Baş Tacım 86. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 86. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 86. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 86. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 86. bölüm özeti

Baş Tacım 86.bölüm özetinde Manav hırsızlık damgası yiyecek. Mançu’nun planları gün yüzüne çıkacak. Arçu Darmesh hakkındaki gerçekleri Vaishali’ye anlatacakken onun hamile olduğunu öğrenecek. Baş Tacım 86.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Jaywant, Vinod’tan verdiği avansı geri istemişti. Vinod Mançu’dan parayı geri vermesini ister. İşte burada da Jaywant Mançu işbirliği devreye giriyor. Mançu parayı evde bulamadığını söyler. Bunun üzerine Vinod sesini yükseltir. Herkes Vinod ve Mançu’ya odaklanır. Vinod yüklü miktarda para nasıl yok olmuştur diye esip gürlüyordur. Panik halde olan Vinod’a alttan alta Mançu’da gaz verir. Bunun üzerine hep birlikte evin içinde para aranır. Tüm ev aranmıştır. Yalnızca Arçu ve Manav’ın odasına bakılmamıştır. O odayı da aramayı teklif ederler. Soluchana karşı çıkar. Damadının böyle bir şeyle suçlanmasını istemiyordur. Soluchana gözlerimizi yaşarttın! Kardeşler baskı yapınca ve Varsha da pişkin pişkin konuşunca Arçu arayın der. Mançu da eliyle koymuş gibi parayı bulur.

Gözler Manav’a çevrilir. Para Manav’ın dolabından çıkmış. Dizinin başından beri aynı kıyafeti giyinen Manav’ın ne gibi bir dolabı olabilir. Sorarım size eyy ahali!

Tabi Arçu bunun bir plan olduğunu anlar. Kocama kurulmuş bir komplo demeye başlar. Darmesh, Varsha ve Vinod Manav’ın sağlam kanıtla yakalandığını hemen polise haber vermeleri gerektiğini konuşurlar. Darmesh, Manav’a hırsız damgası vurunca Savita da bir yere kadar sabretmiştir. Kalktığı gibi Darmesh’i şamarlar. Bu Darmesh’in bu evde yediği ikinci tokattır ???? Manav artık dayanamadığını söyleyip annesini de alıp evi terk eder. Arçu da Manav’ı kolundan tutup onunla geleceğini söyler. Kardeşlerini de sildiğini açıklar. Jaywant ve Mançu mutludur.

Savita eline geçirdiği bu kozu oğluna karşı kullanır. Arçu’nun ailesinin sürekli onu hırsızlıkla suçladığını ima eder. Manav ya beni Arçu ile kabul edersin ya da bu eve girmem diyor. Bakalım Savita’nın seçimi ne olacak?

Soluchana ve Malohar olanlardan dolayı kızgındır. Sonuna kadar Manav’ı destekliyorlar. İşin bir pandan ibaret olduğunu savunuyor. Soluchana öfkeyle Mançu’ya bakıyor. Şu an kanıtım yok ama eminim diyor. Mançu blörf yaparak daha fazla bu evde kalamayacağını söyleyerek bavullarını toplamaya gider. Sonra da U dönüşü yapıp kızlarımı tek bırakamam katlanacağım diyor.

Kızlar yine Arçu ve Manav’ı çekiştirmekten geri duramıyor. İşleri güçleri varsa yoksa Manav’dır. Kendileri çok akıllıymış gibi ablalarının davranışını sorguluyorlar. Vaishali ise atılan tokatın hesabını soracağını söylüyor. Savita yine Arçu’yu kabul etmemiş evinde ağlayarak söylenmeye devam eder. Manav ve Arçu yeniden sokaklara düşmüştür. Ne yapacaklarını konuşurken Tarun’u ararlar ve Tarun kendisinde kalmalarını teklif eder.

Darmesh’in telefonu çalar. Madhuri Darmesh ile görüşmek istediğini söyler. Vaishali telefonu Darmesh’e götürür ve Madhuri adında bir kadının onunla konuşmak istediğini söyler. Darmesh şoke olur. Vaishali ise hiç şüphelenmiyor.

Jaywant ve Mançu telefonda ne kadar iyi bir iş çıkardıklarını konuşurlar. Jaywant Maav’ın küçük bir hatasında Arçu’nun kendisine döneceğini söyler. Oda ad kuzeni Swati belirir. Jaywant’ın bu sözlerine inanamadığını söyler. Nasıl olurda Arçu’ya bunları yapabiliyorsun der. Swati, Jaywant’ın hastalıklı düşüncelerinden sonra Arçu’nun tehlikede olduğunu sezer.

Swati hemen Arçu’yu arar. Telefonda konuşamayacağını söyler. Bu arada Manav ve Arçu Tarun’un evine yerleşir. Manav, Tarun’a başına gelenleri anlatır. Tarun arkadaşının hırsızlıkla suçlanmasına çok bozulur. Manav’a para destesini çıkarıp borç olarak verdiğini söyler. Manav kiralık ev bakmaya gider.

Swati ve Archana buluşurlar. Swati ona tüm duyduklarını anlatır. Arçu Swati’ye üzülmemesini Jaywant’ın kendi hayatında bir önemi olmadığını ama Mançu’nun bir ders hakkettiğini söyler..

Arçu eve gidip fırtınalar estirir. Herkes toplaşır. Arçu, Mançu’ya bağırmaya başlar. Vinod odadan çıkıp aynı şeyleri tekrarlamamasını ister. Mançu da Arçu için hikayeler yazdığını söyler. Arçu parayı oraya Mançu’nun koyduğunu ve Jaywant ile işbirliği yaptığını söyler. Vinod bunu neden yapsın ki diyerek inanmadığını belirtir. Mançu da Manav zavallı diyerek dalga geçer. Madem hırsız değil siz balayına gittiğinizden beri o para oradaydı neden dönünce vermedi der. Vinod şok olur ve malca Mançu’ya bakar. Paranın orada olduğunu nereden biliyordun der. HAHAHHAH Mançu ağlamaya başlar. Foyası ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine Arçu’nun bir şey demesine gerek kalmamıştır. Arçu evden çıkmadan önce Vinod’a bundan böyle yalnızca iki kız kardeşinin olduğunu söyler. Vinod ağlayarak Arçu’nun peşinden gider.

Olanlardan sonra Soluchana ve Malohar da öfke kusar. Bu sefer ikisi de sessiz kalmaz. Malohar Maçu’ya gelinim demekten utandığını söyler. Soluchana da ona tokat atmak istediğini lakin bu tarz bir insan olmadığı için yapamadığını söyler. Aynı şekilde Vinod’a da kızarlar. Mançu’nun bir gün bu aileyi paramparça edeceğini söyler.

Karankaj ailesi Mançu’ya böyle yüklenirken kapıda Rasika belirir. Kızıyla bu tarz konuşulduğu için mutsuzdur. Ajit de oradadır ve kardeşi adına üzgündür. Mançu biraz destek görünce gözyaşları sel olur. Bu evde kalmak istemediğini söyler. Rasika kızını da alıp gider. Malohar ve Soluchana birbirine bakar. 

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 86. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 86. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 87. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.