Baş Tacım 87. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 87. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 87. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 87. bölüm özeti

Baş Tacım 87.bölüm özetinde Darmesh, Madhuri’nin teklifini kabul ediyor. Arçu Darmesh ile yüzleşiyor. Darmesh kardeşi üzerinden Arçu’yu tehdit edecek. Baş Tacım 87.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Madhuri, Darmesh’ten bir çocuğu olsun istiyor. Çünkü Varun hasta ve kemik iliğine ihtiyacı var. Darmesh ne diyeceğini bilemiyor. Vaisha cephesindeyse o da mutlu haberi bir an önce Darmesh’e vermek istiyor. Bunun için plan yapıyor. Ama Darmesh’ten ses çıkmaz. Vaishu arayınca işlerinin yoğun olduğu bahanesiyle telefonu kapatır. Darmesh bütün gün düşünür.

Soluchana ve Malohar da Arçu’nun yeni evini görmeye gelir. Arçu onları çok mutlu şekilde karşılar. Soluchana her şeyi açığa çıktığını söyler. Eve geri dönebileceğini söyler. Arçu kabul etmiyor. Çünkü kendi evinde mutludur. O mutlu olunca anne ve babası da mutlu oluyor.

Darmesh eve üstünü değişmeye geliyor. Vaishu ona yemek getirir. Dün gece özel bir geceydi ve seni görmeyi çok istemiştim diyor. Darmesh dün geceyi özel kılan şey ne diye soruyor. Vaisha bir bebek beklediğini söyler. Darmesh’in kafası allak bullak oluyor. Bir yanda Madhuri’nin çocuk isteyişi bir yanda Vaishali’nin bebek müjdesi…

Darmesh bu haberden sonra mutlu oluyor. Vaishali ise Darmesh’ten kendisini yalnız bırakmamasını her zaman yanında olmasını istediğini söyler. Darmesh biraz bozulur ama durumu çaktırmamaya çalışır.

Savita’nın doğum günü. Tabi moraller bozuk. Manav’ın önceden yaptığı sürprizleri düşünüp ağlıyor. Damador gelir ve elindekini gizlemeye çalışır. Savita onu sıkıştırınca pastayı görür ve unutmamıştın diyerek ağlamaya başlar. Damador da böyle bir günü nasıl unutabileceğini söyler. Doğduğu gün bir hatadır ve onunla evlenerek ikinci hatayı yaptığını söyler. Bugün bu iki hatanın kutlamasını yaptığını söyler.

Manav evde gergi gergin dolanır. Arçu neler olduğunu sorar. Manav annesinin doğum gününden ilk kez ayrı kaldığını söyler. Arçu gitmesi için ikna eder. Manav Arçu’nun da gelmesi konusunda ısrar eder.

Savita Manav’ı görünce duygusallaşır. Çok zayıfladığını karısının ona iyi bakamadığını söyler. Savita yine Archana’yı affetmeyeceğini söyleyip inadından vazgeçmez. Madhuri, Darmesh’in bu kadar çok düşünmesinden rahatsız. Darmesh ise bunun önemli bir karar olduğunu söylüyor. Madhuri ise Varun’un hayatını etkilediğini söyler. Archana, Darmesh’i görür ve ona çok kızgındır. Darmesh’e sürekli insanları aşaladığını ama şimdi kendisinin hata yaptığını söyler. Archana elinde imzalı hastane kayıtları olduğunu da vurgular. Darmesh’in dili tutulur. Köşeye sıkışmıştır. Archana gözyaşları içinde küçük kız kardeşine neden bunu yapığını sorar. Darmesh, Arçu’ya sakın karşıma çıkma diyor. Arçu Darmesh’in bu tavırlarından çok rahatsız. Sen istediğini yap ama bende istediğimi yapacağım diyor. Darmesh tehditler savuruyor, kapıları tekmelemeye başlıyor.

Archana kız kardeşinin kendisine inanmayacağını düşünüyor. Bu yüzden önce b durumu annesi ve babasıyla konuşmayı deneyecektir. Böylece hep birlikte Vaishu’yu ikna etmek daha kolay olacaktır. Tabi ki böyle önemli bir mevzu hemen gün yüzüne çıkamaz. Arçu ailesine Darmesh hakkındaki gerçekleri anlatacakken telefonu çalar. Arayan Darmesh’tir. Eğer anlatırsa herkesin hayatının mahvolacağını ve bu olacakların Vaishu’ya bir faydasının dokunmayacağını söyler. Darmesh önce kendisiyle konuşmasını ister. Archana onun pişman olabileceğini düşünür. Bu yüzden ilk onunla konuşmaya karar verir.

