler. Savita gönlü razı gelmese de Vandu’nun Ajit ile gitmek istemesine ses çıkaramaz.

Ajit Vandu ile eve giriyor. Annesine Vandu’yu neden yaktığını sorar. Rasika da kendisine cevap verdiği için böyle bir şey yaptığını söylüyor. Üstelik şanslı olduğunu da söyler daha ileri gidebilirmiş. Bundan sonra Ajit’in çıkışı enteresan annesine tokat atmaya kalkıyor ama geri duruyor. Rasika ağlamaya başlıyor. Ajit yalandan ağlamayı kesmesini istiyor. Zira onun nasıl düzenbaz olduğunu bildiğini söyler. Vandu’nun bu evin gelini olduğunu ve onun kurallarına göre yaşayacaklarını söyler. Eğer ters bir hareketi olursa onu polise şikayet edeceğini söyler. Rasika şoktan şoka giriyordur.

Shravani, Arçu ve Manav’ı birlikte gördüğü anı hatırlıyor. Shravani, Arçu’ya telefon eder ve buluşmak istediğini söyler. Arçu ne söylemek isterse telefonda söylemesini ister. Shravani ve Arçu buluşur. Shravani, Arçu’nun söylediklerine inandığını belirtir. Ama ondan bir şey isteyeceğini söyler. Arçu ise artık verecek bir şeyi olmadığını söyler. Ya sen ya da Manav işi bırakmak zorundasın diyor. Arçu nedenini sorar. Shravani ikisinin birlikte çalışmasını istemediğini söyler. Üstüne Manav’ın bakmak zorunda bir ailesi olduğu için Arçu’nun işi bırakmasının daha uygun olacağını söyler. Shravani lafını bitirdikten sonra Arçu’ya ne zaman işi bırakacağını sorar. Arçu gitmeyeceğini söylüyor. Shravani ısrar ettikçe Arçu artık onu dinlemeyeceğini söyler. Geçmişte her istediklerini yaptığını artık yapmayacağını belirtir.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 63. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 63. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 63. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.