Baş Tacım 97. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 98. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 97. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 98. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 97. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 97. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 97. bölüm özeti

Baş Tacım 97.bölüm özetinde gerçekler sonunda Darmesh’in annesi sayesinde açığa çıkacak. Darmesh’in annesi Manav ve Vashali dedikodusuna inanıp oğlunun gerçek yüzünü görecek. Baş Tacım dizisi 97.bölüm özeti devam ediyor.

Darmesh’in annesi akrabasıyla telefonda konuşur ve evlerine davet edilir. Vaishu’nun da gelmesi istenir. Darmesh onun akşama geleceğini ve kendisinin de iki gün iş seyahatine çıkacağını söyler.

Darmesh, Madhuri’nin yanına gider. Madhuri artık olayları çözmesini ister. Darmesh, Vaishali ile son bir kez konuşacağını eğer kabul etmezse yurt dışına yerleşeceğini söyler.

Darmesh’in annesi Vaishali’yi almak için gelir. Kapı kilitlidir. Darmesh’in annesii dedikoduyu yayan kadın bulur. Ona da her şeyi anlatır. Darmesh’in annesi ona para verir. İkisi yalnızken kendisini aramayı ve kendi gözleriyle görmek istediğini söyler. Dedikoducu kadın Savita’dan intikam alacağını düşünür.

Varsha kız kardeşine çok kızgındır. Son günlerde onun hayatında bir takım şeyler oluyordur ve kendisinden saklıyordur. Varsha bu yüzden Vaishali’ye gücendiğini söyler. Vashali ise başından geçenleri anlatır. Darmesh’in yasal olarak karısı bile olmadığını, Darmesh’in çocuğu olduğunu her şeyi anlatır. Varsha şok geçirir. Kardeşinin neler yaşadığını düşünür ve onun adına çok üzülür. Vaishali ondan kimseye anlatmaması için söz alır.

Arçu dua etmeye gidecektir. Manav ve Vaishali’ye haber verir. Dedikoducu kadın hemen Darmesh’in annesini arar. Vaishali şekere uzanırken ayağını burkuyor ve Manav onu tutuyor. Darmesh’in annesi de hemen gelmiştir. Darmesh’in annesi Manav’ın Vaishali’nin ayağına masaj yapar görünce içeri girer. Vaishu onu görünce ayağa kalkar ama tökezleyince Manav onu tutar. Kadın hemen ikisinin ilişkisi varmış gibi suçlamaya başlar. Üstelik bir kez değil defalarca gördüğünü söyler. Ayrıca Vaishu’nun sürekli neden bu eve geldiğini sorar ve bir yanıt bulamaz. Vashali gidip oğluna sor der. En büyük yalancı o diye vurgular. Kadın oğlunun suçlanmasına dayanamaz ve kanıt diye dedikoducu kadını getirir. Manav o kadına yalancı der. Çekişmeli atışmalar yaşanırken Archana içeriye girer. Vaishali benim kız kardeşim ve bu yüzden bu evde der. Darmesh, Vaishali ile konuşmaya geldiğinde ise bu manzarayı görüp kaçar.

Vaishali de sürekli suçlanmaktan bıkıp evden gider. Yolda yürürken Darmesh ve Madhuri’yi otele girerken görür. Vaishu annesinin evine gider. Aile Vaishu’nun davranışları adına endişeli. Vinod, Mançu ve Soluchana neler olduğunu sorar. Ona Darmesh’i sorar. Vishali herkesin gayet iyi olduğunu söyler.

Darmesh’in annesi hiddetlenerek kapıdan içeri girer. Size neyin iyi neyin kötü olduğunu açıklayacağım der. Herkesin içinde Vaishali ile Manav’ın bir ilişkisi olduğunu söyler. Soluchana reddeder. Biri kızım biri çok saygılı bir damadım der. Aynı şekilde Vinod da söylenenlere inanamaz. Tek mutlu ve heyecanlı görünen Mançu’dur.

Darmesh’in annesi neden bir aydır Vaishali’nin Manav ve Arçu’nun evinde kaldığını sorgular. İşte Soluchana buna çok şaşırır. Vaishali de konuşmak yerine mıy mıy ağlar. Soluchana Darmesh’in de gelmesini ister. Kızım o evde kalmıyorsa Darmesh’e de sorulacak sorular olduğunu vurgular. Darmesh’in annesi Darmesh’in şehir dışında olduğunu söyler. Vinod ise onu gördüğünü ve kendisini görmemezlikten geldiğini söyler. Soluchana bütün çocuklarını arar ve herkes gelir. Satish ise içeriye girdiğinde Manav’ın suçlanmasına dayanamaz ve karşı çıkar.

Vaishali de dayanamaz ve Darmesh’in bir eşi ve çocuğu olduğunu söyler. Karankaj ailesi şaşırırken Darmesh’i annesi ise oğluna iftira atıldığını düşünür. Vaishali ise hepsini toplar ve Madhuri’nin kaldığı otele götürür. Resepsiyonda Darmesh’in adı çıkmaz. Bunun üzerine Manav Madhuri adını arattırır. Böylece oda numarası çıkar. Vashali odayı çalar ve Madhuri kapıyı açar. İçeri girerek Darmesh’in nerede olduğunu sorar. Darmesh başka bir odadan çıkınca herkes şok olur. Özellikle Darmesh’in annesi oğlunun yanına gidip ona sert bir tokat atar. Herkesi suçladığını şimdi ise yerin dibine girdiğini söyler. Oğlu olduğundan utandığını dile getirir. Baştan beri Satish’den korkan Darmesh’in korktuğu başına gelir. Satish onunla yollarını ayıracağını söyler. Darmesh ona yalvarır. İş dünyasındaki saygınlığının biteceğini söyler. Baş Tacım 97.bölüm özetinde Manav kaybettiklerine üzülmeyip kaybedecekleri adına endişelenmesini anlamsız bulur. Önceden fakir diye dalga geçtiğini şimdi kendisinin daha fakir olduğunu söyler. Darmesh ise sinsice gülümsemeye başlar. Her şeyin açığa çıkmasından korktuğunu şimdi ise hiçbir yükünün kalmadığını ifade eder. Ben tek başıma hayatta kalırım diyor. Darmesh’in hiçbir şey umurunda değildir.

Evde ise Vashali’nin Darmesh’e ikinci bir şans vermemesi gerektiği konuşulur. Vashali üzgündür. Kız kardeşler odalarında oturup Vashali’ye destek olurlar.

Manav’ın aklı annesindedir. Sessizce eve gidip onlara uzaktan bakmayı dener. Çükü hiç kavga edesi yoktur. Manav eve girdiğinde annesinin yerde baygın yattığını görür.

baş tacım


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 97. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 97. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 97. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.