Baş Tacım 88. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 88. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 88. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 88. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 88. bölüm özeti

Baş Tacım 88.bölüm özetinde Manav, Varsha ile Satish’in evlilik yıldönümü partisine garson olarak geliyor. Herkes bir kez daha Manav’ı küçümser. Vaishu, Darmesh’i Madhuri ile görmeye çok yaklaşacak. Baş Tacım dizisi 88.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Varsha alışveriş için dışarı çıkmıştır. Darmesh’i Madhuri ile dışarıda görür. Varsha yanlarına gider. Darmesh endişelenir. Madhuri’yi işçisi olarak tanıtır. Madhuri ise kendisini kötü hissediyor.

Manav iki işte birden çalışıyordur. İkinci işi geceleri garson olarak çalışmak. Büyük ihtimalle Varsha ve Satish’in evlilik yıldönümüne garson olarak gelecektir. Manav yeni işinde azarlanıyordur. İngiltere’den gelmiş yeni yönetici kadından Manav özür diler. Kadın hataların görüp özür dileyen insanlara önem verdiğini söyleyerek maaşını arttırdığını söyler.

Varsha ve Satish evliliklerinin 3.yılını kutlayacaktır. Varsha bu geçen 3 yılın hatalarla ve sorunlarla karşılaştığı için Satish’ten özür diler. Satish ise gerçekten yeni bir başlangıca önem verdiğini kanıtlamasını ister ve ablası Archana’yı davet etmesini ister. Varsha, Satish’i mutlu etmek istese de bu konu hoşuna gitmiyor. O sırada Varsha’nın başı dönüyor ve kusuyor.

Satish onu hastaneye götürüyor. Doktor zihinsel ve ruhsal olarak çok gergin olduğunu söyler. Karısına iyi bakmasını ve kürtaj esnasında oluşan komplikasyonlar sonucunda bir daha anne olamayacağını açıklar. Satish şoke olmuştur ve ne diyeceğini bilemez.

Satish Varsha’ya gıda zehirlenmesi olduğunu söyler ve doktordan da kendisine bir şey söylememesini ister. Doğru zamanda kendisi açıklayacaktır. Sinir bozucu Varsha, Satish’in isteği üzerine ablasının evine gidip onları davet ettiğini söyler. Tabi ki Varsha içeriye girmez. Archana da hemen mutlu olur. Varsha bunu Satish’in istediği için zorunluluktan yaptığını annesini aşağıladığı için onu affetmeyeceğini söyler. Arçu içeriye girmesi için hala ısrar eder. Varsha odaların hizmetçi odalarından bile küçük olduğunu söyler. Manav’ın onu ne hale getirdiği hakkında ileri geri konuşur. Arçu Manav’ın adını duyunca yine geri bas yapar. Sevdiği adamla birlikte olmanın ev odalarının genişliğiyle bir alakası olmadığını söyler.

Varsha ablasının söylediklerini umursamaz. Çünkü o çok biliyordur. Paranın her şeyi karşıladığını savunur. Arçu ise bir gün bir şeyi çok isteyeceğini ve parayla satın alamayacağını söyler. O zaman sadece sevdiklerine ihtiyaç duyacağını açıklar.

Satish ve Varsha ayarladıkları otele gelirler. Burada da Manav’ın davetliler arasındaki konuklara çok yardımı dokunmuştur. Pastanın kesilmesi için patron zorla Manav’ı gönderir. Satish o kıyafetler içinde Manav’a ne yaptığını soruyor. Arçu hemen kocasının yanına gidiyor. Mançu ve Rasika hemen Manav ile alay etmeye başlıyor. Garsonluk yaptığı için utanmaz olduklarını söylüyor ne alakaysa. Vaishu da hala bizi küçük düşürüyor der. Savita da Arçu’ya suç bulur. Oğlum senin yüzünden ne hallere düştü der.Burada da diğer dizilerden gelen ünlü konuk oyuncular Manav’a övgü dolu sözlerde bulunur.

Dananın kuyruğu kopmak üzere… Vaishu tuvalete gitmiştir. Madhuri de oradadır. Telefonu açığa bırakır. Vaishu da telefon çalınca Darmesh’in numarasını görür. Vaishu sonunda şüphelenir ve Madhuri’yi odasına kadar takip eder. Vaishu kapıyı çalar. Darmesh kapıyı açar. O sırada Varsha, Vaishu’ya seslenir ve Darmesh kapıyı kapar. Darmesh telefon edip onunla konuşur. Böylece Vaishu her şeyi unutur. Darmesh Madhuri’ye durumu anlatır.

Varsha arabada Satish’e Manav’ın partiyi bilerek mahvetmeye çalıştığını söyler. Satish her zaman sorunun kendisi sensin der. Olayları çok fazla büyüttüğünü mutsuz olmak için çabaladığını söyler.

Vaishu Darmesh’siz hiçbir partiye gitmeyeceğini sürekli olayların çıktığını anlatıyor. Darmesh neler olduğunu sorar. Vaishu parti de Manav’ın garsonluk yaptığını söyler. Darmesh, Vaishu’yu odaya gönderenin Manav olduğunu düşünür ve ona bir ders verecektir.

Rasika gün boyu susmayıp Manav’ı konuşup durur. Eve gidince de durum devam eder. Vandu’nun kafası şişer. Savita ve Damador, Rasika’nın Manav hakkında konuştuğunu duyar. Savita’yı gel de şimdi sustur! O da kendi oğluna bakmasını ister. Oğlunun kendi hayatını mahvettiğini söyler. Oğlun seni bitirdi senin oğlun geçmişte tam bir hayvandı diyor! Ajit bu sözlere bozulup evi terk eder. Darmesh ise Manav’a hesap sormaya kalkar. Darmesh, Manav’ın patronunu arayıp onu işten çıkarmasını ister. Manav işten çıkarılır. Darmesh yine o kibirli ifadesini takınır.

Manav işten kovulduğu için mutsuzdur. Swati de Arçu’ya iş teklifinde bulunur. Manav evde sıkılıyorsan çalış der. Arçu lafı uzatır sana yemek yapmayı seviyorum bilmem ne….Sana yardımcı olmak için çalışıyorum deyince Manav’ın şartelleri atar. Ne kadar çabalarsa çabalasın hep bir sorunla karşılaşıyordur. Yetemeyeceğini düşünür. Manav Arçu’yu mutl etmeye çalıştıkça başaramıyordur. İlk kavgalarını eden Manav evden ayrılır, telefonunu da evde bırakır. Arçu her yerde onu arar. Ajit’e Savita’ya gidip Manav’ı sorar. Manav’da hatasını anlayınca geri döner. Sarılıp barışırlar.

Varsha da artık çocuk istediğini söyleyip duruyor. Satish nasıl söyleyeceğini düşünüyor. Vaishu ve Darmesh alışveriştedir. Madhuri ve Varun da oradadır. Madhuri, Darmesh’in karısının Vaishu olduğunu anlar. Varun da Darmesh’i görünce baba diye bağırır, koşup sarılır. Vaishu’nun tepkisi ne olacak?

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 88. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 88. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 89. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.