Baş Tacım 74. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 74. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 74. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 74. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 74. bölüm özeti

Baş Tacım 74.bölüm özetinde Manav herkesin içinde Arçu için kavga edecek. Arçu ise Manav’ı durdurmak için herkesi şok edecek davranışta bulunacak. Jaywant ise Arçu ile ilgili intikam planları yapar. Baş Tacım 74.ölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisi 74.bölüm özetinde her bölüm olduğu gibi bu bölümde törenler yapılıyor. Herkes bir aradadır. Darmesh Arçu ile olan meselesinden dolayı bu kutlamalara katılmaz. Vaishu ve Varsha birbirini selamlar ama ablalarını görmemezlikten gelirler. Arçu Manav’ı düşünür. Manav da Arçu’yu… İkisi içinden karşılaşmayı diler. Jaywant Arçu’nun yanına gelir ve onunla dandiya dansı yapmak ister. Arçu kabul etmeyecektir ama annesini görünce fikrini değiştirir. Shavrani de Manav’dan dansiya dansı yapmak ister. Manav da istemese de annesinin zoruyla dans eder. Arçu ve Manav karşı karşıya gelir. Birbirlerine kilitlenmiş bakışlar herkesin dikkatini çeker. Özellikle aileler için kötü bir durum yaratmıştır. Jaywant yine sinirlerine hakim olmaya çalışır. Mançu ise gelip Arçu’ya kendine çeki düzen vermesi konusunda ayar çeker. Jaywant Manav’ın yanına gelir. Kendisiyle hiç konuşmadığını ama nişanlısıyla konuşmak için hiçbir fırsatı kaçırmadığını söyler. Jaywant Arçu’nun Manav’da ne bulduğunu merak ediyor. Aile iş para ve yakışıklılık yönünden Manav’dan daha iyi olduğunu söylüyor. Manav’da onu senden daha iyi tanıyorum diyor.

Festival alanında Arçu kaybolur. Her zamanki gibi dizide kaybolan kızların peşine takıntılı adamlar düşüyor. Manav gelip Arçu’yu kurtarıyor. Adamlar ileri geri konuşunca Manav onları dövmeye başlar. Manav hiçbir şekilde durmaz ve adamları öldüresiye dövmeye devam ederç. Ajit ve Satish gelip Manav’ı durdurmaya çalışır. Damador gelip Arçu’dan yardım ister. Arçu da Manav’a tokat atarak onu durdurmayı dener. Aileler şok olur. Jaywant’ı babası bu durumdan rahatsız bir yabancının bu evin gelinine haddinden fazla yakın olduğunu düşünüyor.

Savita’nın ise yeniden Arçu nefreti kabarmıştır. Damodar o tokatı atarak Manav’ı durdurduğuna sevinmesini ister. Çünkü adamları öldürmek üzereydi. Savita ise Arçu olmasaydı bunlar olmayacaktı diyor. Yani sorunun kökeninde Arçu’yu görüyor. Arçu Manav’a attığı tokatın hüznünü yaşıyor. Manav ise Jaywant’ın iyi bir seçim olmadığını düşünüyor. Arçu dalgınlıktan elini yakar. Soluchana hemen kızına krem sürmeye başlar. Evdekiler endişelenir Arçu da ağlamaya başlar.

Soluchana da ağlamaya başlar. Malohar gelir ve kızının Jaywant ile nasıl uyum yakalanacağını düşünüyor. Pollyanna Soluchana zamanla birbirlerini seveceklerine inanıyor.

Jaywant’ın annesi Arçu’nun evine gelir. İşi bırakmasını söyler. Bunun bir dilek emir olduğunu da vurgular. Arçu da bırakacağını söyler.

Vinod Manav ile karşılaşır. Manav ona nasıl olduğunu sorar. Vinod endişeli bir abi olduğunu söyleyerek Manav’ın davranışlarından yakınır. Manav 51.kez Arçu’dan uzak duracağım diyor.

Arçu istifa edeceğini Satish’e söyler. Satish reddetse de Arçu başka çaresinin kalmadığını anlatır. Jaywant ise Arçu’ya annesine takılmamasını sadece düzgün davranmasını ister. Jaywant annesiyle telefonda konuşur. Arçu’nun iyi bir kız olduğunu söyler. Manav bu konuşmaları duyunca belkş de Jaywant hakkında yanlış düşünüyorumdur diyor.

Darmesh ise kafayı Manav’a takmıştır. Sırtını Satish’e dayadığını düşünür. Böylelikle her istediğini yapan biri olarak görür. Manav çok sinirlenir. Bunun üzerine Manav istifa etmeye karar verir. Darmesh istifa edemeyeceğini 1 ay önceden haber vermesi gerektiğini aksi takdirde hapsi boylayacağını söyler. Dizide her gün yeni bir kural çıkıyor. Manav sinirlenerek dışarı çıkar. Ajit’e öfkesini kusar. Her zaman fakirlerin ezildiğinden ve acı çekmek zorunda olduğundan yakınır.

Jaywant, Arçu’nun ailesinin evine gelir ve Arçu’yu akrabalarıyla tanıştırmak için yemeğe götürmek ister. Soluchana zaten dünden razı. Jaywant’ın annesi akrabalarına Arçu’yu ilk başta sevmediğini ama şimdi sevdiğini söylüyor. Yemek yapma işini de Arçu’ya veriyorlar. Jaywant’ın annesi bugün bu işi başarırsa Jaywant’ın kalbinde yer bulabileceğini söylüyor. Jaywant ise yemekleri çok baharatlı bulur. Yakında evleneceklerini kendisini iyi tanımasını ister. Jaywant Arçu’yu hayatından çıkarana kadar Arçu’ya çektirmeye devam edeceğini söylüyor.

Manav’ın doğum günüdür. Arçu geçmişi hatırlar. Gizlice Vandu’yu arar. Vandu arayacağını bildiğini söyler. Telefonu Manav’a uzatır. Ona yeni yaşının mutluluk getirmesini ister. Manav bunun mümkün olamayacağını söyler.

Grisih Manav’ı evine gelir. Anlaşılan Grish geldiyse mevzu yine düğündür. Girish eskiden küçük ve sakin bir düğün istediklerini ama Sachin’in bilindiğine göre büyük bir düğün yapabileceklerini söyler. Savita mutlu olur herkesi çağıracağım der. Manav da kim ne isterse onu yapsın diyor.

Manav çalışacağını söyleyip evden kaçar. Arçu ile buluşur. Doğum günü olduğunu birlikte vakit geçirip geçiremeyeceğini sorar. İkisi de anılarını çoğaltıp sonraki günlerde bu anılarla yaşamanın derdinde. Birlikte trene binip ne çok anıları olduğunu konuşurlar. Sonra Arçu Manav’ı gömlek mağazasına götürür ve ona gömlek almaya çalışır. Manav sadece Arçu’ya bakıyordur.

Jaywant’ta Arçu’nun evine gelir. Annesinin alışverişe gideceğini Arçu’nun da gelmesini istediğini söyler. Arçu evde değildir. İşten de çok erken çıkmıştır. Vinod Arçu’yu arar ama Arçu açmaz. Densiz Mançu Manav’la buluşmuş olabileceğini söyleyip soğuk rüzgarlar estirir.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 74. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 74. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 75. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.