Baş Tacım 95. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 95. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 95. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 95. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 95. bölüm özeti

Baş Tacım 95.bölüm özetinde Satish, Darmeshi sıkıştırır. Manavın yeni iş yeri açılışı herkesi mutlu eder. Mahallede ise Manav ile Vaishu dedikodusu baş gösterir. Baş Tacım 95.bölüm özeti devam ediyor.

Satish ofise gelir ve Darmesh’i yerinde bulamayınca telefon eder. Darmesh o sırada Varun ve Madhuri ile birlikte parktadır. Satish onu aradığında bahane uydurur ve ofiste olduğunu söyler. Satish şimdi Darmesh’in kendisine yalan söylediğini anlar. Onunla Vaishali hakkında konuşmak istediğini belirtir. Darmesh endişelenir. Kendisi ile ne hakkında konuşacağını düşünür.

Ajit’in evindeyse Manav’ın iş yerinin açılışı hakkında konuşulur. Rasika ise konuyu bambaşka yere çeker. Darmesh’in gelmediğini ve Vaishali ile aralarında bir problem olduğunu söyler. Vaishali’nin Manav’ın evinde kaldığını belirtir. Böylece Rasika’nın asıl amacı ortaya çıkar. Vaishali ve Manav hakkındaki söylentilerin yakında ortaya çıkacağını söyleyerek iftira atmaya çalışır. Vandu buna karşı çıkar.

Vandu soluğu abisinin evinde alır. Tedirginliği yüz ifadesinden bellidir. Vandu, Vaishali’yi evlerine göndermelerini ister. Kimsenin abisi hakkında kötü konuşmasına dayanamaz. Arçu ve Manav, Vandu’ya baskı yaparlar. Vandu Rasika’nın iftira atacağını söylenti çıkaracağını anlamıştır. Arçu ise Vandu’ya güvenerekten Vaishali’nin başına gelenleri anlatır. Darmesh’in annesi sinirlenerek Darmesh’in yanına gelir. Kendini işe çok kaptırdığını ve Vaishali’yi ihmal ettiğini söyler. Onu annesinin evine bırakmasını ister. Yolda Darmesh ve Vaishali konuşurlar. Darmesh artık bir karar vermesini ister. Vaishali kararının net olduğunu ve ondan boşanacağını söyler.

Darmesh abarttığını artık ileri gittiğini söyler. Vaishali ondan nefret ettiğini onun gibi birini sevdiği için pişman olduğunu söyler. Darmesh, Vaishali’nin sözleri karşısında mahvolacağını söyler. Annesine ve Satish’e ne diyeceğini düşünür. Ayrıca Darmesh Vaishali’ye hukuk önünde bile evli olmadıklarını nasıl boşanacağını sorup Vaishali’nin daha çok kırılmasına sebep olur. Vaishali ağlayarak oradan uzaklaşır. Darmesh ise Vaishali’nin geri döneceğini düşünüyor.

Satish, Darmesh’in evine gelir. Artık neler olduğunu ondan öğrenmek istediğini söyler. Darmesh Vaishali’nin burada olduğunu ama annesini görmeye gittiğini belirtir. Satish o zaman birlikte gidip kendi gözlerimle göreceğim der. Darmesh tuvalete diye izin alıp evden kaçar. Manav Archana ve Vaishli birlikte pazarda alışveriş yapmaya başlar. Pazardaki kadınlar Manav’ın iki kadını idare ettiğiyle ilgili dedikoduya başlar ve Archana çok sinirlenir.

Soluchana Vaishali’nin bileziklerini evde unuttuğunu görünce evine telefon eder. Darmesh’in annesi ise Vaishali’nin o eve gittiğini söyler. Soluchana olayı bulanıklaştırmamak için lafı çevirir.

Yolda giderken Vaishali’nin ayağı kayar ve Manav onu tutar. Çevredeki kadınlar dedikoduya başlar.Gül satıcısı gelir. Manav Arçu için gül alır. Arçu gelene kadar gülü Vaishu tutar. Darmesh’in annesi de oradan geçerken bu manzarayı görüp suratını ekşitir.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 95. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 95. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 95. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.