Baş Tacım 89. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 89. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 89. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 89. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 89. bölüm özeti

Baş Tacım 89.bölüm özetinde Satish, Varsha’nın bir daha anne olamayacağını ilk Vaishu ile paylaşır. Vaishu kardeşinin annelikle ilgili kurduğu hayallere çok üzülür. Onun yanından ayrılan Vaishu hayatının en kötü sürprizine şahit olacaktır. Baş Tacım dizisi 89.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Vaishali ve Darmesh alışveriştedir. Varun babasını koşup sarılır. Vaishu şüphelenmeye başlar. Darmesh, Vaishu’nun yüz ifadesini görünce korkmaya başlar. Madhuri başkasından rica edip Varun’u Darmesh’in yanından almasını ister. Vaishu bir şey demeden dükkandan çıkar. Darmesh yanına gelince çocuğun küçük olmadığını babasını bilecek yaşta olduğunu ima eder. Darmesh konuyu değiştirmeye çalışarak çocuğun baba demesinden hoşnut olduğunu bir an önce baba olmak için sabırsızlandığını söyler.

Savita Manav için enişeleniyor. Manav’ın evine gidip gitmediğini merak ediyor. Manav’ı arar ama ulaşamaz. Bu yüzden Arçu’yu aramaya çalışır. Daha sonra Damador gelince kapatır. Arçu evden kimin aradığını merak ediyor. Savita ben Arçu’yu asla aramama diyor. Damador da Sachin aramış o halde der. Savita ve Damador kendi arasında atışırken Arçu onları gülümseyerek dinler.

Varsha çocuk hayaliyle yaşarken Satish bir an önce gerçekleri söylemesi gerektiğini düşünür. Varsha’ya birden kramplar girer. Satish apar topar hastaneye götürür.

Manav ve Arçu tiyatrodan çıkmıştır. İkisi çok mutludur. Mutlulukları yüz ifadelerinden okunuyordur. Doktor Varsha’yı muayene ediyordur. Satish o sırada hastaneye gelen Vaishu’yu görür. Önce Varsha hakkındaki gerçeği onunla paylaşması gerektiğini düşünür. Çünkü tek başına başa çıkamıyordur. Vaishu, Satish’in tavırlarından bir şeyler sezer ve korkmaya başlar. Varsha’ya bir şey olduğunu düşünür. Yüksek sesle konuşmaya başlayınca Satish, Varsha’nın bir daha anne olamayacağını söyler. Varsha duygusallaşır ve ağlamaya başlar. Kardeşi çocuğunu aldırdığı için pişmandı ve bunun üstesinden gelmeye hazırlanıyordu. Satish yaptığı yanlış yüzünden bunlar başına geldi diyor. Vaishu hamile olduğunu ve kardeşine bu durumu açıklayamayacağın söyleyip adeta kaçar gibi gider.

Darmesh hastane otoparkında Madhuri ile konuşuyordur. Varu’un doğum günüdür ve Darmesh’in son davranışından sonra çocuk konuşmuyordur. Babası gelmeden pastasını kesmeyeceğini söyler. Vaishu gelince Darmesh işçisiyle konuşuyormuş gibi davranır. Vaishu, Varsha ile vakit geçirmek istediğini söyleyince Madhuri’ye akşam geleceğini söyler.

Vaishu kardeşinin yanına gelir. Varsha hissetmiş gibi durmadan bebek hakkında konuşur. Çocuklarına isim bile düşündüğünü söyler. Bebek beşiğinin yerine bile karar vermiştir. Üstelik ikizleri olsun istiyordur. Vaishu, Varsha konuştukça iyice bunalır. Vaishu hava almaya çıkar.

Vaishu ağlarken Arçu ve Manav da oradadır. Vaishu’yu ağlarken görünce endişelenirler. Onun gerçekleri öğrendiğinden şüphelenirler. Vaishu, Varsha hakkındakileri ablasına anlatma konusunda kararsız. Satish’e sorması gerektiğini düşünür. Vaishu, Manav ve Arçu ile yürür. Manav bazı adamların bir kızı kaçırdığını görüp yardıma koşar. Adamların elinde kesici aletler vardır. Arçu hemen polisi aramasını ister. Bu arada olayın gerçekleştiği yer Darmesh ve Madhuri’nin kaldığı otelin önüdür. Polisler gelir ve aamları aramaya başlar. Otel odaları zorla boşaltılır ve resepsiyona inip sıraya girmeleri istenir. Darmesh polise para vermeye çalışır ama polis aşağı inmesi konusunda ısrarcı davranır.

