Baş Tacım 90. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 91. bölüm fragmanı

Baş Tacım 90. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 91. bölüm fragmanı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 90. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 90. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 90. bölüm özeti

Baş Tacım dizisi 90.bölüm özetinde Manav yeni bir iş girişiminde bulunuyor. Vinod işten atılıyor. Kardeşlerin arasındaki buz sonunda eridi. Darmesh kendini Vaishu’ya affettirmeye çalışıyor. Varsha ise kendisi hakkındaki tüm gerçekleri duyuyor.

Baş Tacım dizisinde Manav Ajit’in yardımıyla yeni bir işe adım atıyor. Damador bunu Savita’ya anlatıyor. Savita endişeli. Üç kız kardeş bir arada sakince oturuyordur. Manav içeri girip onları beraber görmekten mutlu olduğunu söyler. Manav Arçu’ya yeni işinden bahseder. Vaishu Manav’ın başaracağına inancının sonsuz olduğunu dile getirir.

Soluchana Arçu’yu ziyarete gelir. Bakar ki tüm kızları bir aradadır. Aradaki sorunların çözüldüğü içi mutlu olduğunu söyler. Soluchana Vaishu’ya neler olduğunu sorar. Vaishu ise yanlış anlaşılma olduğunu ablasını ziyarete geldiğini söyleyerek durumun üstünü kapatmaya çalışır.

Arçu evdekilere helva dağıtır. Savita da oğlunu kutlamak için gelir. Karankaj ailesinin toplandığını görünce kıskanıp geri gider.

Darmesh yine Madhuri’nin yanına gelir. Madhuri’nin Arçu’nun evine gitmesine kızgın. Madhuri ise Darmesh’in yarattığı karışıklığın kendi üstüne kaldığını ve bu yüzden açıklama yapmak istediğini anlatır. Darmesh, Madhuri’nin konuşma tarzından memnun değil. Kafa dinlemek için geldiğini ama Vaishu’dan dha beter olduğunu söyler. Madhuri Darmesh’i kovar.

Satish eve gelir. Vaishu ile konuşmak için Arçu’nun evine gittiğine ve orada iyi vakit geçirdiğini anlatır. Satish bu ilerleme karşısında çok şaşkın. Satish, Varsha’yı duyduğu bir mandire götürmek istiyor. Varsha heyecanlanır. Kardeşlerinin de kendisiyle gelmesini ister. Archana kardeşinden aldığı haberle sevinir. Manav’da bunun iyi bir fikir olduğunu düşünür. Ama Vaishu mutsuzdur. Onlara Varsha hakkında gerçeği anlatır. Arçu ve Manav çok üzülür. Arçu ağlamaya başlar. Neden hep başlarına kötü şeyler geliyor diye düşünmeye başlar.

Savita da evde ağlıyordur. Vandu küçük bir çoxukla konuşur gibi konuşur. Savita sürekli Manav beni sevmiyor beni unuttu diye sızlanıyordur. Vandu onun evli olduğunu ve onları evden kovduğunu hatırlatır.

Darmesh, Vaishu ile konuşmaya çalışır. Arçu onları yalnız bırakır. Darmesh defalarca özür diler. Yaptığının yanlış olduğunu söyler ve onda af diler. Ama ne olursa olsun eve dönmesini ister. Annem geldi seni soruyor deyince Vaishu daha da sinirlenir. Buraya annesi için gelmiştir. Darmesh de sinirlenip Vaishu’nun kolunu sıkar. Arçu hemen araya girip Darmesh’in gitmesini ister. Darmesh Arçu’ya bilenmiş ve kız kardeşini doldurduğunu söyler. Ondan intikam alacağını dile getirir. Vaishu ise ablasına ve Manav’a dokunursa onu herkese anlatacağına ve mahkemeye gideceğini söyler.

Darmesh iki kadın arasında mekik dokuyordur. Madhuri’ye kapıyı açmasını ve konuşmak istediğini söyler. Darmesh neredeyse ağlayacaktır. Darmesh, Madhuri’ye Vaishu’nun hala kızgın olduğunu söyler. Madhuri ise zamanı olduğunu anlatır. Darmesh utanmadan Vaishu’nun da senin gibi anlayışlı olmasını isterdim diyor. Madhuri bu sözden hiç hoşlanmamıştır.

Savita üzgündür. Oğluyla konuşmaya karar verir. Arçu konusunda da ikna olmuşa benziyor. Savita, Manav’ın yanına gittiğinde hep birlikte arabaya binip gittiğini görür. Savita oğlunun haber vermeden uzaklara gitmesine üzülür.

Hep birlikte mandire giderler. Arçu Vaishu için Manav Varsha için ,Varsha Satish için dua ediyor. Kimse kendi için dua etmiyor. Varsha orada bir astrolog görür ve ne zaman anne olabileceğini sorar. Astrolog geçmişi hakkındaki şeyleri doğru bilir ve gelecekte de anne olamayacağını ona bir kez şans verildiğini ve onu kaybettiğini söyler. Varsha nasıl olur dşye zülmeye başlar. Satish tüm bunlara inanmadığını bilime inandığını söyler. Manav da ona destek çıkar. Yıldızların değil kendi kararlarının geleceği yöneteceğini söyler. Varsha endişelidir. Diğerleri onun dikkatini dağıtmayı başarır.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 90. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 90. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 91. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.