Baş Tacım 77. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 77. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 77. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 77. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 77. bölüm özeti

Baş Tacım 77.bölüm özetinde ablalarına sırt çeviren Varsha, Vaishu’nun evliliği çatırdıyor. Varsa, Bhavna ile yaşadığı inatlaşmadan dolayı çocuğunu aldırıyor. Varsha bu hareketiyle herkesi çok üzecek. Baş Tacım 77.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım 77.bölümde Ajit ve Vandu aşkı son sürat devam ediyor. Dizide en sakin bu çift olacak deselerdi inanması güç olurdu. Ajit Vandu’ya pizza alıp getirmiştir. Her ne kadar dışarıda yemek yiyemiyorsak dışardan yemek yiyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor der. Vandu parayı daha önemli şeylere harcayabileceklerini söyler. Ajit ise Vandu’nun pizzayı gördüğündeki surat ifadesini hiçbir şeye değişmeyeceğini söyler.

Mançu Arçu’yu kandırmış ve arkadaşının çocuğuna ders vermesi konusunda ikna etmişti. Malohar da ders verme işinin Arçu’ya iyi geleceğini söyler. Aynı şekilde Arçu’da kafasındaki problemlerden uzaklaşacağı için memnundur. Manav birden başı aşağıda içeriye girer. Vinod kızmaya başlar. Manav da Arçu’yu almaya geldiğini söyler. Malohar’ın kafası karışıyor. Manav patronunun Arçu’yu almasını istediğini söyler. Mançu şaşırır. Arkadaşının şoförü olmuştur. Malohar’ın izniyle Manav Arçu’yu alır.

Yolda giderken Manav Arçu’nu üşüdüğünü fark edip klimayı kapatır. Arçu buna gerek olmadığını söyler. Arçu eve vardığında ev sahibi Manav’ın Arçu’yu her gün getirip götürmesini ister. Arçu otobüsle gitmeyi teklif etse de kadın arabasının olduğunu bun gerek kalmadığını söyler. Kız kardeşlerin son yaşanan gelişmelerden sonra Manav hakkında bencilce düşünmeye başlamışlardır. Üstüne Archana’ya da sırt çevirmişlerdi. Şimdi bu ikili kendi evlilikleriyle mi sınanacaklar. Bu kız kardeşlerin evliliği çatırdamaya mı başlayacak?

Varsha yatağında ağlıyordur. Satish gelip film izlemek istediğini söyler. Varsha ağlıyordur. Varsha biliyorsunuz ki çalışmaya başlamıştı. Daha sonra hamile olduğunu öğrendi. Bu hint dizilerindeki pimpirik kadınlar hamile olan kadının kımıldamasını dahi istemiyorlar. Burada da Varsha’nın hamile haliyle çalışması gündem olmuştu. Birde bunun üstüne Varsha Abd’den 6 aylığına teklif almıştı. Varsha sevinçten çılgına dönerken Bhava ona 6 ay sonra doğuracağını hatırlatır. İkili arasında gerginlik yaşanır. Varsha’da bundan dolayı sızlanıp Satish’e söylenir. Satish’te annesiyle konuşacağını söyler. Diğer tarafta Vaishu da Darmesh ile atışıyordur. Vaishu Darmesh’in onu görmemesinden şikayetçi. Darmesh ise Vaishu’ya fazla abarttığını egosunun yüksek olduğunu söyler. Darmesh ve Vaishu kavga eder.

Manav ve babası konuşurken Savita konuşulanları duyar. Hemen Karankajlara gidip orada bir drama gerçekleştirmeye düşünür.

Vaishu evini terk edip ailesinin yanına döner. Mançu ne zamana kadar kalacağını sorar. Vaishu ağlarken Arçu’ya sarılır. Soluchana şoke olup neler olduğunu sorar. Vaishu ağlayarak Darmesh’in işini kendisinden daha çok sevdiğini söyler.

Darmesh ise evde Vaishu’dan özür dilemeyeceğini işini ondan daha çok sevdiğini söyleyip durur.

Soluchana sinirini çıkartmak için Jaywant’ın annesinin evine gidiyor. Gelinin oğlumda para almış geri ver diyor. Savita’ya sınırını aştığı söylenir. Jaywant’ın annesi Savita’yı da alıp Solcuhana’nın evine götürür. Savita oğlumdan neden faydalanıyorsunuz diye sorar. Savita parasını geri istediğini söyler. Herkes Arçu’ya bakar ama Arçu sessizdir. Soluchana Arçu’ya kızar.

Varsha işten eve gelir. Bhavna onunla konuşmak istediğini söyler. Tekrar işi bırakıp dinlenmesini ister. Aksi takdirde ailenin varisinin başına bir şey gelirse onu asla affetmeyeceğini söyler. Varsha inatlaşmaya başlar.

Varsha, Satish’in ofisine dalar. Üstelik Satish toplantıdadır. Varsha söyleyeceklerinin toplantıdan daha önemli olduğunu söyler.Satish öfkeli ama belli etmiyor. Çalışacağım diye tutturan Varsha iş yerinde şımarıkça hareket ediyor. Satish, Varsha’yı çıkarıp akşama kadar bekleyemeyeceği konuyu merak ediyor.

