Baş Tacım 93. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 93. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 93. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 93. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 93. bölüm özeti

Baş Tacım 93.bölüm özetinde Varsha gerçekleri öğrendi. Annesine gerçekleri anlatırken Soluchana astım krizi geçiriyor. Savita, Darmesh’i Madhuri’nin kocası olduğunu öğrenir. Baş Tacım 93.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Varsha, kardeşlerini duymuş ve şoke olmuştu. Merdivenlerden inmeye çalışırken kulaklarında sesler işitir. Bhavna’nın sesi bir çocuğu çok özleyeceğini söyler. Ardından Satish’in sesini duyar kendi çocuğunu öldürdüğünü… Varsha tüm bu seslerle boğuşur. Varsha donup kamış yüzü kireç gibi olmuştur.

Archana ise Vaishu ile konuşmasının sonunda Varsha’nın artık gerçeği bilmesi gerektiği kanısına varıyor. Satish ve Manav’ı da yanlarına çağırıp bu konu hakkında konuşurlar. Darmesh de ondan gizli ne konuşulduğunu düşünür. Kendisi hakkında gerçeği Satish’e anlattıklarını düşünür.

Vinod, Maçu’nun yanına gider. Ajit ile görüştüğünü ve yeni işinin çok başarılı olduğunu anlatır. Ama bu işin patronu Manav çıkmıştır. Mançu hemen annesiyle konuşmayı düşünür ama Vinod bunu kabul etmez. Başka bir iş bakacaktır.

Satish ve diğerleri Varsha’ya gerçeği nasıl söyleyeceklerini düşünürken birden akıllarına Varsha’nın uzun süredir ortada olmadığını fark ederler.

Madhuri ise Darmesh’e kızmıştır. O da eşyalarını toplayıp otelden gitmeyi planlar. Darmesh ise Satish’in kendisi hakkında gerçeği öğrendiğinden korkup kaçmıştır. Satish onu aradığında telefonu korkarak açar. Satish Varsha’yı sorunca rahatlar. Annesini bahane ederek eve gitmesi gerektiğini söyler. Darmesh Madhuri’ni kalbini kırdığını düşünerek onun yanına gider.

Madhuri tren istasyonuna gelmiştir. Onu yalnız olduğunu fark eden kötü niyetliler onu rahatsız etmeye hazırlanıyor. O sırada Darmesh’in annesi de trendedir. Madhuri’nin zor durumda olduğunu fark edip yanına yardıma gider. Ona ailesini kocasını sorar. Madhuri ağlamaya başlar. Evlendiği adamın çocuğu olduktan sonra kendi hayatını yaşamak için onu terk edip gittiğini anlatır.

Satish, Varsha’yı terasta bulur. Onunla konuşmaya çalışır ama cevap vermez. Satish Varsha’yı yatırır. Varsha hareketsiz öylece yatıyordur. Darmesh eve gelince Madhuri ile karşılaşır. İkisi birbirini görünce şoke olur. Darmesh ona bu evde ne aradığını sorar. Darmesh’in annesi gelir ve tren istasyonunda olanları anlatır. Madhuri’nin kocası tarafından terkedildiğini söyler.

Darmesh’in babası gazetede ikinci evliğini öğrenen bir eşin kocasını nasıl öldürdüğünü anlatan bir haber okuyor. Bazı erkeklerin evlilikle nasıl böyle oynayabildiklerini konusunu tartışıyor. Darmesh gerilir ????

Manav evi arar. Annesi onu çok özlediğini söyler. Manav gelir gelmez onları ziyarete geleceğini söylüyor. Savita da onunla önemli bir mesele hakkında konuşmak istiyor.

Herkes Varsha’da ki donukluğu fark eder ama ona ne olduğunu bir türlü anlayamazlar. Varsha annesini görmek istediğini söyleyince Karankaj ailesinin evine gidilir. Soluchana bütün çocuklarını bir arada görünce çok mutlu olur. Yalnız Varsha da ki tuhaflığı sezer. Varsha heykel gibi dikilir ve ona doğru gelmeye başlar. Varsha ağlamaya başlayıp annesine cezalandırıldığını söyler. Varsha diğerlerine suç bulur. Gerçeği ondan sakladıklarını dalga geçtiklerini söyler. Vaishu’ya gidip neden bunu bana yaptın der. Varsha gerçeklerden uzaklaşıp suçlu aramaya başlar. Sonuç olarak Varsha içini dökerken annesi ise şiddetli bir astım krizine giriyor. Evde bir an da kaos ortamı oluşuyor. Doktor gelip Soluchana’ya iğne yapar ve uyur. Gün sonunda kızlar sırt çevirdikleri ablalarının omzunda ağlıyordur.

Manav’ın işleri yolunda gidiyordur. Bu girişimden iyi kazanmıştır. İlk kazancını Arçu’ya getirip verir. Damador da Savita’yı alışverişe çıkarır. Savita kocasının parasını sonuna kadar yediği için mutludur. Savita Darmesh’e rastlar. Yanında Madhuri ve Varun vardır. Savita onları takip eder. Otele gelip karım ve çocuğum için oda dediğinde Savita kulaklarına inanamıyor. Manav’ıyla dalga geçen bu adamı şimdi köşeye sıkıştıracaktır.

Manav gelir ve ailesine Varsha’nın yaşadıklarını anlatırlar. Savita bir şeye şükretmezsek onu sonsuza dek kaybedince değerini anlıyoruz diyor. Damador ise keşke kendi dediğinin mantığını anlasaydın diyor.

Damador ve Savita, Soluchana’yı görmeye geliyor. Herkes çok sessizdir. Savita, Varsha’nın yanına gider ve elini başının üstüne koyar. Kendisi Sachin’i kaybettiğini ağlayarak anlatır ve zamanla bu duruma alıştığını hayatın devam ettiğini onunda bunu kabul ederek yaşamaya başlayacağını söyler. Savita ardından Vaishu’yu görür. Ona kocasını sorar. Savita alttan alta laf sokar. Kocasını çok sık otellerde görmeye başladığını vurgular. Vaishu iş için toplantılara gittiğini söyler. Savita sinsi sinsi gülümser.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 93. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 93. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 94. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.