Baş Tacım 75. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 75. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 75. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 75. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 75. bölüm özeti

Baş Tacım 75.bölüm özetinde Mançu gömleğin faturasını görüp Arçu’yu köşeye sıkıştıracak. Manav Jaywant’ın Arçu ile neden evlenmek istediğini öğrenecek. Manav ‘ı kimse dinlemeyecek. Baş Tacım 75.bölüm özeti devam ediyor.

Manav doğum gününü Arçu ile geçirmek istemişti. Evdekiler Arçu’ya ulaşamamış nerde olduğunu merak etmişlerdi. Manav eve gidince Sharavani ona hediye olarak tişört almıştır. Gömleklerini çok sıkıcı bulduğunu söyleyip üstünü değiştirmesini ister. Tabiki Manav, Archana’nın aldığı gömleği hayatta çıkarmayacaktır. Sharavani’nin morali bozulur.

Arçu eve gittiğinde ailesinin tepkisiyle karşılaşır. Mançu hemen gömleğin faturasını bulur. Eline geçen bu fırsatı değerlendirmek ister. Bu gömleği kim için aldığını sorar. Vinod mu Jaywant mı yoksa Manav için mi? Arçu lafı hiç dolandırmadan Manav’a aldığını söyler. Soluchana artık saçmaladığını söylerken Jaywant, Arçu’yu kurtaran isim olur. Onun yalan söylememesinin önemli olduğunu vurgular. Jaywant giderken Arçu ona teşekkür eder. Jaywant kıskanç ve ergen davranışları olduğu için özür diler. Archana’yı anladığını söyler. Tabi ki Jaywant Arçu’yu anlayamıyordur. Arçu’yu bizlerde anlamadık çünkü… Jaywant sadece iyi adam rolünü devam ettiriyordur. Sıra ona gelince konuşacaktır. Jaywant, Arçu’nun arkasından sana tüm bunları ödeteceğim der.

Jaywant’tan etkilenen Soluchana adeta damat aşkından başı dönüyordur. Archana’ya Jaywant’ın gerçekten iyi bir insan olduğunu ondan iyisini bulamayacağını söyleyip kafa ütüler. Artık Jaywant’ın iyilik meleği davranışlarından yararlanmayı kesmesini ister. Manav’a aldığı gömleğin gereksiz bir hareket olduğunu savunur. Soluchana, Jaywant’ın annesinin yanına gider. Düğün tarihi belirlenir. Kadın Manav’la ilgili laf sokmayı ihmal etmez. Diğer tarafta da Girish ve Savita düğün tarihi kararlaştırır.

Vaishali eve gelir. Archana hariç herkesle konuşur. Arçu kardeşiyle konuşmayı dener. Onunla konuşmayışı derinden üzüyordur. Vaishali kocasına tokat attığı bu yüzden kendisinin de canı yandığını söyler. Senin için Manav varsa benim içinde Darmesh var der.

Vinod ve Mançu’nun evlilik yıldönümü vardır. Önceki bölümlerde Mançu’nun Soluchana’ya davranışı, Vinod’un Mançu’ya söylediği ağır sözler unutulmuş hep birlikte parti yapılıyordur. Ajit, Vandu ve Rasika da gelir.

Manav para bulup kendi işini kurmak ister. Bunun için paraya ihtiyacı vardır. Ona para bulabileceği karanlık adamlar tavsiye edilir. Manav gözünü karartıp başını belaya sokası gelir. Ama gittiğinde neyse ki parayı almaz. Çünkü daha önemli bir şey öğrenir. Kendisinden önce gelen Jaywant içeride adamla konuşuyordur. Adam kumarda yediği paraları ister. Jaywant zengin biriyle evleneceğini ondan sonra hemen parayı vereceğini söyler. Normalde Arçu zengin değildir ama Jaywant burada Darmesh’i işin içine katar.

Manav duyduklarını babasına anlatır. Babası gazı da verip Karankajlar’a yollar. Manav partiye damgasını vurur. Malohar yine burada ne aradığını sorar. Manav yav ben gidiyrum ama ayaklarım geri gelir diyor. Tabiki de öyle demiyor. Ben gelmek istemiyorum ama çok önemli bir şey öğrendim bunu size söylemem lazım. Jaywant, Arçu’nun parası için evleniyor der. Soluchana artık cinnet geçirecektir. Sanane be adam demesine ramak kalmıştır. Ne zaman mutlu bir olay olsa gelip çomak sokuyordur. Manav’a gözyaşlarıyla başarılar diliyoruz. Manav’ın bu suçlamaları karşısında Jaywant ve annesi de sinirlenir. Jaywant’ın söyleyecekleri hazırdır. Zaten insanlarda inanmaya hazırdır. Manav’ın kıskandığına ondan böyle davrandığına inanır herkes. Darmesh araya girip Jaywant’ın açıklama yapmak zorunda olmadığını söyler. Daha sonra kızlar da araya girince Manav şaşırır. Kız kardeşlerde artık ona inanmıyordur. Manav son umut Arçu’nun yanına gider. Arçu da zaten inansa dert inanmasa dert. O da Manav’a inanmamayı tercih ediyor. Manav’ı ittirerek evden çıkarıyor. Jaywant ise mutlu oluyor. Manav’ın gözün sokarak Arçu’nun omzuna elini atar.

Ertesi gün Arçu, Vandu’ya Manav’ın dediklerine inandığını ama bunun bir şeyleri değiştirmeyeceğini söyler. Bunun için Manav’a inanmıyormuş gibi davrandığını söyler. Bu yüzden bu söylediklerini kimseye söylememesini ister.

Manav artık işi bırakıyor. Sonuçlarının da umurunda olmayacağını söyler. Darmesh ise sinirlenir. Vaishu Manav gitti sorun bitti der. Darmesh’ten de uzatmamasını ister. Ajit, Manav’a arkadaşının şoföre ihtiyacı olduğunu söyler.

Arçu, Jaywant’ın annesiyle alışverişe gider. Savita ile karşılaşırlar. İkili kavgaya tutuşur. Jaywant’ın annesi Manav’ın Karankaj ailesinin evine gelip yaptıklarını anlatır. Savita da sinirlenip eve gider. Manav’ın kendisini küçük düşürdüğünü söyler.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 75. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 75. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 76. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.