Archana Darmesh ile buluştuğunda onu büyük bir blörf bekliyordur. Darmesh bu iki eşlilikten çok sıkıldığını ve bir eşini seçmek zorunda olduğunu söyler. Madhuri ilk yasal eşi olduğundan Vaishu gayri resmi görünüyordur. Darmesh eğer Arçu her şeyi açıklarsa kız kardeşini evden atacağını söyler. Hamile kardeşinin zor duruma düşeceğini vurgular. Darmesh zafer kazanmış şekilde kibirle gider.

Arçu eve gittiğinde olup biteni Manav’a anlatır. Manav Darmesh ile yüzleşmenin kötü olduğunu ama er ya da geç her şeyin zamanı geldiğinde açığa kavuşacağını savunur.

Darmesh eve geldiğinde Arçu’dan korkuyor. Darmesh yeniden Arçu ve diğerlerinin arasını iyice bozmayı ve böylece Arçu bir şey söylerse kimsenin ona inanmayacağını düşünür. Darmesh, Vaishu için parti düzenlemeyi düşünüyor. Bu yüzden telefonu Vaishu’ya verip herkesi davet etmesini ister. Vaishu telefonda Madhuri’yi görünce onu da davet eder. Madhuri oldukça şaşırmış durumda. Manav işe giderken yolda Madhuri ile karşılaşır. Kadın ona seslenir. Manav durup selam vermek zorunda kalır. Madhuri Arçu’yu merak eder ve onu da görmek istediğini söyleyip ev adresini sorar. Manav vermek istemez ve biraz kaçıngan davranır. Madhuri de Manav’ın tavrına şaşırır. Çünkü hastanede gayet iyi davranmıştır.

Soluchana en küçük kızının anne olacağını duyunca çok mutlu olur. Partide herkes onları tebrik eder. Varsha ise pişmanlık yaşamaya başlar. Anneliğin çok güzel bir his olduğunu ama kendisinin öldürdüğünü söyler. Davetlilerde dedikoduya başlar. Varsha’nın da hamile olduğunu sonra aldırdığı konuşulur. Varsha daha da huzursuz olur. Satish gelip onu teselli eder. Davetliler arasında Arçu da vardır. Darmesh onu görünce tedirgin olur. Sürekli Arçu’nun gerçekleri açıklayacağını düşünüp strese girer.

Darmesh, Arçu’yu kimin davet ettiğini sorar. Vaishu adım atar ve ablasını çağırdığını söyler. Soluchana ve Satish sevinir. Nemrut suratlı Varsha’nın da suratı asıktır. Jaywant Arçu’nun peşinde dolanır. Darmesh ve Arçu yan yana gelir. Darmesh kardeşinin hayatını mahvetmekle tehdit eder. Arçu ise korktuğunu sezmiştir.

Arçu davetten ayrılıyor ve Jaywant onun peşinde. Jaywant sürekli Arçu’yu sıkıştırıyor ve onu sevdiğini haykırıyor. Jaywant Arçu’nun kollarını sıkıyor. Arçu kaçmaya çalışıyor. En sonunda Malohar gelip kızını kurtarıyor. Soluchana da Jaywant’a tokat atıyor. Jaywant’ın nasıl böyle manyak bir insana dönüştüğünü konuşurlar.

Varsha ve Stish’in evlilik yıldönümü yaklaşmıştır. Onlarda bir parti vermeyi planlıyor. Burada da davet listesinde Manav ve Arçu’nun adının yazması Varsha’yı delirtir. Varsha, Arçu neyse de ama Manav’a tahammül edemiyorum diyor. Satish baskın çıkıyor ve onu ikna ediyor.

Darmesh, Madhuri ile buluşur. Ondan zaman istese de Madhuri’nin baskıları sonucu teklifini kabul eder. Manav ve Arçu dışarı çıkmıştır. Damador Savita’yı yemeğe çıkarmıştır. Manav ve Arçu da gelir. Savita Manav’ın yanında olması için Arçu’ya ses çıkarmaz. Hep birlikte akşam yemeği yerler.

Arçu ve Madhui karşılaşır. Arçu onu evine davet eder. Madhuri’nin gerçeklerden haberi olmadığını düşünüp kız kardeşinin Darmesh’in ikinci karısı olduğunu söyler. Madhuri ağlamaya başlar. Arçu onu yanlış anlamıştır ve çok üzülür.

Varsha evde çocuk kitaplarına bakıyordur. Vaishu gelince hayatının hatasını yaptığını söyleyerek pişmanlığını dile getirir. Vaishu ablasına geçmişi bir kenara bırakmasını ve geleceğe odaklanmasını ister. Ama bilmiyordur ki kürtaj esnasında oluşan komplikasyonlardan sonra Varsha’nın bir daha bebeği olmayacaktır.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 87. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 87. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 88. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.