Polis şikayetçi olan adamın da gelmesini ister. Manav gelince Arçu ve Vaishu da gelir. Damesh kimliğini polise gösterirken adını da yüksek sesle söyler. Vaishu, Darmesh’i duyar. Darmesh Madhuri’nin karısı olduğunu ve oğullarının odada uyuduğunu söyler. Darmesh, Madhuri’nin elini tutuyordur. Vaishu bu anları gözleri yuvalarından çıkacakmış gibi izler. Manav ve Arçu da Vaishu’nun yanında olanları sessizce izliyordur. Darmesh arkasını döndüğünde Vaishu’yu gördüğünde ne yapacağını bilemez. Eli ayağına dolanır. Madhuri’nin elini bırakır. Vaishu Darmesh’e bağırmaya başlıyor. Madhuri onun karısıysa kendinin kim olduğunu soruyor. Vaishu konuştukça Darmesh yere bakıyordur. Vaishu neden başını eğdiğini ve cevap vermediğini sorar. Madhuri araya girmeye çalışır ve olanların göründüğü gibi olmadığını söyler. Vaishu, Darmesh’e güvendiği için kendinden nefret ediyor.

Vaishu, Manav ve Arçu’nun da bu işi bildiğini öğrenince hepinizden nefret ediyorum diyerek ayrılır. Darmesh onun peşinden koşar. Damesh her yerde Vaishu’yu arar ancak bulamaz. Darmesh Manav’ı arayıp ona tehditler savurur.

Manav ev Arçu çığlık atan bir kız sesi duyar. Bu Vaishu’dur. Hayal kırıklığına uğramıştır. Ablası ve Manav gelip ona sakin olmasını ve bebeğini düşünmesini ister. Vaishu onlara kızgın olduğunu söyleyince Manav söylesek de inanmazdın diyor. Manav ikna edici konuştuktan sonra Vaishu ağlayarak Manav’a sarılır. O sırada Darmesh gelir. Yanında Manav ve Arçu’yu görünce sinirlenir. Hemen eve gelmesini istediğini söyler. Manav araya girer ve Darmesh’e izin vermez. Bu Darmesh’i daha da sinirlendirir.

Vaishu ablasının evine gelir. Hemen Manavdan özür dilemeye başlar. Darmesh bu eve de gelir. Ne olur eve dön Vaishu diye bağırmaya başlar. Manav onu da alıp dışarıya çıkar.

Ertesi gün Madhuri Archana’nın evine gelir. Arkası dönük Vaishu’yu Arçu zannedip oğlu için Darmesh’i aramak zorunda olduğunu söyler. Kendi ailesinden kimsesinin kalmadığını anlatır. Vaishu duygulanır ve arkasını dönüp kocasının evine gitmesini ister. Çünkü o gitmeyecektir.

Varsha da Vaishu’ya ulaşamayınca endişelenir. Darmesh’in yanına gidip neler olduğunu sorar. Darmesh’in olanları anlatacak yüzü yoktur. Bu yüzden Vaishu’nun Manav’ı evinde kaldığını söyler. Varsha sinirlenir.

Vaishu ablasına yardım etmeye çalışıyor. Bu arada Manav’a ve ona övgülerde bulunuyor. Varsha bu manzara karşısında şoke olup Vaishu’ya yüksek sesle bağırır. Onu dışarıya konuşmaya çağırır. Arçu da izin vermez. Ne konuşacaksa içerde konuşmasını ister. Varsha Manav’ın evinde ne işi olduğunu sorar. Vaishu’ya Darmesh ile arasındaki küçük meseleyi büyütüp bu kulübeye neden geldiğini sorar. İkisi karşılıklı atışmaya başlayınca Arçu Manav için kavga etmemelerini isteyip önce kendi geçmişlerine bakmaları konusunda uyarır. Varsha daha da sinirlenir.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 89. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 89. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 90. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.