Varsha, Bhavna’nın haddini aştığını söylüyor. Doğacak çocuğu varisi kendisini de aracı olarak gördüğünü söyler. Kim oluyor ki bana işi bırakmam gerektiğini söylüyor diyor. Satish artık büyümesi gerektiğini ve herkesin sınırlarını aştığını ifade eder. Varsha hemen benim yanımda olacağını düşünmüştüm der. Satish neden işi bırakamadığını soruyor. Varsha işin kendisine olan saygısı olarak görüyor. Satish sakinleşmesini eve gidip dinlenmesini yoksa çocuğa zarar gelebileceğini söyler. Varsha çocuğu aldırmayı ve sorunlardan kurtulmayı düşünüyor. Satish ise bu tehditi daha önce duyduğunu ve bir daha denememesini ister. Satish gider ve Varsha ağlayarak umduğunu bulamaz.

Bhava Satish’i arar. Endişelenerek uzun zaman olduğunu ve Varsha’nın eve dönmediğini söyler. Satish kavga ettiği için üzülür. Varsha’nın çocuğu aldırmayla ilgili son sözlerini hatırlar. Manav hastanededir. Varsha da bir odadan çıkmaktadır. Doktor ona dinlenmesini söyler. Hamile kalırken dikkatli olmasını ister. Manav neler olduğunu sorar. Varsha onu ilgilendirmediğini söyler. Manav çocuğa ne olduğunu sorar. Varsha çocuğu aldırdığını söyler. Manav çocuk üzerinde Satish’in de hakkı olduğunu ona danışıp danışmadığını sorar. Varsha’nın kafa dank eder ve ağlamaya başlar. Manav onunla geleceğini söyler. O sırada Bhavna oradadır. Ona çocuğu nasıl aldırdığını sorar. Bhavna çok kızgındır. Manav araya girmeye çalışır ama Bhavna onu susturup evde konuşacaklarını söyler. Soluchana ve Malohar’a telefon gelir. Bhavna, Varsha hakkında konuşmak istediğini söyler. Aile endişelenerek eve gider. Evde sessizlik hakim. Soluchana ve Malohar da bu sessizliği fark eder. Bhavna Varsha’nın çocuğu aldırdığını söyler. Anne ve baba şoke olur. Varsha’nın bu kararı kimseye danışmadan aldığını söyler. Soluchana delirir. Soluchana kızına tokat atar. Soluchana kızının ayakları üzerinde duracağına sevindiğini ama şimdi utandığını dile getirir. Bhavna, Satish’in yanına gider. Oğluna baskı yapmayacağını ama babasıyla bu evden ayrılacağını dile getirir. Bhavna daha sonra ortalığı karıştıracak bir söyleme imza atar. Manav’ın da hatalı olduğunu hastanede Varsha’nın yanında Manav’ın olduğunu söyler. Varsha odada ağlayarak valizini toplar. Satish’in ona bakacağını düşünür ama Satish uğurlar olsun bakışı atar.

Varsha ailesinin yanına gider. Soluchana ise kızının kendisiyle gelmesini istemez. Kendisine sormadan kararlar almıştır. Hayatını yaşamasını ister. Varsha babasına döner ama bu dizilerde son söz kadına aittir.

Evdekiler ise Varsha ile ilgili ne konuşulduğunu merak eder. Soluchana yıkık şekilde eve gelir. Varsha’nın hiçbir şeyi doğru yapmadığını söyler ve tüm olayı anlatır. Kardeşler şoke olur. Arçu Varsha’yı getirmeleri gerektiğini söyler. Herkes ona sırtını döndü der. Soluchana da ben de canımın istediğini yaptım der.

Manav tren istasyonunda Varsha’yı görür. Varsha onu seven ve umursayan kimse olmadığını bu yüzden uzaklara gideceğini söyler. Kahraman Manav, Varsha’yı da alıp evine götürür. Bakalım Savita, Varsha’yı görünce neler olacak?

Savita acıkmış halde Manav’ı bekliyordur. Manav gelince yüzü güler. Ardından Varsha içeriye girince Savita’nın gülümsemesi kaybolur. Savita onun burada ne işi var diye sorar. Manav olan biteni baştan sona anlatır. Savita Varsha’nın kalmasını istemez. Varsha da valizini alıp çıkacakken Manav elinden tutup odaya yerleştirir. Savita insanların düşünce akıllarına geldiklerini söyler.

Girish gelir ve bu durumu tasvip etmez. Manav’ın artık Karankajlar’ın yakasından düşmesini ister. Manav onlara yardım ettikçe Shravani prensesinin morali bozuluyordur. Babası kızının etkilenmesini istemiyor. Manav da kimin başı belada olursa olsun yardım edeceğini söylüyor.

Arçu olanlara dayanamaz ve kardeşini eve getirir. Soluchana görünce sırtını döner. Arçu odan habersiz böyle bir şey yaptığı için özür diler. Ama Varsha’nın, Mumbai’yi terk ettiğini eğer ona bir şey olsa ilk üzülenin annesi olacağını söyler. Malohar ve Vaishu da Arçu’ya destek çıkar. Babası yaptığı hatayı affedemeyiz. Cezalandırmalıyız ama onu yalnız bırakamayız der. Soluchana herkesi aynı fikirde görür ve evde kalmasına izin verir. Ama onu affetmeyeceğini söyler.

Shravani Manav’ın yanına gelir. Manav kendisini sorgulayacağını düşünür. Shravani hayır diyor. O hatayı düğünden kaçarak yaptığını bu sefer kaçmayacağını Manav’ı kimselere yar etmeyeceğini söyler.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 77. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 77. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 78. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.