Baş Tacım 94. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 94. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 94. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 94. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 94. bölüm özeti

Baş Tacım 94.bölüm özetinde Darmesh ve Vaishali hala ayrı ve aileler durumun farkında değildir. Vaishali boşanmak istediğin, söyler. Soluchana’nın hastalığı bu duruma engel olacak mı? Baş Tacım 94.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Soluchana geçirdiği astım krizinin etkisini hala yaşıyordur. Bu yüzden bol bol dinlenmesi gereklidir. Kızları da onu yalnız bırakmaz. Bu arada Darmesh ise evinde telefona konuşuyordur. Vaishali’ye seslenip çay ister. Bir anlık dalgınlıkla Vaishali’nin evi terk ettiğini unutmuştur. Annesi de artık ikili arasında yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu sezmiştir. Darmesh, Vaishali’nin şehir dışındaki bir düğüne gittiği yalanını uydurur. Darmesh ne zamana kadar bu yalanlarına devam edecek bilmiyordur.

Savita ise çok mutlu. Çünkü eline Darmesh ile ilgili koz geçti ve bunu nasıl değerlendireceğini düşünür. Savita Darmesh’in Manav’a ettiği haksızlıkları kötü sözleri düşündükçe intikamı daha da harlanıyordur. Bu kozu kaybetmemek için Damador ile bile paylaşmaz.

Soluchana iyi olmadığı için Varsha ile ilgilenemediğini bu yüzden Arçu’nun kız kardeşine bir anne gibi davranmasını ister. Satish yanında ve ilgileniyordur ama bir kadına daha çok ihtiyacı olduğunu söyler.

Arçu ve Vaishali yolda giderken Madhuri’nin bir adamla kavga ettiğini görürler. Arçu yardım etmeyi teklif ederken Vaishali reddediyor. Arçu dayanamayıp yanlarına gider. Daha sonra neden hala bu şehri terk etmediğini sorar. Bu herkes için daha iyi olacaktır der.

Vaishali ablasının evine gidince bu durumu hazmedemez. Ablasıyla kavga etmeye başlar. Arçu bu durumu soğukkanlılıkla karşılar. Vaishali ise annesinin evine gitmek istediğini söyler. Arçu da ne yapacağını bilemediği için karşı koymaz.

Bhavna’nın arkadaşı gelir. Yanında da eyvahlar olsun torunu vardır. Bahva yeniden torun isterim diye tutturur. Bu kadında evde huzursuzluk çıkıyor susayım demiyor. Satish de annesinden sürekli aynı mevzuyu dillendirdiği için kızar. Kadında başka bir isteğinin olmadığını sadece torun istediğini söyler.

Soluchana’nın dikkati de Darmesh’in hiç uğramaması çekmiştir. Vaishali onun seyahatte olduğunu söyler. Ardından Darmesh’i ve annesini eve gelirken görür. Vaishali eli ayağına dolaşır ve ne yapacağını bilemez. Hatta ağlamaya başlar. Sinsi Mançu hemen olaya atlar ve onlardan neden kaçtığını sorar. Darmesh içeriye giriyor ve Soluchana şaşırıyor. Darmesh ise yine ayaküstü yalanlar söyler. Darmesh evden ayrılırken Vaishali’nin saklanmış olduğunu fark eder. Annesi görmediği için şanslı hisseder. Madhuri, Darmesh’i arar. Onu yaşadığı zor anları anlatır. Darmesh ise ona bu kadar dikkatsiz olduğu için kızar.

Damador ve Savita pazara alışverişe gelirler. Savita fiyatlardan şikayetçidir. Tezgahtaki adam onun Manav’ın annesi olduğunu anlayınca sana her şey bedava der. Ne istersen al diyor. Çünkü Manav sayesinde işleri çok iyi gidiyordur. Savita ise bunu duyunca neredeyse tezgahı boşaltma derecesinde çıldırır. Damador ona sakin olmasını söyler. Tezgahtaki adam da kadının bu denli alışveriş yapacağını tahmin edemedi. O sırada Arçu da gelir. Tezgahtaki adam ona da aynı şeyleri söyler. Arçu bu işlerin ayrı olduğunu onunda para kazanması gerektiğini söyler. Savita ona yan gözle bakar. Şanssız kadın der. Allah ona yardım ediyor ama bu yardımı geri çeviriyor diyerek dalga geçer.

Manav ve Ajit akşam paralarını toplamaya başlar. Tezgahtaki adam eksik para verir. Savita’nın 200 rupilik alışveriş yaptığını bu yüzden parayı denkleştiremediğini söyler. Manav bu duruma çok güler. Annesine yardım ettiği için kendini mutlu hisseder.

Archane ve Manav, Vaishali’ye artık Darmesh ile konuşup bir karara varması gerektiğini söyler. Vaishali de kabul eder. Manav Darmesh’i arar. Darmesh hemen kim kim konuşacaklarını sorar. Manav Satish’in de adını söyleyince Darmesh bir adım geri çıkar. Manav bu durumda Satish’i saf dışı bırakacağını söyler. Şimdi üçü gerginlikle Darmesh’in gelmesini bekliyor. Darmesh yanında Madhuri ile gelir. Vaishali çok kızar. Onlardan uzakta oturmaya çalışır. Darmesh her şeyin netleşmesi için Madhuri’yi de yanında getirdiğini söyler. Vaishali boşanmak istediğini söyler. Konuşma hararetlenmişken Satish içeriye girer. Manav’a yeni işinde tebrik etmeye geldiğini söyler. Madhuri’yi görür ve kim olduğunu merak eder. Darmesh’in akrabası olduğunu söylerler. Satish gelince sohbet normal şekilde ilerler. Misafirler çoğalır. Savita ve Damador da gelir.

Savita direk Madhuri’ye odaklanır. Alttan alta Darmesh’e laf sokar. Herkes şoke olur. Savita’nın ne demeye çalıştığını düşünürler. Savita yavaş yavaş ona acı çektirmeyi düşünür. Darmesh ise Manav’ı boş bulduğu anda tehditlerine başlıyor. Eğer Satish duyacak olursa her şeyi astım krizi yaşayan Soluchana’ya anlatacağını söyler.

Manav’ın yeni iş yeri açılışı vardır. Herkes davetlidir. Rasika ofisin her yanıyla dalga geçmeye çalışır. Geri kalan ekip ise çok mutludur. Darmesh ve Vaishali ise köşeye sıkışıyor. Satish ve Varsha, Darmesh’in evine ziyarete geliyorlar. Vaishali’nin şehir dışına gittiği söylenince kafalar karışıyor. Satish ve Varsha bu durumu araştırmaya karar veriyor.

Darmesh’in annesi Vaishali’ye alışveriş yaparken rastlıyor. Onu eve götürmeye çalışıyor. Vaishali eve gidince Madhuri’nin küpelerini görünce tiksiniyor. Onun bu eve gelmiş olduğunu anlıyor.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 94. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 94. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 95. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.